Днес реших да разходя брат ми с жипа - малко да види ко е офройд
Къде - къде... у Планаааа
В момента там си е чуденка - малко сняг с малко кал и скала отдолу... Буксуване яко...
Скачам, юрка, скачам, юркам и по едно време... не върви... слизам и гледа - предният кардан си върти гумите - йок...
Ясно - значи предно каре. Минимум.
Обаче бяхме между две дъъъълги изкачвания... Джипа на задно не ще да върви много... дори хич на тази почва...
Лебедки по баира, междувременно - жокер "обади се на Илийката"...
Преди да качим баира - идва помоща...
Голема сила е това динамично въже.. Качихме баира и газ, закачени на динамичното...
Обаче стигнахме дотук, където и Илийката не можа да качи баира...
Няма дърво за лебед, няма котва, няма пътеки (тук биха ни помогнали - последните 2-3 метра не можахме да качим).
Едвам го качи след много зор и горе застана като котва. Обаче въпросното място освен всичко друго - и на завой...
Дърпам се аз с лебеда, обаче отивам директно у храстите (от вътрешната страна на завоя)...
Накрая, след 301 зора го извадихме от храстите и вече дърпането беше лесно.
Тва динамичното въже голема работа! Колкото и пъти да го напиша - заслужава си
Те го доволният спасител:
И те така - вместо да седим пред камината и да жулим винце по празниците...
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Да мина те събера и да ходим на помощ на Илийката ?
Е то по хасфалта секи може - мини оттам, дет минах аз, па оди после вино да пиеш
Илийка - преговарям за една тубичка от тва вино, дет пихме у нас - да имаш, че като те налазят да имаш и за пролет и а лятос
Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!
Брех, ......Илийка, кат знам с каква "електричарска" обувка си си вързал въжето на лебедката..... ти се чудя къде си тръгнал да "вадиш" хората.
Да се не изложиш ...ей
Насо пак е спестил от гориво. Илийката вече може да го осинови.
Давам пет кила суджук, за едно барбекю като разбера кво ми е на скоростите. Следващото цапане съм плътно зад фронтерата, да тестваме въжето
Брех, ......Илийка, кат знам с каква "електричарска" обувка си си вързал въжето на лебедката..... ти се чудя къде си тръгнал да "вадиш" хората.
Да се не изложиш ...ей
Жоре,това и беше теста,щом издържа на развито почти до края въже-значи е яка.Имам да черпя едно винце.
Коментар