Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
    На времето ми трябваше само една разходка в Лозен, за да стигна до извода, че козата си сака пръч и трябва незабавно да сменя АТ-тата с МТ ...
    Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Чудя се да сваля ли Жипката от трупчетата или да не я сваля Тъкмо се канех да мажа с нещо друго освен кал отдолу, че има нужда от грижа колицата, а вие се опитвате да ме вкарате в грях Да бъде или да не бъде, това е въпроса
    Коуежкее,ти прочете ли горния пост внимателно???Да не запееш "дърпат ме,мамо влачат ме".

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
      Коуежкее,ти прочете ли горния пост внимателно???Да не запееш "дърпат ме,мамо влачат ме".
      Ааааа, убуу Тогава няма дилема
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Абе общо взето и аз съм навит. Принципно имах друго за вършене, ама ше видиме. Само след Половрак да не се присети някой, че му се ходи до Плана.
        Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          Абе общо взето и аз съм навит. Принципно имах друго за вършене, ама ше видиме. Само след Половрак да не се присети някой, че му се ходи до Плана.
          Ц,никакъв шанс,качваме се,зяпаме и после отдолу на една ууубава полянка започваме големото плюскане-поне аз така си миля да направим.На който му се вози още-гора голема,да кара.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
            Алооо,ти сглоби нова джипка и са ареее давай у софта ,ами айде един турбо софт да сглобим,а?
            Тамън да кажа да, щот всичко беше ток и жици, и зе, че даде проблем стартера - чука, ма не върти. Тоя е от донора и имах неблагоразумието да не го сваля, докато мотора беше долу, и да го занеса на Густав да го преслуша, и са треа да го свалям и му го нося
            Събота няма да съм наличен - гаранция, за неделя е раничко да се каже...
            Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

По прогноза събота го дават по подходящо при съчетаване на разходка със скаричка.
              0889 38 43 67 Милен

Коментар

Момци, къде последно ще се кара? Из Лозен или в Стара планина?
                Дайте някаква организация, че да се готвя
                Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                0888/00-55-37

Коментар

Последно този път през Стара планина го карах есента.
                  Минавал е булрозер, на места е като магистрала. Има 2-3 усойни места, където държи кал, вероятно сега ще има и сняг.

В събота имам път към Бов, на връщане ако остане време мога да се прибера от там и ще дам информация.
                  Ако карате в събота в този район може да се срещнем на Паметниците към 15:30-16:00, ако сте все още там.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

Кефи мееееееее ! 5 човека си пишат квото си знаят един през друг
                    Явно ще се ходи на вр. "забравих му името"
                    Лудак

Коментар

Вижте момци,ако утре вали,както казват,качването на вр."забравих му името",а иначе Половрак ще е мисия невъзможна.Принципно ще се кара твърдо из Лозенската,но къде точно-всичко зависи от времето.Айде да видим дали ще познаят за утре и ще решим.Все пак е хубаво да покараме,а не да се ровим цял ден.

Коментар

Така като гледам хич не ми се вижда подходящо карането в Лозенска. При тоя дъждец хич няма да е леко. Просто навсякъде там май ще си е кал. Лично аз отпадам за утре. Може подругата седмица комай. Даже гледам прогноза за утре пак преваляване (демек скарата е неясна). Даже и десетдневна прогноза гледам и другата Събота и Неделя пак с капки дъжд (ако познаят де).

Коментар

Е тва сте софтаджийте - видехте малко дъжд и вместо да се амбицирате - се отказвате
                          Ще муате сандвичи в жиповете, ма времето си е точно за офф
                          Колкото повече книги четат децата ви, толкова по-малко ще слушат чалга!

Коментар

Ами да се разходим тогава из Стара планина, там калта е друга, по-лека една такава. :-)
                            Jeep Grand Cherokee 5.9 V8 - "Mountain Rambler" project
                            0888/00-55-37

Коментар

Първоначално публикуван от PinMaster Преглед на мнение
                              Е тва сте софтаджийте - видехте малко дъжд и вместо да се амбицирате - се отказвате
                              Ще муате сандвичи в жиповете, ма времето си е точно за офф
                              Ма ние затова сме софтаджий бе. И затова не прескачаме в хард раздела. И си знаеме на разходка да си носиме Валандер-чето и скаричката. Е ако се налага и през калта минаваме, ама нарочно НЕ я търсиме.

Коментар

С тоя дъждец Лозен планина става за друг вид разходки.Аз отпадам

П.П Почвам чертежа и изпълнението на клетка
                                Последно редактирано от Людмил Кюковски; 30-03-12, 11:26.
                                Лудак

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X