Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около Ямбол
Свий
X
-
От: Разходки около Ямбол
Найдене що се караш тъй на колежката бе?На нея днес това и беше първата разходка и е малко развълнувана.Поне сме карали не веднъж с теб заедно и си наясно,че е нормално щом някой прави разходка някъде той да закъса в даден момент.Мен поне не ми пука от това и често качвам снимки тук.Ако на някой не са му приятни просто да не ги гледа.Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнениеАз съм спокоен, просто не е нужно да пишеш и в 2-те теми едни и същи работи без да има нагледно какво да видят колегите. Не си натрапвайте манията за закъсване навсякъде, раздела е "Разходки", а не "Закъсвания"! Занапред сериозно ще си помисля дали да пускам мои снимки в този раздел...Последно редактирано от Янко Желязков; 28-02-11, 01:59.
Коментар
-
Ти сам го каза, за вас е нормално и ви харесва да закъсвате, това не значи че всички сме така! Колежката щом дава такива експертни оценки да покаже най-сетне своята прословута Нива, да я видим и да й напишем по някой "компетентен" коментар на снимките.Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеНайдене що се караш тъй на колежката бе?На нея днес това и беше първата разходка и е малко развълнувана.Поне сме карали не веднъж с теб заедно и си наясно,че е нормално щом някой прави разходка някъде той да закъса в даден момент.Мен поне не ми пука от това и често качвам снимки тук.Ако на някой не са му приятни просто да не ги гледа.
Коментар
-
Що се правиш на луд бе Найдене?Знаеш,че тя няма Нива.Остана само на нея и на Пламен да купим.Първоначално публикуван от Kara Kolio Преглед на мнениеТи сам го каза, за вас е нормално и ви харесва да закъсвате, това не значи че всички сме така! Колежката щом дава такива експертни оценки да покаже най-сетне своята прословута Нива, да я видим и да й напишем по някой "компетентен" коментар на снимките.Последно редактирано от Янко Желязков; 28-02-11, 15:17.
Коментар
-
Трудно препядствие, но и щетите по джипките са доста,на мен ми струва само един стартер. Виж Ламята си е друга тема,там останах без телефон докато разпъвах лебедката за Диското.Първоначално публикуван от antiroad Преглед на мнениеРекичката наистина беше сериозно предизвикателство.ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Ники,ми ходе ли да го търсиш?Той си е там...само трябва да го намерим!Първоначално публикуван от Николай Колев-Krasio 46 Преглед на мнениеТрудно препядствие, но и щетите по джипките са доста,на мен ми струва само един стартер. Виж Ламята си е друга тема,там останах без телефон докато разпъвах лебедката за Диското.
Коментар
-
Аз съм още по злеПървоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеА съм в бокса
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Коментар