До: СМС до Сателитен телефон Иридиум
http://chicagoandback.org/
Като за начало ето ти да четеш, макар че все си мисля, че един от твоите хора е бил в екипажа или поне се познава с някои от тия. Навремето почти всички се познавахме еле пък варненци. С Бисер даже сме учили заедно в един клас, света е много малко нещо. Ако не се познаваш с нито един от тия, намери начин да се видите и да ти обяснят с какво се захващаш. Има хора от портала ги познават, момчетата които обикалаха Черно море с мотори им ползваха Spot предавателя. Довечера обещавам повече инфо.
http://chicagoandback.org/
Като за начало ето ти да четеш, макар че все си мисля, че един от твоите хора е бил в екипажа или поне се познава с някои от тия. Навремето почти всички се познавахме еле пък варненци. С Бисер даже сме учили заедно в един клас, света е много малко нещо. Ако не се познаваш с нито един от тия, намери начин да се видите и да ти обяснят с какво се захващаш. Има хора от портала ги познават, момчетата които обикалаха Черно море с мотори им ползваха Spot предавателя. Довечера обещавам повече инфо.

. Хахаха тръгвам дори и на сърф ако се наложи ще го прекосявам. Благодаря за ценните съвети. За екипажа , Аз 30 годишен , занимавам се с ремонтна дейност по автомобили (автомонтьор любител ветроходец) предимно мерцедес BENZBOSS ми е помагал и преди в един друг форум хиляди благодарности. Мартин Капитана 42 г. след казарма бяга в Австралия , за която казва че месечно се провеждат толкова регати колкото за година не могат да се проведат в цял свят. занимава се професионално със спорта. Живко 35г завършва НСА Ветроходство пълен психар на 31 декември реши че ще си кара кайта последно за годината . За лодката, до колко разбрах към нея имало и ветро генератор но бил свален , работел и докато отидем ще го монтират не знам до колко ще помогне , ще се купят още два акумулатора има платна за които ще си платим допълнително. Резервоара бил сваля и чистен скоро приготвили са ни и туби за гориво около за 250л само да има място да ги складираме. Имам доверие на екипажа но вашите съвети са безценни . e-mail
Коментар