Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Батак 16-17.06.2007г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Батак 16-17.06

Стоп за почивка ...

...и продължаваме

Стигнахме до една "рекичка" която възпря всички джипки

Е това е моя репортаж.

Ето и няколко клипчета:

Влади прелита през калта

Г-класа прелита със страшна скорост

Влади в спасителна акция

Отлично спускане

успешно изтегляне на г-класата

опита на премина но бронята ми пречи

спасаване на затъналата жипка

Коментар

Нямам думи ! фантастично сте си изкарали!
      ПП.А при нас само прах , няма кал
      PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
      КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
      0899187766

Коментар

браво много добре се е получило по често да повтаряте такива разходчици
        това му е хубавото на форума че могат да се порадват и тези дето не могат да присъстват
        поздрави

Коментар

Браво!!! Невероятна организация,невероятно изживяване.....прекарали сте си направо "ненормално".То все едно гледам състезанието в Пловдив.Страхотен тест за машините/сигурно вече всеки един от вас знае малко повече за възможностите на машината си/.Съжалявам че нямам възможността да се присъединя към някое такова мероприятие/ако бихте ме приели де/,за да го изживеем заедно.Благородно ви завиждам.Поздрави на всички.
          П.П.Репортажите са супер и снимковия материал е в достатъчни количества.Браво.
          NISSAN FOREVER
          -----------------------------------------------------------------------------
          Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Колеги, като участник в тази хард "разходка", който за първи път усети невероятната тръпка от това изживяване казвам че си струват и усилията и парите и всичко което сме направили за да участваме в това затворено трасе и после по маршрута. Честно да ви кажа за първи път усетих такава тръпка и вълнение. По тарсето, когато синът ми и човек от публиката висяха от джипа, за да "откреняват", усетих че адреналинът яко ме е раздрусал и съм се нахъсал като на състезание. Велико усещане! После, на пясъчния хълм, когато неблагоразумно застанах на ръба, признавам хвана ме шубето. Викам си ако разбере жена ти ще има да бучи, "какви са тия глупости бре, детето е още малко" и аа да дам заден. Чакам някой да ми даде кураж ама наблизо е само Голди, който с лице стил "Бъстър Кийтън" вика -
            " ми то ако се чувстваш несигурен не тръгвай, обаче ако си решил.......", а отгоре колите са като кибритени кутийки а човечетата като мравки. Обаче се спуснах! И през дупките минах. И по маршрута след това продължих!
            Сега си гледам снимките и пак се кефя. Малко са благодарностите споделени от всички до тук към организаторите, та се присъединявам и аз - БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ КОЙТО ОРГАНИЗИРАХТЕ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ ЗА НАС.
            Поздрави
            Тодор Томов
            =============================
            Не е страшно да се родиш тъп,страшно е да си умреш тъп!!
            Toyota LJ70, 1KZ,+++, pics TУK

Коментар

Първоначално публикуван от T.T Преглед на мнение
              Колеги, като участник в тази хард "разходка", който за първи път усети невероятната тръпка от това изживяване казвам че си струват и усилията и парите и всичко което сме направили за да участваме в това затворено трасе и после по маршрута. Честно да ви кажа за първи път усетих такава тръпка и вълнение. По тарсето, когато синът ми и човек от публиката висяха от джипа, за да "откреняват", усетих че адреналинът яко ме е раздрусал и съм се нахъсал като на състезание. Велико усещане! После, на пясъчния хълм, когато неблагоразумно застанах на ръба, признавам хвана ме шубето. Викам си ако разбере жена ти ще има да бучи, "какви са тия глупости бре, детето е още малко" и аа да дам заден. Чакам някой да ми даде кураж ама наблизо е само Голди, който с лице стил "Бъстър Кийтън" вика -
              " ми то ако се чувстваш несигурен не тръгвай, обаче ако си решил.......", а отгоре колите са като кибритени кутийки а човечетата като мравки. Обаче се спуснах! И през дупките минах. И по маршрута след това продължих!
              Сега си гледам снимките и пак се кефя. Малко са благодарностите споделени от всички до тук към организаторите, та се присъединявам и аз - БЛАГОДАРЯ ВИ КОЛЕГИ КОЙТО ОРГАНИЗИРАХТЕ ТОВА УДОВОЛСТВИЕ ЗА НАС.
              Поздрави

LZ1VMH

Коментар

следващият път ще отделим повече време за затворено трасе и ако привлечем някой с повече опит в състезания да помогне ще раздаваме адреналин на килограм

Коментар

Предлагам да поканим Иван Маринов,Иво Върбанов и Митко Фулда.Така,между другото...Ще бъде интересно,със сигурност...
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Става! може да организираме нещо за повече дни защото няма да имаме време за 1-2 дена

Коментар

Това с повечето дни не вярвам да стане.За жалост времето притиска повечето от нас.Но нищо не пречи да опитаме...

Коментар

говори с тези хора че ги познаваш и да действаме

Коментар

Май- нещата отиват към състезания, а не към разходки.
                          Принципно нямам нищо на против да поканиме тези хора, но като че ли те си ходят на състезания и интересите са им насочени повече в тази насока.
                          Лично за мен не смятам отново да влизам в състезателния (прекалено скъп) спорт.

Хард-разходките НЕ СА СЪСТЕЗАНИЯ .
                          LZ1VMH

Коментар

Състезание,ако е за време.Ако не е,а си караш по траяла,все едно си в рио де лайнаре...ама разнообразно някак си.Аз съм ЗА!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                              Състезание,ако е за време.Ако не е,а си караш по траяла,все едно си в рио де лайнаре...ама разнообразно някак си.Аз съм ЗА!!!
                              И аз и аз Важното е да не скривим Чибурашка. Най ни е страх за ламаринките.
                              RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                                Май- нещата отиват към състезания, а не към разходки.
                                Принципно нямам нищо на против да поканиме тези хора, но като че ли те си ходят на състезания и интересите са им насочени повече в тази насока.
                                Лично за мен не смятам отново да влизам в състезателния (прекалено скъп) спорт.

Хард-разходките НЕ СА СЪСТЕЗАНИЯ .
                                точно това е идеята да си направим нещо разнообразно, като го правим за кеф и никой не цели нищо друго с това освен да покара на мен са ми омръзнали дългите преходи и можеше цял ден да се въргалям в трасенцето . много сме далеч да си организираме сами състезание мисля че беше голямо шоу на траяла ако искате можем така да го направим че да няма публика щото някой ми каза че се притеснявал

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X