Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За 02 и 03.12 (събота и неделя)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За 02 и 03.12 (събота и неделя)

Утре е петък, а след него иде уикенд. Аз пък имам джипка с гуми, които не са излизали извън асфалта (ако не броим калта пред блока, в която съм спрял с предните).
    Та, ако някой не е разбрал тънкия намек, чакам предложения за някоя лека разходчица ...
    Ние не сме неутрални!

Аз се записвам за неделя. И Йори също(той още не знае... ) Тази събота ще пропусна,че...
    П.С.off-topic:Страшен подпис,Чавдаре...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1
      П.С.off-topic:Страшен подпис,Чавдаре...
      Супер е! Надявам се, че няма да ме погнат за нарушени авторски права
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Корейски детевоз.
        Кво ти стана полуде ли.

Коментар

Вече разбрах
          http://ftp.domainbg.com/ymk/1/11.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от kinex

Корейски детевоз.
            Кво ти стана полуде ли.
            Не бе, с всичкия съм си още (макар че някои роднини и познати се съмняват в това, като гледат снимки от разходките).
            Просто днес видях такова определение във форума и взе, че ми хареса

http://forum1.offroad-bulgaria.com/v...c.php?p=107001
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Казвайте къде ще се каляме в неделя. Джипа е като прасе, но още се познава. Искам да го заровя зверски тая неделя
              Мислех да се пуснем по пистата на Герман, но предполагам, че вече е изсъхнала.

Коментар

Първоначално публикуван от Yordan Kolev
                Казвайте къде ще се каляме в неделя. Джипа е като прасе, но още се познава. Искам да го заровя зверски тая неделя
                Мислех да се пуснем по пистата на Герман, но предполагам, че вече е изсъхнала.
                Айде малко по-съдържателно де! Каляне заради самото каляне не ме кефи особено. Пък, на всичкото отгоре, аз само съм сменил гумите. До шнорхела още не съм стигнал, така че ако ти се заровиш зверски с твоя дзвер, то аз направо ще се удавя. Айде, мене ме остави, ама нали и дете возя ...
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Давай идей къде ти се ходи.

Коментар

Та, ако някой не е разбрал тънкия намек, чакам предложения за някоя лека разходчица ...

Абе честно казано се чудех колко ще издържиш докато пуснеш темата
                    VITARA, SAMURAI
                    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                    RENAULT ESPACE QUADRA
                    ...и едно сивикче за града...

Коментар

Мен ме бройте за идната неделя и по леко с калните предложения, че на последната разходка бях като невръстно дете с тези А/Т гумички. Незнам Йори защо не му достигна калта в последната неделна разходка, но повярвайте ми, тя си беше (калта де) едно подобаващо количество.
                      Още 1-2 подобни кални разходки и ще има обява "продавам BFGoodrich A/T".
                      NO EXCUSE for not driving a TOYOTA!!
                      Toyota Land Cruiser LJ70, 2L-T, KUMHO 31/10.5/15, 2,5" TrailMaster, SuperWinch 10000

Коментар

М.. да. Почна се.
                        Аз знам че Соти ни е поканил на излет в посока Брезник-Трън, лошото е , че той не знае.
                        Минаването може да бъде през прохода на затъналите Виетнамки (Люлин Планина-Бучино).
                        LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj
                          Ами няма какво да се чудиш. Времето, което ми трябваше, беше точно толкова, колкото да се убедя, че ще успея да сменя скапаните селенови втулки на задното окачване, та да не си загубя задния мост в някое дере.

Днес свършихме това полезно дело в сервиза на Голди, като повредените втулки и тампони бяха заменени с полиуретанови, които (надявам се) ще изкарат повече от няколко хиляди километра.

Така че джипката е готова за тест на новите гуми ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от mihailkurkiev
                            Мен ме бройте за идната неделя и по леко с калните предложения, че на последната разходка бях като невръстно дете с тези А/Т гумички. Незнам Йори защо не му достигна калта в последната неделна разходка, но повярвайте ми, тя си беше (калта де) едно подобаващо количество.
                            Още 1-2 подобни кални разходки и ще има обява "продавам BFGoodrich A/T".
                            Продават се!
                            LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от V93
                              Първоначално публикуван от samuraj
                              Ами няма какво да се чудиш. Времето, което ми трябваше, беше точно толкова, колкото да се убедя, че ще успея да сменя скапаните селенови втулки на задното окачване, та да не си загубя задния мост в някое дере.

Днес свършихме това полезно дело в сервиза на Голди, като повредените втулки и тампони бяха заменени с полиуретанови, които (надявам се) ще изкарат повече от няколко хиляди километра.

Така че джипката е готова за тест на новите гуми ...
                              Бая- печене падна.
                              LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X