Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте идея за чист къмпинг!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте идея за чист къмпинг!

0878707222 Иван Данков - домакин и управител. Къмпинга се намира на 2-3 км северно от Царево, като може да се мине напряко от асавалтовия път под моста. Другият път е през Царево. Може и през Лозенец, ама пътя е доста разбит. Има доста табели, а самото място се нарича Арая и се намира на самия вход на къмпинга вдясно.
    "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
    Неизвестен мъдрец

Коментар

Само леко да ви охладя ентусиазма. Миналото лято плажа на Арапя беше затворен. Защото водата не отговаряшне на стандарта за къпане. Имаше прекалено много фекалии в нея. Сега ще видим Митака къв обрив ще избара

Арапя беше рай преди 20 години когато ходих за последно на паладка. След това всяко лято съм минавал за по 1 ден и все повече се разочаровах.
      no signature no problems

Коментар

Горе-долу колегата Тропчо е обяснил за Иракли, но там за диво къмпиране вече си е риск.
        За повече инфо виж тук пост №16, иначе до биваците е онтосително проходимо, поне беше до вчера преди дъжда.Не че има кой да следи за тези наредби..като всеки закон в БГ
        Иначе бунгалата се оказаха в много добро състояние, за места обаче мога да ти дам телефонен номер.
        Плажа е относително чист, няма огризки, игли, ПВЦопаковки и пр.,но си има клечки и мидички донесени от морето и красиви по своему
        Последно редактирано от Ico_Ns; 28-07-10, 23:29. Причина: бъгна ми цитата
        Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от fanatic Преглед на мнение
          Само леко да ви охладя ентусиазма. Миналото лято плажа на Арапя беше затворен. Защото водата не отговаряшне на стандарта за къпане. Имаше прекалено много фекалии в нея. Сега ще видим Митака къв обрив ще избара

Арапя беше рай преди 20 години когато ходих за последно на паладка. След това всяко лято съм минавал за по 1 ден и все повече се разочаровах.
          За фекалии не знам, понеже няма от къде да дойдат, но има доста найлони. Иначе е бистра и почти няма водорасли. Никой от семейството не се е оплакал от кожни и стомашни проблеми, както и не съм чул някой друг от къмпингуващите да се е оплакал. Аз преди това лято бях там преди 8-9 години и почти няма промяна, освен строежите наоколо.
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Колеги наща компания имаме резервация за къмпинг Нептун на Камчия но нямаме и идея как стоят нещата там. Просто не сме били на бунгало от как спряхме да ходим на ученически лагери в 10 клас. Има ли някои някаква информация за камчия и този къмпинг? Дали е много голяма мизерията?
            0-

Коментар

Щом си бил на ученически лагер, едва ли ще се шокираш...
              Неизвестен мъдрец

Коментар

Аз няма да се шокирам и на палатка все пак и на риба ходя редовно с преспиване... ама искаме да подготвим жените психически....
                0-

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                  Горе-долу колегата Тропчо е обяснил за Иракли, но там за диво къмпиране вече си е риск... до биваците е относително проходимо, поне беше до вчера преди дъжда...
                  Да не ме разберете погрешно. Прекарахме си страхотно. Две семейства с шест деца (2-10 години). Въпрос на настройка.
                  Последно редактирано от Тропчо; 29-07-10, 01:25.
                  Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Последния къмпинг в южното Черноморие е на Силистар не е нищо особенно и не си заслужава парите, там думата има един бълг. член от ДПС и настоящ в парламента Данчо Ментата. Не струва.
                    .
                    Последно редактирано от белята; 01-04-11, 20:12.
                    Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Всеки един къмпинг в Гърция. По-близо, същите пари, по-чисто, повече удобства...... мога да продължа
                      LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Първоначално публикуван от Pacific Преглед на мнение
                        Всеки един къмпинг в Гърция. По-близо, същите пари, по-чисто, повече удобства...... мога да продължа
                        И никой няма да ти открадне закотвената моторница, нито резервоара с бензина.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacific Преглед на мнение
                          Ако може да продължиш с някаква информация... Благодаря предварително!
                          Публикувайте отговор

Коментар

Ето ти идея-
                            http://www.batis-sa.gr/

Близко е,хубаво е!!
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                              Ето ти идея-
                              http://www.batis-sa.gr/

Близко е,хубаво е!!
                              Хубаво е Крумчо, но как стои въпроса с бунгалата? Имаш ли информация?

Коментар

Ааа...аз на бунгала не съм ходил! За кемпера е 21евро,ама за бунгалата..не знам!

Питай по телефона! На английски!
                                088пет722пет99
                                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X