Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около Ямбол
Свий
X
-
От: Разходки около Ямбол
Първоначално публикуван от autocolorpetrovi Преглед на мнение
Незнам колега ама на мене нищо не ми излиза като взема да отварям връзката0898707872-Здравко
Коментар
-
Първоначално публикуван от Петков(Sidekick) Преглед на мнениеКолега ти ли беше с ямболската витара която мина покрай мен на караулката до Руен ? Моята дълга база беше почти на пътя и чаках другите от групата да им покажа в кое дере да се набият,другите останаха за барбекюто и се прибраха по друг маршрут.
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнениеИ на мен не ми ги отваряТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Тъй като в сливенската тема няма никаква активност,каня ви на разходка с барбекю на вилата на Евгени в гавраиловския балкан тази НЕДЕЛЯ !
Знаете ,че нямам възможност засега да карам другаде,така ,че други оферти не приемам0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеТъй като в сливенската тема няма никаква активност,каня ви на разходка с барбекю на вилата на Евгени в гавраиловския балкан тази НЕДЕЛЯ !
Знаете ,че нямам възможност засега да карам другаде,така ,че други оферти не приемамТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Първоначално публикуван от VANKOM5 Преглед на мнениеАко има само паржоли без каране да доида имам либедка за продаванеТеч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар