Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 02 и 03.12 (събота и неделя)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от samuraj
    Та последно в колко е срещата за утре за ранобудните?
    Ами 09:00 при Влади

Първоначално публикуван от Иван Алексиев
    Ако ще ходите в Трънско отсега ви казвам че има по нещо за всеки и е много красиво ето ви карта с проверени истински тракове в района предлагам ви да се качите от към Ломница в района на хижа Руй (по принцип е затворена не разчитайте на нищо) да се помотаете и да слезете по желание през Забел или Турковци.
    ако имате интерес траковете са на FTP то http://htftp.offroad-bulgaria.com/Ivan/rui/ всичките са карани многократно лично от мен с паркетен Хънтър.
    Благодаря за информацията. Дръпнах ги тракчетата и ще ги метна в ГПС-а за всеки случай.

Гледам, че след Ломница тракът доста се доближава до границата. Някакви проблеми с Гранична полиция?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

По принцип не трябва да имате проблеми по навик от предишни години аз се обаждам в граничното на такива места, но това е за да ми е мирна главата тъй като ходя за много време, обикновенно сам и дори разчитам на помощ от тяхна страна при нужда. Граничното е в Трън но обикновенно в Ломница се мотае един Дифендър ако го видите спрете поговорете с хората и на тях им е скучно. Придържаите се към трака на места наистина минава близо до пирамидите, а както си трябва сърбите първо бият и после те питат какво правиш там. Ако се нуждаете от повече инфо за маршрута обадете се по телефона че е много дълго. Аз по принцип бях планувал да организирам разходка на Руй през късната пролет или началото на лятото за 2 дена събота и неделя на палатка с купон когато всичко е зелено и там наистина е върха. Щом сте за един ден найстина трябва да тръгнете рано задължително докато е светло минете Ломница-Руй после със слизането през Забел или Турковци нямате проблеми колегите сондират и оправиха пътя.

Коментар

Иване благодаря за трака.
        Надявам се утре Чавдар да поведе колоната .
        LZ1VMH

Коментар

Идеята, поне моята е като, се събереме да тръгнеме в посока Люлин Планина да преминеме през манастира и от там да хванеме дерето на закъсващите Виетнамки. След което излизаме на Бучино и Чавдар поема навигацията в посока хижа Руй.
          LZ1VMH

Коментар

Срещата е в 8, 45 та белким един път всички са навреме.
            LZ1VMH

Коментар

а някой може ли да драсне на ЛС къде точно ще е срещата... улица.. и прочие за да дойдем навреме със Mastora i Kraz-a

Коментар

Първоначално публикуван от ..::: OFF Road Domination
                а някой може ли да драсне на ЛС къде точно ще е срещата... улица.. и прочие за да дойдем навреме със Mastora i Kraz-a
                Автоцентър "Голди"
                Разклона на Околовръстен и Г.Баня. Влиза се в посока Г.Баня и от дясната страна има големи табели.
                Ще ви чакаме. ( не много)
                Носете си въжета защото в първият етап ви обещавам доста кал.
                LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                  Първоначално публикуван от ..::: OFF Road Domination
                  Автоцентър "Голди"
                  Разклона на Околовръстен и Г.Баня. Влиза се в посока Г.Баня и от дясната страна има големи табели.
                  Ще ви чакаме. ( не много)
                  Носете си въжета защото в първият етап ви обещавам доста кал.
                  ами ще гледаме да сме точни... мале колко рано ще тярвба да се става...
                  изкуството да си кален.. иска жертви

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                    от там да хванеме дерето на закъсващите Виетнамки. След което .............
                    Ще има ли "след което", почвам да се чудя. Ще навирате ладички в коловози дето и аз ползвам двойно и се надявате да преминете до края на деня. Оптимисти сте, завиждам ви. Усещам, че ще ме накарате да стана рано за да гледам сеир. В същност ако дойда към 12.00 на бонсовите нищо няма да съм изпуснал, щото веселбата ще е в разгара си
                    http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                      Ще има ли "след което", почвам да се чудя. Ще навирате ладички в коловози дето и аз ползвам двойно и се надявате да преминете до края на деня. ...
                      И мене ме гризат едни такива съмнения. Ама нищо ново под слънцето де! Не е като да не сме тръгвали за Самоков и да не сме се забивали по деретата между Бистрица и Железница ...
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Мисля да си лягам, че като се сетя утре какъв смях ме чака, от сега ме заболя корема
                        http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                          Мисля да си лягам, че като се сетя утре какъв смях ме чака, от сега ме заболя корема
                          .. все пак ако дойдеш на време може

Коментар

Има ли какво да се види в тая кал дето ще карате или да си варя споко Ракията а
                            Йори снимай па може и един календар да напрайме.

Коментар

Първоначално публикуван от markan
                              Има ли какво да се види в тая кал дето ще карате
                              Точно в люлинската кал едва ли. Виж, ако успеем да стигнем до Трън и нататък - хората казват, че има какво да се види ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Като гледам какви ги пишете май Трън Нема да го пропусна че ще остане за другата неделя .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X