Събота и неделя бях с приятели в Белеврен. Г-н Димитров ми предостави за ползване "Червената", за което съм благодарен. Пък аз как му я върнах, но това е друга тема.
п.п Защо не мога да си кача снимките?
Събота и неделя бях с приятели в Белеврен. Г-н Димитров ми предостави за ползване "Червената", за което съм благодарен. Пък аз как му я върнах, но това е друга тема.
п.п Защо не мога да си кача снимките?
Надеждата,крепи човека.Вярата укрепва характера.Изпитанията укрепват духа.Все философски категории.Далеч от философията воден от първичното реших да направя разузнавателна обиколка.Впечатли ме красотата на цъфналата рапица и ветрогенераторите.Слизайки от асфалта усетих онази страст,заради която много хора оставят уютните си домове и се впускат в съревнование с природата.Независимо,че дъжд не е валяло дългите коловози са пълни с вода.Внимателно преминавйки за да не удавя Витара отново,бавно продължавам напред.Това е "байпасна" връзка между заслона и първите дълбоки коловози.Ето ме в началото на "дългите коловози".Не една машина и водач са показвали умения в преодоляването им.Доста загубени часове имаме покрай тях във вадене на закъсали другари.В тази локва "удавих" Витарката миналата зима.Коловозите са дълбоки,а почвата твърда.Дифовете стържат яко и ето го резултата.Вече на отсрещния бряг поемам към дерето.Коловозите в дерето на места са повече от половин метър.Необходимо е майсторство за да не попаднеш в тях.Дерето е преодолимо но над коловозите.Заваля и реших,че повече изпитания не са ми нужни.
Браво Радо! преминал си най-трудният маршрут на "Бакаджика" Аз преди месец не успях.
Ники,не си ме разбрал правилно.Вчера бях на "разузнаване" а не на преминаване на маршрута.Изпалзвах странични пътища за да стигна до проблемните участъци.Както и ти сподели почвата е твърда,дъното на коловозите кални и дифовете се окопават,а бях сам и не исках да рискувам.Само веднъж заседнах,но се измъкнах.Трасето в момента е една голяма трошачка и не виждам кой може да го мине.Но бях си наумил да отида,иначе е много красиво и ухае на пролет.
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Вчера закарах багера на една поляна и заформих едно трасе. Получи се много добре има слонски стъпки,спускане в овраг с ископани напречни канали по ниската му част, едно много атрактивно спускане преминаване през копната траншея и катериш нагоре. Има и много естественни странични наклони,кривини и тн. много интересно е, които желае може да го пробва по всяко време. трасето се намира, от моята база посока Графа, преди моста в дясно.
Вчера закарах багера на една поляна и заформих едно трасе. Получи се много добре има слонски стъпки,спускане в овраг с ископани напречни канали по ниската му част, едно много атрактивно спускане преминаване през копната траншея и катериш нагоре. Има и много естественни странични наклони,кривини и тн. много интересно е, които желае може да го пробва по всяко време. трасето се намира, от моята база посока Графа, преди моста в дясно.
Ники,това като покана ли да го приемаме.Ако е така,обяви дата и час и да идваме.Кой каквото е останало от софрата,да го носи и да почваме.........През почивните дни съм си в Ямбол и никъде няма да мърдам.Да сиспретнем едно забавление. А и Лазарово наближава,трябват тренировки.
Нека силата да бъде с нас!
Suzuki Grand Vitara
+34 642 91 4154
Не като покана Радо, кой когато пожелае може да го кара. Аз го изкопах- Милен Златев беше инженерната мисъл, архитекта на на обекта. Утре е празник, не че няма да карам самурайчето по бакаджишките възвишения, но предназначението ще е друго.Виж за понеделник е друга БИРА!
Коментар