Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около София

Еее, пак не сме били тук, за да ви покажем хубави пътеки покрай Бистрица!.. Жалко, но другият път!
    "Но там, където добрата стара УАЗ-ка може да издрапа, достигат само високопланинските кози."

Коментар

Разходката беше хубава и без щети. Поздрави на цялата компания!
      снимки https://htftp.offroad-bulgaria.com/gustav/soft/album/
      SUZUKI SAMURAI 1.3 16V
      SUZUKI JIMNY 1.3 16V
      JEEP WRANGLER 2.5
      JEEP CJ 7 2.5

Коментар

Първоначално публикуван от gustav.6x6 Преглед на мнение
        Разходката беше хубава и без щети. ...
        Ако и на лъскавата Тойота сте опазили боята ...
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
          Крумчо, с удоволствие ще се "присламчим" към джиповете когато решите да тръгнете. Домъчня ми за цялото ти готино домочадие...и за Чоко
          Здравеите,нямаше ме бая време,бях малко навън,днес се прибеах,трябва да спретнем нешто
          878511557

Коментар

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
            Споделям и лични впечатления. Бях настоятелна и успяхме да се включим само веднъж в лека разходка до Гигинския манастир. И момчетата бяха така любезни да ни вземат с единия джип в последния участък от пътя. След това имаше и хубава кръчма След това няколко пъти се опитвах, но никой дори не отговаряше в темата. Не се заяждам разбира се. Но следя приключенията и на белослатинската група и ми се иска и софиянци да сме така отзивчиви към всички желаещи да се приобщят към груповите разходки.
            Надявам се до 2 седмици да приключа с ремонтите по Витарката и след това само да кажете и я получавате за всяка разходка !
            Лудак

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              Надявам се до 2 седмици да приключа с ремонтите по Витарката и след това само да кажете и я получавате за всяка разходка !
              Тъкмо ще се позатопли и с кеф ще изпълним валандера на Крумчо със съдържание

Коментар

http://www.vbox7.com/play:9cb3dd66Имам няколко клипа от миналата седмица но все не ми остава време да ги кача

Mvi 5637

Коментар

Първоначално публикуван от maistora_1 Преглед на мнение
                  нещо не ми се връзва Land Cruiser-а... извинявам се на собственика и, но този джип е за "пред кафето"
                  Крузера си е луноход, не го гледай, че е лъскав - след 10-15 години сигурно ще има теми "лифт на Ленд Крузер 2010" и т.н.

Поздравления на колегата, че не се е притеснил да го използва по предназначение.
                  Александър

Коментар

Е тва последното си е ГоУЕм ГоУф. Що да е джип? Не се брои за сравнение.
                    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Колеги, някой ще ме вземе ли за "навигатор" на следващата разходка, че моята жипка и е вече трудно по асвалт и разходка едва ли би издържала.

Коментар

Ще си организираме ли за неделя едно софт каране с хард BBQ?
                        Honda Africa Twin RD07 '95

Коментар

Точно това ми се върти в главата и разглеждам гуугле.мапс...
                          Някой ходил ли е край язовира до с.Габра?
                          Вярно, че повечето път е по магистралата, но като гледам на картата има и офф. Намерих и снимки от язовира и ми изглежда доста подходящо за барбекю. Времето също го дават да е подходящо.
                          Мястото е това:
                          1. Пътя в едната посока е около 45 км. Натиснете снимката за да я уголемите

Име:01.jpg
Прегледи:1
Размер:159.5 КБ
ID:5258828 2. От магистралата до с.Габра Натиснете снимката за да я уголемите

Име:02.jpg
Размер:135.8 КБ
ID:5258829 3. От с.Габра до язовира Натиснете снимката за да я уголемите

Име:03.jpg
Размер:161.4 КБ
ID:5258830
                          4. Офф Натиснете снимката за да я уголемите

Име:04.jpg
Размер:144.2 КБ
ID:5258831 5. Язовира Натиснете снимката за да я уголемите

Име:05.jpg
Размер:119.3 КБ
ID:5258832 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:06.jpg
Размер:104.4 КБ
ID:5258833

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...B1%D1%80%D0%B0
                          http://bg.guide-bulgaria.com/SW/Sofia/Elin_Pelin/Gabra
                          OPEL FRONTERA B 2.2DTI -> NISSAN TERRANO II 2,7TDI

Коментар

Ако ви се кара само по черно,има път от Кокаляне до езерото!! Нямам трак,но ако не го извади някой,ще потърся и ще го постна тук! Но няма да е много софт,да знаете!
                            088пет722пет99
                            http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                              Но няма да е много софт,да знаете!
                              Що да не е софт,снега се стопи,водата се оттече,най-много да има 2-3 по-кофти места.Ако искате ще ви водя през планината,а пък пътьом може и на вр.Половрак да ви кача,че ни е по път.

Коментар

Ще може ли някакво импровизирано тракче да пуснете, като се реши.
                                Александър

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X