Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: При Дядо Владо

Снимки, снимки, искаме снимки
    Може и клипчета
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Снимки, снимки, искаме снимки
      Може и клипчета
      Смени твоита,разбрах за ново Г-е.
      Честито и безаварино.
      878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
        Смени твоита,разбрах за ново Г-е.
        Честито и безаварино.
        Мерси.
        То аз затва рева за снимки, че да сложа на аватара Калин даже има и клипче ама нещо изчезна и никъф го няма
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Нещо като компромат
          Седим си ....и "Търтей" каца в мокрото
          .....ма много мокро бее....аха аха водата да го понеси към "Надин"
          ....стара любов (Нисана Лора) ръжда не хваща (нищо че ме продаде, аз ще го измъкна....)
          ...всичкото това под вещото ръководство на добър горски дух (Трол) иначе се сЪ бЕха издавили
          П.П. "Тролските" снимки по натам, че е много ангажиран служебно тези дни
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от дядо владо; 10-05-10, 21:35.
          0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Нисана е Лиза, гейката е Лора, пък и не се набухах доброволно във водата, моля моля. ИмаФ си съвсем уважителна причина.

Коментар

Казах че е нещо като компромат, а компромата е смесване на истина и почти истина...и така Като се поосвободи "Трола", се надявам на истински качествени снимки
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Аре скоро да се освобождава, че да слагаме ноФ аватаррр. Хората филм направиха, Вльо плакати раздава а ние тука се мотаме
                Той и Калин не е качил клипчето. Хаххаха, ма аз е ся ке му звъннем да го събудим

Коментар

Андро се обади и днес по обяд ще ходя до тях, да видим ще може ли да ми спретне един шнорхел...! Ако остане време (в 16.30 вземам малкия дзвер от яслата) ще мина и през теб (Дядо Владо), да се запознаем и да видим що за джипка карам в крайна сметка...!!! Ако не стане днес, утре от сутринта съм при тебе, да му скъсам г*за на моя глиган и после разцепване с AC/DC на "Васил Левски" - егати кефа...!!!!!

Коментар

Дето се вика: Дойдох, видях и го цопнах у ряката...!!! Дядо Владо е доволен от глигана и най-вече от копитцата дето съм му турил, щото рипа като сърничка из барата на горе - на долу..!!! Снимки по-късно от присъстващите репортери (choko)...!!! Който не си е прогвал талигата - при Дядо Владо е мястото! На 200 квадрата място има река с брод, кал, чакъл, пясък, бабуни, баири, барбекю и сервиз с майстори по всички параграфи, ако има "тавани" или джипката реши и "пие вода", примерно...!!! Абе кеф....!!!!

Коментар

много се надявам след "леки"преправания на Кукера/едно келаво Диско,на още по-келав доктор/и то да мине успешно полигона на Дядо Владо;ако не го пускаме да си ходи по реката и да не срами сервиза и дружината

Коментар

Първоначално публикуван от zablio Преглед на мнение
                        много се надявам след "леки"преправания на Кукера/едно келаво Диско,на още по-келав доктор/и то да мине успешно полигона на Дядо Владо;ако не го пускаме да си ходи по реката и да не срами сервиза и дружината
                        Абе поогледах го това "келяво Диско" на този същия "келяв" доктор и работата баш не е така както я казваш! Целия форум да се наредим по ръба на реката, на по 10 бири и да п*каме вътре, пак не моем я напълни достатъчно, че да хване по течението...!! Живи и здрави само, и на него ще му дойде реда да се поплацика в коритото...!!!!
                        Последно редактирано от Марто (Мартин Христов); 13-05-10, 20:35.

Коментар

Ето го хубавеца у ряката
                          http://www.vbox7.com/play:0b7da1d9
                          Прикачени файлове
                          878511557

Коментар

Ако трябва да съм честен, водата е доста по-малко от екшъна от предната седмица, но такъв ми бил късмета! Абе като кръгче на паркинга...!!!

Коментар

Не е важна колко вода има ,а да сме у ряката
                              878511557

Коментар

Първоначално публикуван от choko Преглед на мнение
                                Не е важна колко вода има ,а да сме у ряката
                                Така е! Казана дума - хвърлен камък..!!! Чакам аз другата разходка - към Петрохан след една седмица, стига да сме серьозни. Аз затова ще вкарам глигана при Андро чак след това! Какво да се прави?! Пуст мерак.. А като изтрезнея утре може и да намина покрай вас и жената да направи сефтето на плажа...!! Бири, скари..?!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X