Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Батак 16-17.06.2007г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Батак 16-17.06

Тамън се прибрах
    Много яко се получи

Голямо благодарско на организаторите .Много се бяха постарали момчетата

Имаше купон както за участниците, така и за публиката (ама толкова пиблика и с реклама неможе да се събере)

Качвам снимките от моя апарат тук:
    https://htftp.offroad-bulgaria.com/V...batak_06.2007/

Коментар

Влади аз си оставам софт и на тоя джип никакви кобри.
      My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Много рано се прибирате ве? Нямаше ли Акшон нагоре из гората
        RB Patrol Team

Коментар

Адаш ние сме първата група.Втората тръгна към 17 часа към гората и се очаква към 5 сутринта.Вие как се прибрахте?

Коментар

И аз съм много доволен, както се вижда придвижвах се почти изцяло на лебедка , супер трасе бяха спретнали Зарко и компания, евала, очаквам следващото ходене с най-голямо удоволствие.
            LZ1PER

Коментар

Благодаря от името на нашия екипаж, за уникалната възможност и организация на мероприятието. Много съжаляваме, че оставихме четата толкова рано, но всичките малки проблеми, които се надявахме да не създават ядове, се превърнаха в големи и останахме на задно. Траяла беше много интересен (вчера го изкарахме целия и много ни хареса). За жалост не можахме да пробваме частта, която бе изкопана тази сутрин. Вчера деня, беше посветен на лиричните отклонения . Имаше интересни места - тук таме на 2 гуми, тук таме и на толкова не бяхме (поставихме личен рекорд на екипажа - около 8 метра прелетяни ). Вечерта всичко приключи в кръчмата с едно агънце и много смях. Още един път благодарим на организатори и чакаме със затаен дъх следващата проява в този много красив и предлагащ интересни места район.

Поздрави: Чибуратор TEAM
              RB Patrol Team

Коментар

https://htftp.offroad-bulgaria.com/k...06.2007_BATAK/

Коментар

Беше прекрасно, както за участниците, така и за публиката, благодарности за топлото посрещане и положените усилия за организирането на мероприятието - на Ники, Дани, Ангел, Джиджи, Зарко и останалите. Ето и част от снимките, ще има и още, но малко по - късно https://htftp.offroad-bulgaria.com/A...16-17.06.2007/

Коментар

Дъщерята каза, че такава публика, каквато имаше при нас, не е имало и на четвъртото автомобилно рали Траянови врата днеска

Коментар

Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнение
                      Влади аз си оставам софт и на тоя джип никакви кобри.
                      Абе, не ти трябвали Кобри а ?

Вярно е, Каймани ще са
                      LZ1HKW
                      Реглаж на преден и заден мост
                      My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Това е монтаж, жената ме компрометира!
                        Обява: Заменям оффроуд Кадет и Мерцедес 290 ТД за Митцубиши Паджеро къса база!

Коментар

Това е монтаж, жената ме компрометира!
                          Обява: Заменям оффроуд Кадет и Мерцедес 290 ТД за Митцубиши Паджеро къса база!
                          Айдееееееее. Оттече Само така адаш А и съм забелязал, че явно влияем зле на хората - привлекли сме доста софтаджии към харда

П.С. - Влади и ти не се прави - знаем го ние твоя "софт" Дифендър - само чакаш да се закопаш някъде
                          RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Василев Преглед на мнение
                            П.С. - Влади и ти не се прави - знаем го ние твоя "софт" Дифендър
                            Какъв Дифендър? Да не би пак нещо да съм пропуснала?
                            Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                            A2 (+)

Коментар

Адаш ние сме първата група.Втората тръгна към 17 часа към гората и се очаква към 5 сутринта.Вие как се прибрахте?
                              Този път успяхме да се приберем малко преди полунощ. Имаме напредък

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                                Какъв Дифендър? Да не би пак нещо да съм пропуснала?
                                Нищо не си пропуснала!
                                Това е проект Дифендър
                                LZ1HKW
                                Реглаж на преден и заден мост
                                My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X