Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 02 и 03.12 (събота и неделя)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

...

Я кажете какво стана с Витарата която опита да мине през водата накрая на видеото?
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Коментар

http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
          Така няма да стане, защото това не е директен линк към снимката (JPG файла).

Но ей така ...

става.

За целта: Като си на страницата за разглеждане на снимката (линк от типа на този, който си пуснал) - цъкни върху картинката да я отвориш в големия й размер. Като се отвори - копирай линка и го прасни между[img][/img]
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от V93
            Мдаа, голяма разходка. От сервиза до асфалта в Г. Бучино - 19 км (в т.ч. и "паразитните" тракчета, които се получават като се стои по-дълго на 1 място) и средна скорост 3 км/ч ...
            Всеки с вкуса си, на мен ми харесват повечко разходките и гледките, но във Форума най-популярни са Калните бани. Най-важното е че сте си изкарали добре и сте се забавлявали

Коментар

Чавдаре много благодаря - ей сега следвам указанията и пробвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Slick
                Чавдаре много благодаря - ей сега следвам указанията и пробвам.

и така .. .пробла едно
                Това е повторение на предишния опит. Както си на страницата с този адрес - цъкни върху снимката, отваря се снимката в нова страница и СЛЕД това копирай адреса, който трябва да изглежда така: http://images12.snimka.bg/001649919-big.jpg

П.П. Видя ли, че става!
                Ние не сме неутрални!

Коментар

май му хванах цаката благодарение на Чавдар
                  та така ... ето и от мен малко снимки:

голем дзвЕр му се вика на това

а това е малък дзвЕр

тук малко бъблук-бълбук се чуваше предимно .. кат кален гейзер

малко помощ от приятел

дайте една свинска ... опашка

"чисти прозорци"

ти сега кво? .. пак ли ще ме мъчиш?

за този става дума

високо стоя ! .. за да ме чуват по-добре

...след автомивката

докато някои се валяха из калЪт .. други предпочетоха да дебнат в засада и да се подсмихват

Коментар

Коментар

• Първоначално публикуван от alex_markov
                      Всеки с вкуса си, на мен ми харесват повечко разходките и гледките, но във Форума най-популярни са Калните бани.
                      Наистина калните бани и стоенето на място бяха в повечко, за сметка на гледките.
                      Що се отнася до "най-популярни", то може би любителите на кални вани просто са по-активни във форума. Пък то и снимките на джипки са все пак по-интересни, когато има някакъв екшън ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

• ...

Пък то и снимките на джипки са все пак по-интересни, когато има някакъв екшън ... Laughing
                        Да ама все пак, ако човека не е бил на място да види дерето, калта... и т.н. не може да прецени, друго си е като усетиш, че ти се върти гумата във въздуха
                        sigpic

Коментар

• Привет и от мен!
                          Искаме отново да ви благодарим за разходката, особено на тези който ни возиха през цялото време. Надяваме се да не сме "тежали", а вашата компания ни беше много приятна. Много сте готини всички.

Ето малко мат'рял и от мен...... има и гледки......

Дано не са ви тежки....

Коментар

• Супер снимки, само защо не са ти излезнали половината.
                            LZ1VMH

Коментар

• Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                              Супер снимки, само защо не са ти излезнали половината.
                              Всички са излезли, ама са прекалено много и не успяват да се отворят. Ще трябва на няколко пъти да дадеш Refresh (Reload) на страницата. Ако още има неизлезли снимки - цъкаш десен бутон върху червеното хиксче (това за всяка неизлязла снимка) и избираш от менюто Show picture.

Или отиваш на адрес: https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...11_2006/Marto/ и си ги отваряш една по една.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

• При мен всички се отварят с mozila. Може би направих грешка, трябваше да посна най-хубавите и да дам линк към другите.
                                Следващия път ще знам....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X