Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Знам един такъв маршрут и го предлагам.
    Тръгване от Владая през Мърчаево, след което Рударци, Кладница и оттам има 2 варианта: 1.Към хижа Селимица и след нея до където има възможност и вариант 2. : Минава се през Кладница направо, през вилната зона, там пътя върви от ляво на реката, по пътя има много заслончета и е удобно за огън, за скаричка и т.н.
    Ако има желаещи мога да дам още информация, но още не знам дали ще мога да се включа.
    0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
      УсмиФка на софтаджия след постижение
      И как няма да се усмихва след такова голямо предизивикателство за софтаджия
      www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
      0898777327

Коментар

Чшшш - ти не се обаждай, че си с всички прегрешения:

А като допълня: специален тиган, резачка, лопата... какво ли още не - направо отиваш в супер-хард!
        Дори и вилици си носеше... СРАМОТА!!!
        Ти да видиш
        Toyota Land Cruiser 80, 1FZ-FE
        BMW F650CS
        Радо о885 5о 59 5о

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
          И как няма да се усмихва след такова голямо предизивикателство за софтаджия
          За такива усмиФки сме софтаджии Най обичам да гледам след дълго усилие физономията на софтаджията при изгледа на постигнатото...
          Най-лъскава е когато слезе и огледа отвън положението. Колкото по-лошо е (положението) толкова по-голяма е усмиФката!

Чакам и Явор с ЛОПАТАТА.
          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
            Колеги, нека да ви кажа какво разбирам под софт разходка:
            Нормални джипове без специално оборудване и с нормални гуми. Каране предимно на заден мост и много рядко ползване на 4х4, без блокажи, без лебедки. Всички останали подготовки като: специални гуми, лебедки, блокажи, лифтове на джиповете, ги възприемам като хард предложения за разходки. Хубаво е предварително да се преценява маршрута, за да не си пречим. Има и емоции в това да се случи на някой да мине маршрута на въже, но това е друга тема.
            Колега, според твоите критерии, аз всекидневно през зимата съм в харда, за да се прибера до нас, че без 4х4 не става
            Айде по-серизоно. Все пак сме офроуд форум.
            www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
            0898777327

Коментар

... Каране предимно на заден мост и много рядко ползване на 4х4, без блокажи, без лебедки. ...
              Ъъъъъ, извинявам се, ама за какво Ви е потрябвал джип?!?
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Приятел, този маршрут го минавам всяка неделя с ОПЕЛ-АСТРА.

П.П. Само, че без вериги. А днешната разходка беше приключение.

Коментар

Айде да се организираме за утре за софт разходката. Днес ходихме на такъв тип разходка малко след Бистрица, но със сигурност не беше само за задно. Предполагам обаче, че утре ще е по-кално и няма да е така лесно. Може и натам да отидем, ако има желаещи.

ПС: Не съм много запознат с района, та затова прехода беше 2-3км, колкото да разходим кучето.
                  ПС2: По-нататък не се и престрашихме сами.

Коментар

Последно ще има ли Неделна софт разходка ?

Коментар

УсмиФка на софтаджия след постижение
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_5791.JPG
Прегледи:1
Размер:142.7 КБ
ID:5445135

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнение
                        Аз съм за!

Коментар

Първоначално публикуван от Vasil Botev Преглед на мнение
                          Аз съм навит. Смятам до 12 да се оргарнизираме пак няма да е късно. Ако има желаещи можем да се съберем на паркинга на икеа например.

Коментар

Знам един такъв маршрут и го предлагам.
                            Тръгване от Владая през Мърчаево, след което Рударци, Кладница и оттам има 2 варианта: 1.Към хижа Селимица и след нея до където има възможност и вариант 2. : Минава се през Кладница направо, през вилната зона, там пътя върви от ляво на реката, по пътя има много заслончета и е удобно за огън, за скаричка и т.н.
                            Ако има желаещи мога да дам още информация, но още не знам дали ще мога да се включа.
                            И двата варианта са хубави, но невъзможни в този сезон. Преди две седмици пробвахме "втория" и на третия километър се отказахме....
                            Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                            Стефан, 0888851800

Коментар

Колеги, нека да ви кажа какво разбирам под софт разходка:
                              Нормални джипове без специално оборудване и с нормални гуми. Каране предимно на заден мост и много рядко ползване на 4х4, без блокажи, без лебедки. Всички останали подготовки като: специални гуми, лебедки, блокажи, лифтове на джиповете, ги възприемам като хард предложения за разходки. Хубаво е предварително да се преценява маршрута, за да не си пречим. Има и емоции в това да се случи на някой да мине маршрута на въже, но това е друга тема.
                              Предложението ти е страхотно Тигър! Дори имам маршрут и подходяща машина(Мазда 6) за новосформираната група. Сборен пункт на паркинга на Метро-Горубляне. От там се спускаме към автопазара, минаваме под моста и изкачваме към Цариградско посока център. От там директно се забиваме в локалното, че има по някой легнал полицай и някоя и друга дупка.Така до алея Яворов, където пак правим сложни конфигурации по спускане, тунел, изкачване.Ако всички са преминали препятствията успешно преминаваме към етап 2 на разходката.Етап две се втвърдява рязко и тук е момента , който смята, че няма да се справи да се откаже! Влизаме в Борисовата градина, където започва тежък хард!

Коментар

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                                Предложението ти е страхотно Тигър! Дори имам маршрут и подходяща машина(Мазда 6) за новосформираната група. Сборен пункт на паркинга на Метро-Горубляне. От там се спускаме към автопазара, минаваме под моста и изкачваме към Цариградско посока център. От там директно се забиваме в локалното, че има по някой легнал полицай и някоя и друга дупка.Така до алея Яворов, където пак правим сложни конфигурации по спускане, тунел, изкачване.Ако всички са преминали препятствията успешно преминаваме към етап 2 на разходката.Етап две се втвърдява рязко и тук е момента , който смята, че няма да се справи да се откаже! Влизаме в Борисовата градина, където започва тежък хард!
                                Направо ме развесели.
                                Последно редактирано от gimax; 20-01-13, 08:19.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X