Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Закупуване на лодка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Закупуване на лодка

Здравейте морски вълци, имам конкретен въпрос най-вече към братята.
    Спрях се на една лодка "Audax 47" произведена 2012г. Какви мнения имате относно нея?

Поздрави и попътен вятър ако сте на път

Коментар

Тази ли е ?
      http://www.networkyachtbrokers.co.uk..._47-2131.html/

Коментар

Да Венци, предполагам е същата, но тази, която гледам е в друг сайт.

Коментар

Това не е "лодка", а Яхта !!!

"Лодка" е нещото, с което отиваш до яхтата или от яхтата до плажа:

помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Спецовте след малко ще се събудят, че са -10 часа от нас.

Интересна лодка. Само тази равна задница.. какво ще пази да не ти изпадат чашите, обувките, телефоните и всичко каквото се мотае и пада около пейките ?

И с тоя "багажник"...

Коментар

Какво да ти кажа Тедо... дали е врат, шия или гуша... За теб яхта, за мен лодка.... за Абрамович сигурно е корито. Така, че не е нужно да сме язвителни" колега".

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                Спецовте след малко ще се събудят, че са -10 часа от нас.

Интересна лодка. Само тази равна задница.. какво ще пази да не ти изпадат чашите, обувките, телефоните и всичко каквото се мотае и пада около пейките ?

И с тоя "багажник"...
                Да бе Венци, и аз това гледах. Ама нали съм все още млад и зелен та викам чакай да попитам вълците да си кажат тежката дума

Коментар

Първоначално публикуван от thunderstorms Преглед на мнение
                  Какво да ти кажа Тедо... дали е врат, шия или гуша... За теб яхта, за мен лодка.... за Абрамович сигурно е корито. Така, че не е нужно да сме язвителни" колега".
                  това " " като знак за язвителност ли го възприемаш...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Тедо, преди иконката, която цитираш, си сложил не една, ами цели три удивителни... Това са ме учили в училище, това разчитам... от старата генерация съм, приеми, че сме се разминали по трасето с комуникацията и толкоз. Така, че няма смисъл да спамиме повече темичката с врат, шия и гуша.

Коментар

Първоначално публикуван от thunderstorms Преглед на мнение
                      Здравейте морски вълци, имам конкретен въпрос най-вече към братята.
                      Спрях се на една лодка "Audax 47" произведена 2012г. Какви мнения имате относно нея?

Поздрави и попътен вятър ако сте на път
                      Ако става дума за лодката от на Венци линка, веднага си казвамч че нямам лични впечатления от такава.
                      Негативи-
                      От снимките- лодка правена да я караш на студено време. Само като и погледнах кокпита и е ясно. Май изобщо не е правена да се кара от горе. Само това нещо би ме разубедило да купувам такава лодка за разходки по топли места.

Върви на Yachtworld.com и чукни едно Jeaneau 57 и виж разлика. Ти нали отиваш да седнеш на лодката, да си опънеш краката, да извадиш бирата и да "караш". Представи си кокпит с 3 дивана, голяма маса с хладилник по средата и... Тази на снимките няма къде 2ма човека да седнат карти да играят.

Кътър риг /геноа и стаксел- 2 платна на носа на лодката/ ще ти вземе душата при повороти /завои/ на леко време.

От тая кърма като скочиш във водата да поплуваш, после ще е интересно качването. Да "разцъкаш" за риба- същата работа.
                      И Жаното 57 /давам го само за пример/ има гараж ама целия транец пада почти фо водата

Никъде не видях къде ще седнеш зад щурвала. Ти прав във рейс друсащ по селски път возил ли си се? Я си представи така 8-9 часа...

Аз не схващам идеята перата на руля да са ми 2 и да не са в една линия с кила. Който не е удрял плуващ 200 литров бидон, кит или нещо от сорта, няма да ме разбере. Удрялите такива неща цял живот ще помнят, че кила е отнесъл шамарите преди да стигнат до крехкото рулченце.

Тая предна каюта с V образното легло я забравяш като се позасили на ход. Е, освен ако не обичаш да спиш и да си подскачаш с матрака.

Добри черти-

Това за да е правено така, вероятността да е някое здраво бичме е много голяма.
                      Тоя кокпит няма как да го наводниш.
                      При силно време кътър риг е идеално
                      Като завали градушката, се прибираш долу и гледаш сеир.
                      Носи гориво да бръмчиш от Варна до Барселона.
                      Ако е направена добре, дизайна е идеален за гадно време, с едно условие- от тоя кокпит се пада лесно, всички вързани за гемийката!

С 2 думи- това не бих си го взел за лодка за разходка. Спартанско горе, малко ми е странно долу. Решил ли си да ходиш по скандинавски страни- това е твоята лодка!

Гледай кокпит! С хладилник по средата! И гаража с платформата.
                      http://www.viyachts.com/bareboats/ho...eanneau-57.php
                      Последно редактирано от NIKSD; 14-11-13, 18:08.
                      https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

http://www.jeanneau.com/mur/interieu...e1384445410307

Разгледай колко повече възможности имаш да си опънеш краката без да си разливаш бирата.

Коментар

Милион долара,а няма кьде да седнеш горе,уж здраво пьк перца му сложили като на Фин.

Основно за мен като гледам лодка,ти прецени за теб колко е важно.

1 Удобно на котва - да има кьде да седна заедно с още 6 човека,да има кьде да се изпьна или да сложа 2-3 сгьваеми стола,да има място да ловя риба,да се препичам,да се мотам около бабрекюто.
                          2 Яко и лесно за каране от сам човек.
                          3 Ако ще я карам на студено да има вариант да се кара от вьтре като тая на линка както и да и се покрива кокпита почти изцяло.Ако ще е на топло да има платформа на задника и голям салон вьтре.
                          4 кабината на собственика вьзможно кьм задника на лодката,няма смисьл от 8 койки като 5 от тях са пред мачтата да речем и не стават за нищо на ход.

Като цяло това горе НЕ МИ ХАРЕСВА - ни има кьде да му седна удобно зад геврека,ни задния дек му е свободен,ни се кара нормално от вьтре,нито пьк става да спиш в него на кофти време.

Пропусни
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:boat-jeanneau-57_interieur_20130221152757.jpg
Прегледи:2
Размер:122.7 КБ
ID:5536172

Кокпита гледай,в средата на масата ти е хладилника,отваряш и бирата е там.

Те ти гараж,а ако искаш да си го носиш надавид те ти и давид.

Име:boat-jeanneau-57_exterieur_20121012111548.jpg
Прегледи:1
Размер:83.0 КБ
ID:5536173

Зад гевреците виждаш ли колко място има,2 девойки да се опьнат и 6 човека в кокпита бири да мятат,на това горе на лонка стоиш клекнал.

Име:boat-jeanneau-57_exterieur_20121012110620.jpg
Прегледи:1
Размер:132.5 КБ
ID:5536174

Купуваш си каравана,не трактор,така го мисли.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

А тая що е с бански като няма никой наоколо? Хахаха

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
                                А тая що е с бански като няма никой наоколо? Хахаха
                                Аматьорка някаква
                                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X