Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Малиии - мисля, че в тва време ще си е заигравка там...
    Ма ако дойде Радо с трите блокажа... знае ли човек...
    Като сме повечко хора няма страшно, особенно ако има някой с кайманки (Яворе, не се крии - за теб има две чуднички места)
    Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Кой ден, къде и в колко?
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
        ...Яворе, не се крии - за теб има две чуднички места...
        Ако става дума за мен и ако си нямате стабилна котва, не пречи да дойда ...
        V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Аз тая седмица ще съм далеч. Притеснявам се кой ще тегли Насо бре
          За другата ми се иска да дойда. 2-3 суджук и малко свинско от мен, Илийката само да вземе здраво въже, че ще станем двама за теглене

Коментар

Първоначално публикуван от Postman Преглед на мнение
            Ако става дума за мен и ако си нямате стабилна котва, не пречи да дойда ...
            А така - надушихме се
            Неделя 10 на арена младост - после ще видим как ще намерим пътя
            Може да минем да земем първо Илийката, че пътя от към Кокаляне ще го намеря, откъм София - незнам

Коментар

Значи в недея, 20-ти на Арена Младост в 10:00 часа?
              Аз не вярвам в чудеса!
              Разчитам на тях!

Коментар

И аз искам да дойда да ви поснимам как чупите джипки . Ако има как да оставя моя джип на арената примерно и после някой да ме вози и върне да си го взема ще е по-добре от фото гледна точка, защото няма да се занимавам с друго.
                Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                0888/00-55-37

Коментар

Ако има още едно място за фотограф ще се присъединя и аз ...
                  Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
                  Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Аха-а-а-а...за неделя се оформя солидна група....
                    Бройте и мен....
                    Има два вида джипки: Suzuki Samurai....и други !
                    Стефан, 0888851800

Коментар

Първоначално публикуван от verter Преглед на мнение
                      И аз искам да дойда да ви поснимам как чупите джипки . Ако има как да оставя моя джип на арената примерно и после някой да ме вози и върне да си го взема ще е по-добре от фото гледна точка, защото няма да се занимавам с друго.
                      Първоначално публикуван от danvan_ Преглед на мнение
                      Ако има още едно място за фотограф ще се присъединя и аз ...
                      Мога да кача и двама ви, ако седящият отзад няма да се затруднява с качването и слизането...
                      V70-T5 / GR 2,8 / XV1900A

Коментар

Идваме и ние!

Коментар

O - ние няма да ходим да ги чупим!
                          Само ще обикаляме по-труднички места. Аз съм софтаджия все пак
                          Елате - гаранция ще намерим къде да се качите Обаче - освен снимки ще ви ангажираме да помагате с лебедки, дърва и най-тежкото - яденето...

Коментар

Лебедките са за да върнем на масата тия, дето бягат и викат "Не щъ да ям повечеееее!", нали?
                            Аз не вярвам в чудеса!
                            Разчитам на тях!

Коментар

Абе къв е тоя зор се у неделя?Се си мисля,а и практиката го е доказала/поразгледайте този подфорум по-назад/,че най-хубавия ден за качествени и запомнящи се разходки е събота.Не се бърза за никъде,щото и посред нощ да се прибереш-на другия ден е неделя,можеш да се наспиш,да измиеш джипката и разни такива работи.Я помислете.И ако сте за-ръцете горе.

п.п. И каква Арена,какви 5 лв.,ако искате да повторим маршрута на Наско,трябва да се съберем на площада на Бистрица,от там малко асфалт към Железница и на разклона за поделението-у лево към кереча.
                              Последно редактирано от gimax; 15-01-13, 15:29.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                                Абе къв е тоя зор се у неделя?Се си мисля,а и практиката го е доказала,че най-хубавия ден за качественни разходки е събота.Не се бърза за никъде,щото и посред нощ да се прибереш-на другия ден е неделя,можеш да се наспиш,да измиеш джипката и разни такива работи.Я помислете.И ако сте за-ръцете горе.

п.п. И каква Арена,какви 5 лв.,ако искате да повторим маршрута на Наско,трябва да се съберем на площада на Бистрица,от там малко асфалт към Железница и на разклона за поделението-у лево към кереча.
                                Да, ма ако тръгнем от Кокаляне първо ще се порадваме на качването над твоето баирче (с чешмичката)
                                А събота все има някоя работа за свършване, че за чиновници кат мен магазините работят до обяд.
                                Ма както кажете

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X