От: Разходки около София
Въпреки, че дойде нее много софт, мисля че и на Ники Савов му хареса!
Мерси и от мен за компанията и помощта!
					Въпреки, че дойде нее много софт, мисля че и на Ники Савов му хареса!
Мерси и от мен за компанията и помощта!

Определено ми хареса. Фронтерата ми се справи добре, естествено не без помощта и напътствията на колегите. Искам да им благодаря, че ме "изтърпяха"
 Определено ми хареса. Фронтерата ми се справи добре, естествено не без помощта и напътствията на колегите. Искам да им благодаря, че ме "изтърпяха" . Стигна се дори до рязане на едно дърво.
. Стигна се дори до рязане на едно дърво. Черния път ни изкара от Банкя до с. Люлин. В един момент, след като бяхме минали може би около километър за над час, се зададе въпрос дали знаем на къде отиваме и се оказа, че имаме около 6 км. до с. Люлин. Вече се чудихме дали да не намерим удобно място за обръщане и да се върнем обратно, защото времето определено напредваше. Е, добре, че нямаше такова място, защото след има няма километър лек черен път пред нас се блесна цимент.
 Черния път ни изкара от Банкя до с. Люлин. В един момент, след като бяхме минали може би около километър за над час, се зададе въпрос дали знаем на къде отиваме и се оказа, че имаме около 6 км. до с. Люлин. Вече се чудихме дали да не намерим удобно място за обръщане и да се върнем обратно, защото времето определено напредваше. Е, добре, че нямаше такова място, защото след има няма километър лек черен път пред нас се блесна цимент. На спускане към по цимента към с. Люлин колегите се заиграха на една поляна. На поляната не бяхме само ние. Имаше и един мерцедес, в който очевидно момче и момиче се бяха заиграли също. Като ни видяха си тръгнаха разочаровани.
 На спускане към по цимента към с. Люлин колегите се заиграха на една поляна. На поляната не бяхме само ние. Имаше и един мерцедес, в който очевидно момче и момиче се бяха заиграли също. Като ни видяха си тръгнаха разочаровани. 

Коментар