Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Вчера доста пообиколих района-действително калчицата е в изобилие и особено с тия АТ-та падна здраво въртене на гуми.
    Туй мойто нещо,че и дълго и като вземе да се суче забавлението е пълно.
    Като за капак се натресох в коловоз,че доста поокъснях....-направо си затъмних!

Е, не е чак толкова лошо. Аз и Милен в събота ошетахме целият Бакаджик, от двете страни. Прекрасна разходка си беше, без помощни средства си минахме отвсякъде.
    ТЛК-120 Николай Колев
    0898521295

Коментар

Вчера доста пообиколих района-действително калчицата е в изобилие и особено с тия АТ-та падна здраво въртене на гуми.
      Туй мойто нещо,че и дълго и като вземе да се суче забавлението е пълно.
      Като за капак се натресох в коловоз,че доста поокъснях....-направо си затъмних!
      Янко, да разбирам ли, че си доволен от новата машина?
      Дано успея и всичко е наред в къщи да се включа за нещо зимно...
      Terrano 2.4 LPGi тел. 0888536080

Коментар

Голям застой стана в тая тема..
        Не, че влизам много често, но като гледам хронологията и ми става кофти..
        Явно Бакаджиците омръзнаха..
        Да потърсим нещо ново?
        Да си "направим" нов път?
        Идеи?
        На витарата и падна акумулатора от стоене..

Бат'Ники, Красьо предаде ли ти поздравите от миналата вечер? евала за BMW-то! Много върви..

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
          Янко, да разбирам ли, че си доволен от новата машина?
          Дано успея и всичко е наред в къщи да се включа за нещо зимно...
          Здр. Дамянски!
          Като изключим сравнително ниската проходимост в стандартен вид иначе колата до момента е 6.
          Рано е,обаче още да се дават оценки,тъй като съм и навил няма и 10 000км.

Коментар

Времето доста се постопли,сигурно и калчицата ще се дръпне,но пък това би дало ръка за по-дълги преходи в Балкана.
            Някакви идеи за преход,примерно да речем Юли месец-/наясно съм,че всеки има някакви задължения,но все нещо за 2 дни бихме могли да спретнем/......?!
            Хайде Ямбол,Сливен,Карнобат,Ст.Загора,Стралжа.....-идеи за дата и маршрут?
            Последно редактирано от Янко Желязков; 23-06-14, 18:47.

Коментар

Има идея за Агликина поляна само чакаме дата.

Коментар

Времето доста се постопли,сигурно и калчицата ще се дръпне,но пък това би дало ръка за по-дълги преходи в Балкана.
                Някакви идеи за преход,примерно да речем Юли месец-/наясно съм,че всеки има някакви задължения,но все нещо за 2 дни бихме могли да спретнем/......?!
                Хайде Ямбол,Сливен,Карнобат,Ст.Загора,Стралжа.....-идеи за дата и маршрут?
                Я! Я! ...поуслушвам се нещо или така ми се ще...

Коментар

Дамянски,с най-голямо удоволствие бих желал да споделим отново една разходка!
                  Ончо,и аз се ослушвам за дата,та затова пуснах и тук тема.
                  Бати Антоне,насрочвай датата,пък да видим колегите какво ще кажат и кой кога ще е свободен....!!!

Коментар

12 -13 юли. Тази седмица сме на Лясковец,две седмици почивка ,Агликина поляна ,две седмици почивка и следва Русе.
                    Мисля ,че ще е удобно за всички .
                    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Я дйте повече инфо за идеята. Пак с нощувка ли ще е? Къде? Колко, ще се кара като км. и къде? такива работи. Днес ми загатнаха, че точно тогава може да съм на работа. Всичко при мен, ще се реши в последния момент. Аз джипа не го карам ама почвам да го стягам и ако мога да дойда там съм!

Коментар

ми Антон вече я сподели тази идея с едно каране по билото на балкана и след това мохабет на Агликина поляна
                        Нека силата да бъде с нас!
                        Suzuki Grand Vitara
                        +34 642 91 4154

Коментар

ми Антон вече я сподели тази идея с едно каране по билото на балкана и след това мохабет на Агликина поляна

Примерно тръгваме съботата преди обяд от Гавраилово и си караме по черно до Перките,Жълт бряг,Бяла Паланка и Агликина Поляна,знаете го .Пътя не е труден ,става и за не много подготвени джипки ,но не и много лъскави .Като пристигнем ,разпъваме шатрите и я мятаме .
                          Неделята като се наспим ,ще направим пак една разходка /не съм измислил още накъде/ и се прибираме .
                          Нека силата да бъде с нас!
                          Suzuki Grand Vitara
                          +34 642 91 4154

Коментар

Карнобат ,там сме за сега
                            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение

Примерно тръгваме съботата преди обяд от Гавраилово и си караме по черно до Перките,Жълт бряг,Бяла Паланка и Агликина Поляна,знаете го .Пътя не е труден ,става и за не много подготвени джипки ,но не и много лъскави .Като пристигнем ,разпъваме шатрите и я мятаме .
                              Неделята като се наспим ,ще направим пак една разходка /не съм измислил още накъде/ и се прибираме .
                              Ясно! Маршрута, ще е същия. Ще пиша идните дни аз на къде съм.

Коментар

Извинявам се че не пиша точно по темата, но в четвъртък идвам в Ямбол в командировка до към края на месеца. Ще съм в хотел Капри на ул. Бунар Хисар. Искам да помоля да ме насочите към някой фитнес близко до хотела, че сигурно няма да имам много време да обикалям да търся. Ще се радвам и ако ми остане време да дойда с вас на някоя по лека разходка, че в момента съм с шосейни гуми.
                                08888 седем шест 888

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X