Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Батак 16-17.06.2007г
Свий
X
-
До: Батак 16-17.06
Кво се хилиш бе, нали ти казах да не слагаме!Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение

Коментар
-
Какви дупкиПървоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеКопае дупки щото било много равно.:
Асен май позна,че искате да се отървете от паркетниците...
Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
A2 (+)
Коментар
-
Даже по ниско.Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнениеПламене, да не е с лифтове като на Соти голфът?

А други леки коли ще има ли.
Коментар
-
Няма как джип с асвалтови гуми да кара в група с други които са с кални.Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнениеКакви дупки
Асен май позна,че искате да се отървете от паркетниците... 
Особенно ако е кално.
Коментар
-
С багер или на ръка?Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнениеЗарко вече е там. Копае дупки щото било много равно.

Аз ще съм с лека кола.

B+
Коментар
-
Абе ще ти сложим явно и на теб кобри !?!Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнениеПламене, ние ще ги преследваме по асфалта, по радиостанциите ще ги чуваме и ще се чакаме на я. Васил Коларов
Пууууу Хардаджия !
Коментар
-
Коментар
-
Аз, също мисля да отида да позяпам. Кажи кога тръгваш по магистралата, и ще се засечем по магистралата.Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнениеКолеги мисли ли някой да пътува утре за Батак за да пътуваме заедно?Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения
))
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар