Уважавам позицията ти!! Наистина трябва да има предварително установен критерий, за това кой може и за кого наистина е опасно да продължи. Но този критерии трябва да бъде обявяван предварително, а и също така на място трябва да има нещо като контрол - така всичко е ясно, може и да има сърдити, но те пък може да бъдат качени с вас и да видят за какво става въпрос и след това да не се коментират неща от типа - "аз си имах ремарке и ми изпокъса въжетата"(това е примерно не визирам никого)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За неделя - 21.01.2007
Свий
X
-
Е, не е като да има особени причини да не се случва и по-често де.Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнениеКато никога съм съгласен с теб.
Въпрос на възпитание е да не пречиш на останалите.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Ей големи сте вързанки....
Сега като е почнало да се намеква и безадресно да се критикува, а това са едни двуостри по природа действия и трябва да се избягват, аз предлагам да се изясни, кои са тия:
, които са в основата насистемно неподготвени участници
и им се налага дапроявите на системно готованство и на безсмислено и опасно пишкомерствои по този начина састават прикачен инвентар и да им се зачислява бавачка.причина за изгубено и недобре прекарано време
Ако има такива люде, трябва да публично да се изобличат, да се подложат на другарски съд и да се вземат сериозни корективни мерки по тех адрес....
Ако няма то тогава е добре да не се прекалява, защото току виж някой, който не трябва се обидил, а темата за разходката влезе в историята като заключена.
Коментар
-
Ей, ти пък много навътре ги взимаш такива снимки!Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеТая мислех да я изпусна ама щеше да се задават едни въпросиии...
Та бият ли те налитай.
Ето една самодоволна физиономия.
То не може все ние с големите камиончета да сме на пангара.
Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Прав си МА ме дразниПървоначално публикуван от V93 Преглед на мнениеЕй, ти пък много навътре ги взимаш такива снимки!
То не може все ние с големите камиончета да сме на пангара.
самодоволната физиономия на нЕкой.

А бе ще направя аз един офроуд-календар със закъснение.
Снимков материал има само се чудИм за формата.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар