Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Разходки около Ямбол
Свий
X
-
От: Разходки около Ямбол
Е,малко си позадрал с носачите,ама нищо.
Аз днеска на Киа-та и хакнах едни 235/75-15 АТ,че за съжаление е с 15 цолови джанти и порастна с 4см.,ама пак е плачевно ниска,спрямо просвета под дифа на Нивата,въпреки че гумите са до сантиметър равни с тези на Нивата.
Не е лошо джипчето,сила има,обаче в коловози с гуми под 31" просто не го виждам.
При абсолютно еднакви по диаметър гуми-/73см./ просвета на Нивата е 25см. под задния диф,срещу 21см. на Киа .....-смешна история,ама тъй е-пълно щастие няма.Поне има здрава рама и куки,та ще може да се дърпа.
Последно редактирано от Янко Желязков; 18-02-14, 19:43.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнениеХайде вижте ще организирате ли нещо за тази седмица,евентуално ако съм свободен да се включа поне като навигатор,че вече 10 дни кал не съм виждалТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Неделята доиде а за организация никои нищто не пише
Утре го дават да превали малкотрябва да се възползваме че сега ще доиде сушата и пак ще почнем да се оплакваме че няма кал.
Да пускаме една бърза организация и да се изтрелваме я Карнобат ,Сливен или пак в нашия регионSuzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол
www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme
Коментар
-
Първоначално публикуван от нихорлиев Преглед на мнениеИмам усещането, че в събота ще се "унищожи" едно печено животно, около чарганския заслон от хора с джипове........................
п.п Усещането ми никога не ме лъже, все пак съм ченге!
Това покана ли е или само усещанеТеч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар