Аз съм затрупан от работа откакто сме се прибрали и като се прибера имам сили единствено да заспя....
Предложението ми (обсъдено с останалите от софийската група) е да се съберем в събота (17.5) на терасата в нас. Нас се намира тук според google earth:
N 42°39'18.92"
E 23°14'18.15"
Събота, 17.5 на кебапчета, бира и разкази за това как протече експедицията до Бесарабия. (Офертата е при добро време. При лошо време ще има резервен вариант някое заведение).
ПП. Всички желаещи са поканени. Само моля идущите да ми напише и с колко компания ще дойдат, за да мога да купя точна бройка кийбашчета .
За което ще си понесеш последствията каса бира глоба
Което трябва да стане на св. Влас.... Там бирата ще излезе малко по-соолена на някой от тримата, но за сметка на това пък си е друго на плажа с биричка.....
Остана последния ден да направя със снимки, но ме побъркаха миналата седмица, тази седмица мисля вече ще успея и имам идея за есента за едно бързо работно повторение на експедицията, но нека остане малко време тази седмица и ще споделя......
Не знам кога ще мога да си подредя хаоса от всякакви мисли в главата си, дори и само от снимките и прочетеното.
Респект и на вас, и най-вече на хората по тия земи. Живеят по-истински от нас в много отношения.
За парите за училището - да отворим нарочна тема, и да обсъдим какво може да се организира. За да се свърши нещо истинско, наистина кампанията трябва да е по-сериозна. Аз нямам опит в тия неща, но бих помогнал с всичко, което ми е по силите.
Хората го заслужават. Заслужават го много повече от един куп "българи" в България.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Има и друга идея. Да се организира идването на деца в България, след което да ги разходим с джипките из красотите на България. Не комерсиалните, а тези които ние си ги знаем .
Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.
Предполагам,че предаването е авторско и има някакви уловки около авторските права,но наистина ако има възможност да се качи ,като файл към темата и да се дръпне ще го гледам с огромно удоволствие.
Поздрави.
Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
"Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
"Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."
Здравейте, приятели! Вече отново съм в България и с удоволствие прочетох и разгледах материалите за нашата експедиция! Веднага ще кажа , че съжалявам, че не сте посетили Одеса през 3 ден, защото това беше причината да заминем преждевременно за Одеса ,от където беше продължението на нашия маршрут, но за това ще имате пътепис от мен и то с много приятни изненади! Радвам се , че след нашето заминаване сте прекарали чудесно и сте научили нови неща, но по принцип на нас със съпругата са ни известни и ясни - по обясними причини...
Имам също чудесни снимки, но вие толкова много материал сте качили , че ще се ще се повторят темите... А за Одеса и впечатленията си от Украйна - ще започна след няколко дни - първо почивка и обмисляне и тогава...
Коментар