Нищо не става, някъде има грешка, въпреки че уж у видеоформат на директорията пише че е текстови файл... 

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

съботно-неделни разходки

Свий

X
- 

А, тръгна...бахти тъпите провайдери имам, един път се тегли, друг - не...

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Гледах го

Дължа ти едно въже. Ама все не намирам подходящо, все са някакви слаби...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Е, аз и верига за корабна котва мога да си взема...ама не е там работата...все пак при мен има понятие като рентабилни разходи. Не ходя по състезания и не гоня класиране, това за мен си е нерентабилен разход.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
 - 

Много готино звучи. Почти като тест за здравина между Витара и Уазка. Уазките си ги изпотрошил, а на витарата само калобраните са и паднали.Първоначално публикуван от buldogС тези съботно неделни разходки си изпотроших Витарата,за това си купих 2 бр. УАЗ за такива разходки ей това е голям звер но при мен не издържаха дълго счупих ги и двете .LZ1VMH
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар