Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки около Ямбол

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Разходки около Ямбол

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
    Малко снимки от последните премеждия в Балкана,завършили със скъсана главина.
    Вчера смених главината с нова и днес отново в снега на тест из Ямболска околия.
    Благодарности на Ники за оказаната помощ да приберем Нивата от прохода "Вратник".
    Яче нали знаеш че зелените НИВИ 1.6 са по здрави и надеждни :-) :-)
    0898707872-Здравко

Коментар

Първоначално публикуван от ribar4eto Преглед на мнение
      Яче нали знаеш че зелените НИВИ 1.6 са по здрави и надеждни :-) :-)
      Мдаааа-напълно вярно и доказано!
      Причината:нямат силица да се строшат.

Коментар

Мдаааа-напълно вярно и доказано!
        Причината:нямат силица да се строшат.

И това е една добра тактика за успехи
        Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Не съм много съгласен-тактиката е,като проектираш дадено 4х4 с дадена мощност и въртящ момент да му поставиш и съответно адекватната по здравина трансмисия,а не на мотор 1700 кубика и почти 130нм въртящ момент да сложиш диференциали от Жигули,проектирани за 1200 кубика моторче и гуми с диаметър 58см.!!!Груба грешка....е не че за 6 години и 120 000км. съм трошил много дифове,ама това е защото все пак до някаква степен внимавам къде колко газ да давам.

Коментар

Не съм много съгласен-тактиката е,като проектираш дадено 4х4 с дадена мощност и въртящ момент да му поставиш и съответно адекватната по здравина трансмисия,а не на мотор 1700 кубика и почти 130нм въртящ момент да сложиш диференциали от Жигули,проектирани за 1200 кубика моторче и гуми с диаметър 58см.!!!Груба грешка....е не че за 6 години и 120 000км. съм трошил много дифове,ама това е защото все пак до някаква степен внимавам къде колко газ да давам.

Като не искаш да чупиш НИСАН ПАТРОЛ У60 ,там всичко е изчислено само мотора е слаб ,и това не е проблем 2,5 скайлайн турбо,правилната кутия и си ти .....................ама парии париииии.......

Последно редактирано от jimito; 05-02-14, 18:43.

Коментар

Мерси за клипчето Тоше-хареса ми!

Коментар

След 6 години и 120 000км. бродене по родните полета и Балкани това беше последната снимка с Нивата.....-Честито на новия собственик и приятни разходки по Витоша и Люлин Планина!
                Прикачени файлове

Коментар

След 6 години и 120 000км. бродене по родните полета и Балкани това беше последната снимка с Нивата.....-Честито на новия собственик и приятни разходки по Витоша и Люлин Планина!

Туй да не е заради клипа? Каква ще е следващата концепция ? Честито и на новия собственик !

Коментар

Хах,Тоше не е заради клипа-бях я обявил за продажба още преди година,но досега не беше се явил сериозен купувач.
                    По принцип съм фен на леките джипки-къса база,от друга страна вкъщи искат 4-вратка,т.е. дълга база,та ще видя какво ще е.

Коментар

Хах,Тоше не е заради клипа-бях я обявил за продажба още преди година,но досега не беше се явил сериозен купувач.
                      По принцип съм фен на леките джипки-къса база,от друга страна вкъщи искат 4-вратка,т.е. дълга база,та ще видя какво ще е.
                      Труден избор , лека джипка и 4 врати ............. На какво си се насочил ,марка?

Коментар

Киа 2.0 бензин или Витара 2.0 бензин-/и двете са с около 128к.с. стандартно/
                        Важното е да намеря екземпляр със здраво шаси и тенекии,мотора така или иначе ще го форсирам до около 140к.с.,но всичко с времето си!

Коментар

Малко в разрез на темата, ама... пускай нова тема и да ЧеСтИтИм.
                          ТЛК-120 Николай Колев
                          0898521295

Коментар

Янко, малко ми е кофти, да ти кажа.. Тая Нива ще я помня докато съм жив, да знаеш.. Ще ми липсва..
                            Давай поне да видим какво ще е новото добитче?

Коментар

Първоначално публикуван от Десислав Добрев Преглед на мнение
                              Янко, малко ми е кофти, да ти кажа.. Тая Нива ще я помня докато съм жив, да знаеш.. Ще ми липсва..
                              Давай поне да видим какво ще е новото добитче?
                              Хах Десо,недей,че и на мен тази вечер ми е малко гадно.
                              Много спомени ми остави тази кола,наистина много и като изключа дифовете иначе си излезе просто желязна.
                              Колкото и да се опитвах да не спазвам никакви оборотни режими така и не успях да и стопя мотора...
                              Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Колев-64 Преглед на мнение
                                Малко в разрез на темата, ама... пускай нова тема и да ЧеСтИтИм.
                                Ще пуснем Ники.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X