за тая неделя ли става въпрос?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
съботно-неделни разходки
Свий
X
-
-
Май доста точно им го казаПървоначално публикуван от vokelВсички явно са се уплашили от песимистичните прогнози на вестник "24часа".Е уплътнихте ли прозорците и вратите
,че иде студ и мраз.
Може ли alex_markov да каже още нещо за този предложен от него маршрут . Примерно от къде се тръгва
Къде точно от Марчаево
Може ли направо от Рударци
LZ1VMH
Коментар
-
Аз ако знаех от къде точно - щеше да е лесноПървоначално публикуван от goldyМай доста точно им го казаПървоначално публикуван от vokelВсички явно са се уплашили от песимистичните прогнози на вестник "24часа".Е уплътнихте ли прозорците и вратите
,че иде студ и мраз.
Може ли alex_markov да каже още нещо за този предложен от него маршрут . Примерно от къде се тръгва
Къде точно от Марчаево
Може ли направо от Рударци 
, ама утре нещо ми се разхожда, та ако искате може да го потърсим?
Коментар
-
Влади може би утре да дойдем с калоян (TEACHER) само кажете в колко!https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM
Коментар
-
Много ,ама съм с............ .3 зимни гуми ,защото карах миналата седмица по трамвайната линияПървоначално публикуван от alex_markovМи ти? Не ти ли се разхожда?Първоначално публикуван от vokelМай няма да има ..другата седмица.Вижте го alex как дебне в засада и не му се стои в къщи .Истински джипер.Пак да се порадва на хънтъра.
.Сега ближа рани и днес обикалях гумаджии,един ми каза "брато аз да не съм хирург,знаеш къде продаваят гуми"
B+
Коментар
-
Един от първите занимаващи в България с репарация на големи разрези по гумите е моят сервиз. Чудя се защо не дойде веднага да я погледна . Доста проблеми оправяме .Много ,ама съм с............ .3 зимни гуми ,защото карах миналата седмица по трамвайната линия
.Сега ближа рани и днес обикалях гумаджии,един ми каза "брато аз да не съм хирург,знаеш къде продаваят гуми
LZ1VMH
Коментар
-
Голди внимавай като пресичаш водопровода-оказа се
че тези трапове били от ВиК.Имного лед от течове.
Ей сега ми снесоха инфо,до колко е вярно...Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар