Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около София
Свий
X
-
От: Разходки около София
Среща утре (неделя) 9,30 до 10.00 часа на паркинга на Мистър Бриколаж, Люлин.
Паркингът се намира точно до караулката посока Калотина, кръстовището на околовръстното и бул. Сливница. Вижда се лесно и долната част на паркинга е винаги празна, така че ще се намерим лесно с джипките.
Телефонът ми е в подписа, ако се наложи или някой закъснява. Аз ще си взема сандвичи, но ако има мераклии за барбекю както вече стана въпрос има що годе подходящо място.
Тръгваме към 10 часа по околовръстното посока Нови Искър и хващаме отбивката към село Мрамор после към Доброславци и Балша. Оттам нататък почти изцяло ще се сме в планината.
Времето го дават слънчево с леко заоблачаване в късните следобедни часове, така се надявам да ни е приятно от тази гледна точка. До утре.Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениети да не си кмета на Пловдив, бе?
Не друсало....
от кога не си идвал във Филибето - не друса пред Кметството и пред Общината - ако си пеша, и ходиш бавно...
па ела да се подрусаш...тук
Вадиш думите от контекста, както и да е!Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Коментар
-
Кратък тийзър на участъка Луково - Локорско
Това е над последните вили в Луково
Това е паметника и мястото за почивка
После катерим посока връх Гола глава - този вдясно с голото теме
Изглед отгоре посока паметника от предната снимка. Долу ниско е Искъркото дефиле , а някъде от отсрещното било трябва да слезнем тръгвайки от Балша
Гледка от върха посока юг и София. Виждат се и отсрещните била покрай, които минава пътят ни.
Това е полянката, която се вижда от предната снимка и през която минава маршрутът ни. Там пак има паметник напомнящ за съществуването на една баба и дядо, ако не бъркам, които са имали къща тук и са приютявали партизани.
Но за да стигнем до нея първо трябва да се спуснем от връх Гола глава през тази гора почти до дерето долу и пак да се качим
Нататък приближаваме София и караме ту в гората, ту през поляни. Другото връхче, за което споменах малко ме съмнява да го качим сджиповете, защото има голям наклон към дерето, но пътят минава съвсем близо до билото му и може да се качим пеш за 10 минути. По спомен има гледка към вр.Козница (Ржана) и вр.Мургаш, както и към цялото дефиле на Батулийска река. Вижда се и красивият южен склон на връх Гола глава, от който ще дойдем.
За мен ще е много интересно какво има по пътя след Балша към Реброво.Последно редактирано от verter; 12-01-13, 20:52.Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
0888/00-55-37
Коментар
-
Първоначално публикуван от verter Преглед на мнениеТова е паметника и мястото за почивка
Тоя соц глупост дето си снимал не е оставена да се руши случайно.
Иначе мястото местните от трите села - Луково, Батулия и Реброво (две беше пропуснал) си го тачат и всяка година има курбан горе.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Коментар
-
Аз съм в две поредни разходки пълна излагация. На гумите днес не им дойде ред, ама утре сутрин - право в работилницата и да си ходят.
Имам в актива и един счупен хъб, ама хубавото е, че този модел като се счупят и остават зацепени, иначе щях да стана още повече за смях.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар