Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експедиция "Българи зад граница - Бесарабия"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Другата България - Бесарабия

Това вече е друго браво супер са снимчиците

Коментар

Първоначално публикуван от trimata Преглед на мнение
      Аз съм затрупан от работа откакто сме се прибрали и като се прибера имам сили единствено да заспя....

Предложението ми (обсъдено с останалите от софийската група) е да се съберем в събота (17.5) на терасата в нас. Нас се намира тук според google earth:
      N 42°39'18.92"
      E 23°14'18.15"

и тук според bgmaps.

Събота, 17.5 на кебапчета, бира и разкази за това как протече експедицията до Бесарабия. (Офертата е при добро време. При лошо време ще има резервен вариант някое заведение).

ПП. Всички желаещи са поканени. Само моля идущите да ми напише и с колко компания ще дойдат, за да мога да купя точна бройка кийбашчета .
      Поради няколко причини събирането днес отпадна

Друг път ще се гледат снимки
      Георги Гатев

Коментар

Поради няколко причини събирането днес отпадна

Друг път ще се гледат снимки
        За което ще си понесеш последствията каса бира глоба

Коментар

Благодаря ви че ви има !!!
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
            За което ще си понесеш последствията каса бира глоба
            Което трябва да стане на св. Влас.... Там бирата ще излезе малко по-соолена на някой от тримата, но за сметка на това пък си е друго на плажа с биричка.....

Остана последния ден да направя със снимки, но ме побъркаха миналата седмица, тази седмица мисля вече ще успея и имам идея за есента за едно бързо работно повторение на експедицията, но нека остане малко време тази седмица и ще споделя......

Коментар

Останах без думи от всичко това!

Не знам кога ще мога да си подредя хаоса от всякакви мисли в главата си, дори и само от снимките и прочетеното.

Респект и на вас, и най-вече на хората по тия земи. Живеят по-истински от нас в много отношения.

За парите за училището - да отворим нарочна тема, и да обсъдим какво може да се организира. За да се свърши нещо истинско, наистина кампанията трябва да е по-сериозна. Аз нямам опит в тия неща, но бих помогнал с всичко, което ми е по силите.

Хората го заслужават. Заслужават го много повече от един куп "българи" в България.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има и друга идея. Да се организира идването на деца в България, след което да ги разходим с джипките из красотите на България. Не комерсиалните, а тези които ние си ги знаем .
                Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Браво на Деската и Румбата, гледах им участието по Скат

Коментар

И аз разбрах, че са давали вече предаването, но късно
                    Дали има някакъв начин да се намери запис?
                    Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Предполагам,че предаването е авторско и има някакви уловки около авторските права,но наистина ако има възможност да се качи ,като файл към темата и да се дръпне ще го гледам с огромно удоволствие.
                      Поздрави.
                      Ланд Ровър-Дискавъри,ТД5-1999 год.,готин е.
                      "Мъжко е да обещаеш,човешко да не го изпълниш."
                      "Правото на глас,не винаги означава да имаш право на избор."

Коментар

и аз така за предаването...

Коментар

Аз не разбрах късно вчера, а рано днес

Райна ако чете нека моля да ни прати/каже как аджиба да го гледаме
                          Георги Гатев

Коментар

Аз не разбрах късно вчера, а рано днес

Райна ако чете нека моля да ни прати/каже как аджиба да го гледаме

И аз не съм го гледал още.
                            Дано не сме се изложили /аз, де/

Райна обеща запис, предполагам няма да има проблем да се качи.

Коментар

Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнение

И аз не съм го гледал още.
                              Дано не сме се изложили /аз, де/

Райна обеща запис, предполагам няма да има проблем да се качи.
                              Айде качете го , че изгарям от нетърпение да го гледам!

Коментар

Здравейте, приятели! Вече отново съм в България и с удоволствие прочетох и разгледах материалите за нашата експедиция! Веднага ще кажа , че съжалявам, че не сте посетили Одеса през 3 ден, защото това беше причината да заминем преждевременно за Одеса ,от където беше продължението на нашия маршрут, но за това ще имате пътепис от мен и то с много приятни изненади! Радвам се , че след нашето заминаване сте прекарали чудесно и сте научили нови неща, но по принцип на нас със съпругата са ни известни и ясни - по обясними причини...
                                Имам също чудесни снимки, но вие толкова много материал сте качили , че ще се ще се повторят темите... А за Одеса и впечатленията си от Украйна - ще започна след няколко дни - първо почивка и обмисляне и тогава...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X