Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
    До къде стигнахте и в кое дере се е подхлъзнал Ники?
    ....А сега де! ....От Камбаните влезнахме по черно и карахме нагоре към Бистрица(там спуках и "гумата") ....Излезнахме на асфалта в Бистица....над помпената станция(поне такава мисля,че е) ....И завихме наляво (към пътя за Панчарево) ....и след 500метра вдясно пак по черно посока Железница.....и там беше екшъна вече ....голо с много вятър....голям лед и отгоре измамен снежец! Качих ме се доста нагоре,но всички бяхме с АТ-та (мойте 2003г) ....и нагоре иди дойди!Стигнахме до едно изкачване,на което аз и Гошко неможахме да излезнем заради леда...или по-скоро вече ни беше писнало всеки дребен екстрем да го минаваме по 30мин,а и аз бях вече с пистарка отпред,та решихме да се върнем!....Надолу Ние с Гошко нямахме проблем със леда....леко,леко и стигнахме асфалта,но на Ники му е изиграл кофти номер тежеста на Фронтерата и се е хлъзнал към дерето...слагали са вериги и каза,че е било доста емоционално!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

А емоционално направо ми спря сърцето . От Бистрица нагоре добре минахме реката по обичаиния маршрут и почнахме да катерим , на горе добре минах и малкото екстремче преди поляната . До тук добре и решихме де се върнем Витарките нали са лекички не разбраха че има лед а на мен ми се изви свят.
      Ето на това спускне просто джипа се спусна влачеики се едвам го овладях на ръба спряхме . Снимките са от друга разходка само показвам мястото ,сега няма и колковози изравнени на от трактор и няма какво да те задържи на пътя , отдолу се беше заледило сериозно и така веселба .
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от Nikolai Georgiev (turbo d); 09-12-11, 00:13.
      Николай Георгиев 0+
      тел.0887357722

Коментар

Крайно време беше там пътя да се оправи
        Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
          ....Голем си ЕЛЕН! ...Имаш ми номера,защо не се обади или направо да дойдеш?!....Аз сам карах!
          Е аз чаках до 19:45 и никой не писа ......... Тамън да тръгна нагоре и ми писа комшийката да се видиме и аз такоата и........... .
          Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Желязков Преглед на мнение
            Може да постъпят подло - да обявят разходката, да карат, да кажат че е било яко, ама да не пуснат снимки
            Аз не взех апарат съвсем умишлено Ей тъй на!Да съм подлец!Стигнахме до мястото ,на което винаги има игра.Крайно време е да го именуваме.Преди полянката дето пътечката се разделя на 2-3-4-5.....от многобройните опити да се изоре
            П.П.Мите,точното място е дето на една разходка се накачулихме на пикапа на Rado_ да натежи задницата.Доста кално беше

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
              Колеги,

всъщност с този си постинг:

се опитах да се помайтапя.
              После нещо отговорите тръгнаха в някакви неприятни посоки., аз пък отговорих и ...
              Няма проблем за карането и организирането. Аз, ако наистина имах възможност, щях до сега да съм се включил много пъти в разни разходки. Не искам да съм тежест на никого. Ако дойда на разходка, ще съм със семейството: жената и 7 месечния ми син. А да спират всички и да ме чакат на всеки 30-60 минути, къде за преобуване, къде да пием вода или да се храним, не е оферта.
              Живот и здраве - по-нататък. Че и джипката все още не е потегната.

П.П. От днес и гумите ми вече не са за разходки.
              Абе според мене нещо издивяха всички, така и не разбрах за какво толкова скочиха Карай...
              "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
              Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Да не кажете,че лъжа! ....Само това имам като снимки!
                Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                  Абе според мене нещо издивяха всички, така и не разбрах за какво толкова скочиха Карай...
                  Направо да преместят диалозите в темата с психото

Първоначално публикуван от goshko-loshko Преглед на мнение
                  Стигнахме до мястото ,на което винаги има игра.Крайно време е да го именуваме....
                  Например: Детския кът?
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Днес след обяд пробвахме с жена ми нагоре т.е. от Камбаните към Железница и беше гот . Понеже стигнахме до Железница сравнително бързо и решихме да продължим до Кокалянския манастир за по хард . Искахме да запалим по свещичка , да ама не. Не , че не можахме да стигнем до там на ход. От Изгорялата вековна бука на долу към манастира имаше дири само от една джипка с тракторна шарка на митас . Нали си бяхме сами и се успокоих : ще го настигнем и видим и ще си помагаме взаимно ако има някой нужда. Да ама не както казах. Стигнахме до манастира и там: кумина пуши яко , коли никакви и вратата залостена в 16.30 часа. Не видях работно време , но съм изумен , че светата обител е заключена за миряни . Дирите от тракторките влизаха зад масивния портал. Даже съм ги снимал. Почакахме десетина мин. и си тръгнахме. Прибрахме се през с.Плана. От Железница по черното дърварите са РЯЗАЛИ ЯКО. До банята бор , а нагоре и букова гора. Дърветата са маркирани , но са на самия път и на места пречат.
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Следите са от една УАЗ-ка която седи в двора на манастира. Тя е с тракторки.Има и една молотовка с гоуема лебедка

Коментар

Някой желаещ за разходка тази събота или неделя, че от другата седмица май ще става по-екстремно.
                        тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Благодаря за поканата, но съжалявам, че няма да мога да се включа тази събота и неделя. Поздрави!
                          0889 38 43 67 Милен

Коментар

Първоначално публикуван от kavarov Преглед на мнение
                            Някой желаещ за разходка тази събота или неделя, че от другата седмица май ще става по-екстремно.
                            Тази Събота и Неделя,много от колегите са на сбирката в Пловдив!
                            ...А част от колегите се организират в тази тема:http://www.offroad-bulgaria.com/show...35#post1701935 ,ако искаш присъедини се към тях!

Коментар

Мерси много за инфото колега.
                              тел: 0885 301 724 - Радо | Toyota Hilux Surf 2,7i; 3RZ-FE

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                                Някак подло е така пост-фактум да се съобщава: "Пък ние ходихме еди къде си | Снимки"
                                Не знам дали го казах: подло е
                                Не че щях да дойда, но по принцип
                                Специална покана за колегата Алекс за разходка в събота.
                                10.00 часа в центъра на Бистрица.

Подробностите са в съседната тема.

www.occ.bg - Преносими газови бойлери и Мобилна баня за къмпингуване
                                0898777327

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X