Обява

Свий
Няма добавени обяви.

При Дядо Владо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: При Дядо Владо

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
    Да бе, в 6.00 станах, в 7.00 почнах....ама не смятам да става практика (не е кафе) ......
    Не си ти, когато си гладен
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
      Не си ти, когато си гладен
      Точно така, исках да се нагуша с мазни кинти за да си купя жиб, амъ гредЪ...
      "Либърти" 2.8 CRD се оказва с две различни предни пружини. Лявата е с три витки и към 4см. по-дълга от дясната. Монтажа става много труден, и жокера "обади се на приятел" не даде резултат - 50/50 "оргиналдъ ш'стане лифт кита/ ба'ааму нЕкой е пипАл, зае'бте лифта".....та имаше напъванЬе с пцуванЬе и гуша немА, но съм пуснал фиш ( демек кандидат милионер ) после ш'си купя жиб......
      П.П. Моля колегите с 2.8 "Либита" да кажат при тях как е с предните пружини ???
      Последно редактирано от дядо владо; 17-02-16, 23:34.
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
        П.П. Моля колегите с 2.8 "Либита" да кажат при тях как е с предните пружини ???
        Аз нямам ама мога отсега да ти кажа че лява и дясна са еднакви.

Коментар

Различни са пружините. Имат си различни заводски номера.
          Dacia Duster 1.5 dci 115Hp 4х4 - Екзотика на колела.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            Аз нямам ама мога отсега да ти кажа че лява и дясна са еднакви.
            И аз така спорих, че на няма как на един автомобил геометрията да не е симетрична (базата да е еднаква за левите и десните гуми), ама ми натриха носа с документация за един френски автомобил - дали заради кофти разпределение на маси или нещо друго, ама се различаваха с около 4см по документи (не заради дефект на автомобила)...
            А Деди - той е упорит и потаен - сигурно вече е напълнил възглавницата с пачките и те му убиват - затова скоква толкова рано да работи
            Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
            Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

За базата съм чувал.

Също съм чувал да има наляво и надясно завъртяни пружини (и тогава не са еднакви, а само симетрични една на друга).

Ама с различна дължина?

Коментар

Ама с различна дължина?
                Половината английски недоразумения, с които се бори дедо, са така.
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Засрамвам се. И няма да си купувам английска кола (не че и преди им бях фен).

Коментар

Засрамвам се. И няма да си купувам английска кола (не че и преди им бях фен).
                    Очевидно и американски недоразумения няма да си купиш.
                    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Недоразумение като американска кола с немски двигател - със сигурност не.

За останалото - ще мисля.

Коментар

Недоразумение като американска кола с немски двигател - със сигурност не.
                        А с италиански?

Коментар

Оф. То е в моите очи само една стъпка по-малко недоразумение.

Американската кола затова е американска, за да има 5л слабо форсиран бензинов осмак. И автомат с хидротрансформатор.

Коментар

Оф. То е в моите очи само една стъпка по-малко недоразумение.

Американската кола затова е американска, за да има 5л слабо форсиран бензинов осмак. И автомат с хидротрансформатор.
                            Ахаа, ем харчи, ем не върви
                            Разбирам

Коментар

Да.

И не е изключено някой ден да си взема нещо такова.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey, визирайки стария ZJ на майка си Преглед на мнение
                                Ахаа, ем харчи, ем не върви
                                Разбирам
                                ...
                                Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                                X