Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Батак 16-17.06.2007г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Батак 16-17.06

Първоначално публикуван от Kaishin Преглед на мнение
    точно това е идеята да си направим нещо разнообразно, като го правим за кеф и никой не цели нищо друго с това освен да покара на мен са ми омръзнали дългите преходи и можеше цял ден да се въргалям в трасенцето . много сме далеч да си организираме сами състезание мисля че беше голямо шоу на траяла ако искате можем така да го направим че да няма публика щото някой ми каза че се притеснявал
    а така не без публика неможе ми то тогава и ние тук дет сме от фоума не трябва да гледаме....
    давайте в сащия дух че май на все повече хора започва да им харесва това нещо...
    поздрави

Коментар

Колеги,сега като гледах тая тема си спомних че имаше едн интересн мометн(поне за мен) от траяла в който бях се качил отпред на джипа.Става дума за този участък:

Някой ако си спомня и има снимки може ли да ми ги прати.За колекцията са ми.

Мерси предварително

Коментар

Става дума за тази Тойота

когато се бях качил отпред на бронята в траяла.

Коментар

Тази тема е от миналата година.Някой Модератор да добави в заглавието 2007г,че ме питат от раьона дали ше караме.А трасе вече няма.
          sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от turboto45 Преглед на мнение
            Тази тема е от миналата година.Някой Модератор да добави в заглавието 2007г,че ме питат от раьона дали ше караме.А трасе вече няма.
            LZ1PER

Коментар

• До: Батак 16-17.06.2007г

Благодаря.
              sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X