Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от РАДО/РАДОСТИН РАДНЕВ Преглед на мнение
    Утре излизам.Не съм решил на къде.Ако има свободни да пишат и дават предложения.
    Промяна в плановете.От днес започвам "преустройството на Витарата".Временно спирам разходките.
    Нека силата да бъде с нас!
    Suzuki Grand Vitara
    +34 642 91 4154

Коментар

Нещо за утре?
      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Отлагаме за другата неделя , аз свалих главата на митсубишито(от 16 клапана 16 долу) и съм свободен за неделя но Златко и други колеги имат неотложни работи , поне и Янко ще си свърши работата на вилата. Много държа на Стефчо със самурая да присъства !
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Сега се прибрах,купих си джанти с гуми,утре сутрин ги монтирам и мога да тествам скрапа.
          Както писах,нямам номера и мога да карам само в нашия балкан/Гавраилово/,ако искате ,заповядайте!
          Ще има още два джипа,ще се разходим докъдето може и после на вилата на Евгени
          0887/400121 Антон Донев

Коментар

Нямаше ли разходкаджии днес в нашия район?
            Аз в късния следобед поразкърших Нивата в района на "Ламята"-калчица има в изобилие.

Коментар

Имаше,ама няма снимки.Много сняг имаше още по асвалта,откъдето никой не минава сега.
              Такава излагация не бях правил.Витарата с каймани закъсвам навсякъде,задницата лека и не зацепва добре и се върти.Ще трябва да и излея отзад половин кубик бетон за баласт,а ... и да сложа по-тесни гуми!
              Запалих и съединителя,направо се отчаях!И аз ще се отказвам от офроуда
              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнение
                Имаше,ама няма снимки.Много сняг имаше още по асвалта,откъдето никой не минава сега.
                Такава излагация не бях правил.Витарата с каймани закъсвам навсякъде,задницата лека и не зацепва добре и се върти.Ще трябва да и излея отзад половин кубик бетон за баласт,а ... и да сложа по-тесни гуми!
                Не е нужно да се отказваш,а само да смениш Витарата с нещо друго.

Коментар

!И аз ще се отказвам от офроуда
                  От групата се излиза само с печено агне и много бира
                  ТЛК-120 Николай Колев
                  0898521295

Коментар

Ас минах без агне и без бира
                    Иван Петров 0896626666 / 0895516666

Коментар

Първоначално публикуван от VANKOM5 Преглед на мнение
                      Ас минах без агне и без бира
                      Че, кой ти е казал че си освободен.Чакаме да се позатопли малко и тогава агнето и бирата
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Я стига майтапи бе Антоне.
                        От един изгорял съединител точно пък ти едва ли ще се стреснеш???
                        Що се отнася до закъсването снегът вече поотлежа и не трябва да те очудва,че си закъсвал често.

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                          Отлагаме за другата неделя , аз свалих главата на митсубишито(от 16 клапана 16 долу) и съм свободен за неделя но Златко и други колеги имат неотложни работи , поне и Янко ще си свърши работата на вилата. Много държа на Стефчо със самурая да присъства !
                          Там ще съм вече съм готов за удари отзад нямам броня а една тръба (ф90) .

Коментар

Антоне взем една НИВА и газ до дупка

Коментар

Не се отваряй,нали и на теб ти блокира кутията!
                              Аз обаче съм готов,не можах да спя и днес смених съединителя и съм готов за тестове!
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Не се отваряй,нали и на теб ти блокира кутията!
                                Аз обаче съм готов,не можах да спя и днес смених съединителя и съм готов за тестове!
                                Браво Антоне,бързо си върнал машината в движение.
                                П.П.Тази седмица-/Събота/ плановете са да се ходи към х.Чумерна и вечерта да се остане там.Става дума за нещо като разходка+банкетно мироприятие.
                                Има ли желаещи колеги да се опитаме да покараме на дълбок сняг.
                                Последно редактирано от Янко Желязков; 21-02-12, 22:03.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X