Първоначално публикуван от markan

Преглед на мнение

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

За неделя - 21.01.2007

Свий

X
- 

Пламен Йоцов е с 86 к.с.Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеНали знаеш че днешните състезания не стават с двигател от 88 к. с.
 , но това не му попречи да стане 3-ти в националният шампионат за състезатели и първи в най-истинското състезание ШУМЕН 4х4!!!

Коментар
 - 

Много зависи какво е състезанието, но в по голямата част от случайте си правПървоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеНали знаеш че днешните състезания не стават с двигател от 88 к. с.

Коментар
 - 

Само в затвореният кръг!!!Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнениеМного зависи какво е състезанието, но в по голямата част от случайте си прав

Коментар
 - 

Първоначално публикуван от markan Преглед на мнениеО.К. Кадето кажете там.
Нали ми пратиха съединител от Токио та НЕМАМ ЯДОВЕ.
А бе Голди ела да те повозим У каляската а .
Нееееееееее. Моля ти се. Един път ме вози Миро и още ми кънти главата.LZ1VMH
Коментар
 - 

Тогава ме послушай и остави този двигател. Работата е в олекотяванетоПървоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеПламен Йоцов е с 86 к.с.
 , но това не му попречи да стане 3-ти в националният шампионат за състезатели и първи в най-истинското състезание ШУМЕН 4х4!!!
не в друго.LZ1VMH
Коментар
 - 

За жената OFF ROAD-а е само едно друсане!Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеНееееееееее. Моля ти се. Един път ме вози Миро и още ми кънти главата.
  Не ще да идва!!!
  Дайте да увеличиме разходките и през седмицата!!!

Коментар
 - 

Нали ти казах, проблема при мен са диференциалите и скоростите. Опитваме се да ги разрешиме в момента, но понеже не четеме, всичко го решаваме със скъпи експерименти!Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеТогава ме послушай и остави този двигател. Работата е в олекотяването
не в друго.
Коментар
 - 

Мен ме сърбят ръцете. Налагало се спешни мерки сПървоначално публикуван от mishko Преглед на мнениеНали ти казах, проблема при мен са диференциалите и скоростите. Опитваме се да ги разрешиме в момента, но понеже не четеме, всичко го решаваме със скъпи експерименти!
Флексо-ъглошлафчето.LZ1VMH
Коментар
 - 

Ти пък къде се намеси.Първоначално публикуван от kikiracing Преглед на мнениеИзвиняваите ама това не е ли тема за НЕДЕЛЯТА?
Тук обсъждаме как за тази неделя ще се наложи олекотяване на джип.LZ1VMH
Коментар
 - 

Голди нЕма джип и май нарочно оспами темата.Първоначално публикуван от kikiracing Преглед на мнениеИзвиняваите ама това не е ли тема за НЕДЕЛЯТА?
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар