Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дайте идея за чист къмпинг!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дайте идея за чист къмпинг!

Първоначално публикуван от gere Преглед на мнение
    И моята препоръка е за Гърция. Преди да отида там много си защитавах нашето море, но да ви кажа няма нищо общо. За къмпингите пък съвсем. Обиколихме половината източно краибрежие на Гърция. Навсякъде чисто и спретнато. Да не говорим, че има къмпинги и на такива райски места, че чак не ти се вярва, че си на 300-400 км. от София. Най-много ми хареса на Ситония. Огромен избор. Дамите и децата си избраха за фаворит къмпинг Цитрели на Каламици. Ситен, златист пясък, топла и спокойна вода. Чисто, с хубави бани и тоалетни. Прилични цени, а от септември са на половина.
    Подкрепям напълно. Тука може и да е с някой лев по-евтино, ама почивката е един път в годината. А, ако сметнеш цената на нервите, дето ще ги затриеш до, на и от нашето море - не се връзват нещата.

Коментар

Миналата година(за каравана) 28лв на ден, а тази 54лв. Това е за втора линия.

Коментар

Мда, убеден съм, че в Гърция е много по-чисто и спретнато. Живял съм по къмпинги в чужбина и знам условията. Но не ми се ходи в чужбина.... Не е заради цените. Предполагам, разликата няма да е шокираща. Искам като напсувам келнера на български да съм сигурен, че ме е разбрал.... Майтап, ама наистина никак, ама никак не ми се ходи навън и то на почивка. Ще разгледам първо тука как е тая година, пък ако толкова се разочаровам, винаги мога да хвана пътя към гръцко...
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от krumal Преглед на мнение
          Миналата година(за каравана) 28лв на ден, а тази 54лв. Това е за втора линия.
          Това пък защо ? Да не би да са прекарали колонки с ток, вода и мръсен канал до всяко място ? Айде миналата година, трактористът беше сменил плочките в северната баня и беше сложил нови гърнета в кенефа. Може да избиват миналогодишната инвестиция. Баси.
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Аз тази година мисля към гръцко да отскачам! По българското аман от боклуци и всеки гледа да те цака за каквото може!
            LZ1ZAH

Коментар

Току що проверих - първа линия - 68лв/ден в Градина, празно е.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Абе тия са се побъркали. В момента стая със закуска в Лозенец е 30-35 лв. на ден за двама!
                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                  Това пък защо ? Да не би да са прекарали колонки с ток, вода и мръсен канал до всяко място ? Айде миналата година, трактористът беше сменил плочките в северната баня и беше сложил нови гърнета в кенефа. Може да избиват миналогодишната инвестиция. Баси.
                  Това, защото миналата година беше пълно ...Майтапа настрана. Тази година за каравана на първа линия цената е 5000 лева(3500 миналата), като първа линия е изместена около 20 метра навътре. И това е без да има никакви подобрения. В момента къмпинга е полу-празен, в края на юни(май не се е случвало от много години). За сметка на това на "Баш бара" е лудница. Цената май е 2000 лева за сезон на каравана.
                  LZ1DWW

Коментар

Току що проверих - първа линия - 68лв/ден в Градина, празно е.
                    Тея са дали яко на късо. Такава цена е направо безумна. Във Византия е два пъти по- тънко. И като ги напсуваш на български пак те разбират. Ето моят отговор: http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=65227&page=2 - от началото на годината бяхме три пъти. Хем по- близо, хем по- евтино, хем, хем, хем....
                    08седемшест5едно513четири

Коментар

Ами след 18 години на този къмпинг ще сложа точка. Край с Градина, ще останат само спомени, и за собственика де...

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ами след 18 години на този къмпинг ще сложа точка. Край с Градина, ще останат само спомени, и за собственика де...
                        По- скоро трябва да е многоточие- ще има продължение, но след време, като на кретените им дойде акъла, че цените не трябва да растат правопропорционално на ос * аните тоалетни.
                        08седемшест5едно513четири

Коментар

Ако си харесам нещо в Гърция (апропо, някой знае ли нещо за къмпингите в Турция) ще се закотвя там за поне 10 години. До тогава на мястото на днешна Градина ще има Бетонина.

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Ние, след като Смокиня стана вертеп и утрепаха Арапя, вече две години ходим на Корал, за незнаещите между Китен и Лозенец и по-точно цялата плажна ивица преди Лозенец, но дочух че тази година и те вдигнали цената, макар и не колкото на Градина. Първата година беше все още малко нелегален къмпинг, но беше чисто, евтино и някак си уютно. Миналата година вдигнаха цените, сложиха кошчета и няколко хим. тоалетни с обещание тази година да има повече, че и бани. Ама чух, че май само са вдигнали цените и направили две заведения. Ако някой ходи на юг скоро и му се отбива може да провери на място. Аз лично ще мина след две седмици и ако не е късно ще постна какво е положението.
                            ТИ си Уникален! Както и всеки друг!
                            lre-bulgaria.org

Коментар

Първоначално публикуван от Navi Преглед на мнение
                              Ние, след като Смокиня стана вертеп и утрепаха Арапя, вече две години ходим на Корал, за незнаещите между Китен и Лозенец и по-точно цялата плажна ивица преди Лозенец, но дочух че тази година и те вдигнали цената, макар и не колкото на Градина. Първата година беше все още малко нелегален къмпинг, но беше чисто, евтино и някак си уютно. Миналата година вдигнаха цените, сложиха кошчета и няколко хим. тоалетни с обещание тази година да има повече, че и бани. Ама чух, че май само са вдигнали цените и направили две заведения. Ако някой ходи на юг скоро и му се отбива може да провери на място. Аз лично ще мина след две седмици и ако не е късно ще постна какво е положението.
                              Ами приятели, които миналата година бяха 5 седмици на Корал, включително и аз бях при тях за 2 уикенда провериха тази година и казаха, че цените са безсмислени. За един месец наема като за... Не помня точно сумата, но мога да проверя веднага.

В България, останаха само 2-3 сравнително диви плажа (без август), които все още стават, но за диво къмпиране. Тъжно, но факт.

От друга страна, нека бъдем реалисти. И аз направих бая палатки къде ли не из Гърция. Да, много по-чисто е, къмпингите са на принципно друго ниво, някои на почти същите цени като нашите. Брега е приятно насечен, с много заливчета и т.н. Широки плажни ивици, с пясък като тук (тук е вече доста мръсен, навсякъде) нямат. Напрактика е забранено дивото къмпиране, въпреки, че ако си културен (например не палиш огън) - няма проблем. Е, да но къде е кефа без огъня? ...

С две думи - за ползване на къмпинг - определено и категорично Гърция. За диво къмпиране - все още предпочитам тук.

Коментар

Пак да попитам: някой нещо за къмпиране в Турция знае ли ?

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X