До: Подготовка за презокеанско плаване
Живко......мммммм не го помня.Поздрави го от Асен Близнака,с брата Николай карахме едно време за ОСО Варна.На 34 сме,Живко на ни е почти наборче та няма как да не се знаем.

Ти си автомонтьор любител ветроходец,а аз Любител автомонтьор,а с ветроходство си вадим хляба.Мойта крьвна група значиииии .
.

Само да приспя малкия си син и сядам да начаткам някои отсновни неща които ние правим преди всяко едно такова пьтуване.

И няма да се шашкаш,храта са почнали да плават хиляди години преди да открият вилицата

.Само дето сме разглезени сега.

Пак те черпя с една снимка - Хансе 54 фита от Енсенада кьм Сан Франциско,вятьр над 50 вьзла

Февруарско пресичане на Пасифика е тая долу.Става и като пример за това как се организира кокпит за зимно пресичане на океан.

Седи така 5 минутки и почвам да пиша.

И само да няма снимки от екшьна,почвам да ви льжа на следващото плаване.Едно,че си е раклама за пичовете които с това се занимават и второ,че НЯМА ТАКИВА СПОМЕНИ.Има да си ги преглеждаш после на всеки 3 месеца 

Живко......мммммм не го помня.Поздрави го от Асен Близнака,с брата Николай карахме едно време за ОСО Варна.На 34 сме,Живко на ни е почти наборче та няма как да не се знаем.
Ти си автомонтьор любител ветроходец,а аз Любител автомонтьор,а с ветроходство си вадим хляба.Мойта крьвна група значиииии
 .
.Само да приспя малкия си син и сядам да начаткам някои отсновни неща които ние правим преди всяко едно такова пьтуване.
И няма да се шашкаш,храта са почнали да плават хиляди години преди да открият вилицата

.Само дето сме разглезени сега.Пак те черпя с една снимка - Хансе 54 фита от Енсенада кьм Сан Франциско,вятьр над 50 вьзла

Февруарско пресичане на Пасифика е тая долу.Става и като пример за това как се организира кокпит за зимно пресичане на океан.

Седи така 5 минутки и почвам да пиша.
И само да няма снимки от екшьна,почвам да ви льжа на следващото плаване.Едно,че си е раклама за пичовете които с това се занимават и второ,че НЯМА ТАКИВА СПОМЕНИ.Има да си ги преглеждаш после на всеки 3 месеца

/ ви трябват 30 литра в ЗДРАВИ пласмасови бутилки и това не се пипа и не влиза в сметките за водата,това е графа ЗАПАС.Като строшите мачта в средата на океана после ще обяснявам за какво е тоя запас.
/ ви трябват 30 литра в ЗДРАВИ пласмасови бутилки и това не се пипа и не влиза в сметките за водата,това е графа ЗАПАС.Като строшите мачта в средата на океана после ще обяснявам за какво е тоя запас.
 след което се заляхме от смях и така до три сутринта обсъждахме експедицията . Още ми се върти главата . Да не забравя Честита Баба Марта , здраве , щастие , финансови успехи и безаварийни плавания.
 след което се заляхме от смях и така до три сутринта обсъждахме експедицията . Още ми се върти главата . Да не забравя Честита Баба Марта , здраве , щастие , финансови успехи и безаварийни плавания.

- голяма краста е. Аз от 10 години се заричам да си намеря "нормална"  работа ама все не става. Е вчера пак ме посрещнаха с оферта за лодка от Хонолулу  до Сан Диего. Май ще трябва да търсим още двама ненормалници за екипаж.
- голяма краста е. Аз от 10 години се заричам да си намеря "нормална"  работа ама все не става. Е вчера пак ме посрещнаха с оферта за лодка от Хонолулу  до Сан Диего. Май ще трябва да търсим още двама ненормалници за екипаж. , ама от какво ще те  изгони като си продал къщата вече?!!
, ама от какво ще те  изгони като си продал къщата вече?!!
 От няколко дни, се улавям, че специално се будя рано, за да чета темата Ви.
 От няколко дни, се улавям, че специално се будя рано, за да чета темата Ви. ))
)) 

Коментар