Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Ааа, не съм съгласен с теб.
    По-добре пъна да е висок и да се вижда.
    Ниските косо отрязани режат гуми или са скрити и правят бели, както по-късно аз се нахендрих и изкривих кормилната щанга.
    После видях възможностите на лебедката

Коментар

хахаха, много готино разказана историята, много се смях плюсче от мен
      Ти много бързаш напред с това дискавъри, не сме на състезание, пък тия джипки не са за един ден. Кормилна чанга, ляв калник, можеше и повече да е, пази си го, че да си правиш кефа по-дълго време.
      Пък за витарата... вие ще ме ядосате накрая и ще сложа цял мост отпред
      Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
      Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Не бързам аз, вие се влачите. На връщане от таляна Тошко като ме подгони, не мога да му избягам
        Щангата си зае правилната форма, нищо и няма. Добре че ударих пъна на първа бавни без газ
        На калника какво му е? Докато си миеше прозореца, го напънах с отверката и е като нов.
        Затова си харесвам Диското, че е здраво и много лесно за полеви ремонт.
        Иначе си го пазя, това ми е единствената кола, водя детето на градина с него Само за боята не ми пука!
        Ако ще и два моста да сложиш, не е това решението. Давай по-смело, добра си е витарката! Само хъбовете смени, да не ти правят номера. Имам едни блокирани, ползват се като капачки, ако искаш мога да ти ги дам, докато си купиш ръчни.

Коментар

Тераното как се представи, пробвах го веднъж и ми хареса комбинацията турбо мотор и автоматик?.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
            ... ,просто Патрола беше най-широкия и висок джип в групата и затова правех тапи......
            минутка на реклама,моля запазате тишина.Като е толкова висок ги прескачай ... ко си катериш кълниците по тях
            Някой да направи нещо, Жоро да не си размотава лебеДката,ръце не ми останаха след всяко размотаване да му подреждам въжето
            Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
            Тераното как се представи, пробвах го веднъж и ми хареса комбинацията турбо мотор и автоматик?.
            Щом не го виждаш в статистиката(снимките)-наложена от Calico за избирателното снимане ... значи не е имало проблеми с него...само някой да му каже да си сложи задния номер да не го обуят от КАТ с големите ботуши
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Следващия път на Тошко трябва да сложим трог нашийник за да можем да го контролираме.
              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
              АСК Ален Мак

Коментар

Предлагам аватара на Жоро Y 60 , да се промени на СУПЕР-ЖОРО Y60,защото освен в спасителни операции,в други не съм го виждал - той все се спасява сам.Така,че всички в един глас повтаряйте след мен= БЛАГОДАРЯ ТИ ЖОРО И ДОБРЕ,ЧЕ ТИ НЕ ЗАКЪСВАШ.
                Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                Стефан Арзатов

Коментар

Относно дискусията за алкохола:
                  ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА

Раздел I.
                  Общи правила

Чл. 5. (1) Всеки участник в движението по пътищата:
                  1. с поведението си не трябва да създава опасности и пречки за движението, не трябва да поставя в опасност живота и здравето на хората и да причинява имуществени вреди;
                  2. трябва да опазва околната среда, като не изхвърля и не оставя на пътя предмети или вещества, както и да вземе мерки за отстраняването им или за предупреждаване на останалите участници в движението, когато това ги застрашава.
                  (2) Водачът на пътно превозно средство е длъжен:
                  1. да бъде внимателен и предпазлив към уязвимите участници в движението, каквито са пешеходците и водачите на двуколесни пътни превозни средства;
                  2. (изм. - ДВ, бр. 85 от 2004 г.) с управляваното от него превозно средство да не затруднява другите участници в движението и живеещите в крайпътните имоти, като спазва действащите норми за шум и вредни емисии на отработени газове от моторното превозно средство, както и други норми и изисквания за опазване на околната среда;
                  3. (нова - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г., изм. - ДВ, бр. 51 от 2007 г., отм. - ДВ, бр. 54 от 2010 г.)
                  (3) (Нова - ДВ, бр. 54 от 2010 г.) На водача на пътно превозно средство е забранено:
                  1. да управлява пътно превозно средство под въздействие на алкохол, наркотици или други упойващи вещества;[/U]
                  2. да управлява пътно превозно средство, спряно от движение.

В този член не се посочват конкретни промили.Глобата мисля е 20лв.
                  0884 987 137
                  В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Може ли следващата дискусия в темата за Организиране на OFF ROAD разходка около Варна ,след като разнищите темата за алкохола ,да е за глобалното затопляне и по-специално за влиянието му върху развитието на офроуда във варненският регион
                    Първоначално публикуван от zemooo99 Преглед на мнение
                    В този член не се посочват конкретни промили.Глобата мисля е 20лв.
                    Ще ти се ... може и да е 10 лева с фиш който при плащане в 14 дневен срок да се брои за благотворителност към родната ни полиция и да търсиш данъчни облекчения за дарението си
                    Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 21-01-13, 13:07.

Коментар

Ха на бас.При констатиране на употреба на алкохол до 0.5 промила се съставя АКТ по чл.5,ал.3,т.1,и се налага глоба от 20лв.по чл.185.
                      Чл. 185. За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв.
                      /сори за спама/
                      0884 987 137
                      В българския език НЯМА дума, която в множествено число да завършва с "Й"

Коментар

Наистина много добре разказана история......придружена със снимки....Само за гумите на Ферозката не съм много съгласен....гумите са добри за нея,ама хидове и трябват,като се вижда добре на снимката,предна лява гребе въздух...
                        Все пак баира след калната баня на колегата първа го издрапа ,при това не особенно друдно...

Коментар

Ще помоля модератора Чавдар/V93/ да вземе коректорчето и да изтрие или премести в подходяща тема постове 2993;2994 и 2995.
                          Темата е за офф-роуд разходки !
                          NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                          ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Стягате ли машините за почивните дни? Аз си залепих декорациите и съм готов ... само да не падне снега ,че ще ми увехне ентусиазма много бърже. И ако е хубаво времето да ги нямаме тия с готовите сандвичи и похапване в движение

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                              Стягате ли машините за почивните дни? Аз си залепих декорациите и съм готов ... само да не падне снега ,че ще ми увехне ентусиазма много бърже. И ако е хубаво времето да ги нямаме тия с готовите сандвичи и похапване в движение
                              Както го дават да вали сняг,ми се струва че отново към лебедката ми ще има прикачен инвентар,ама този път Паджерото ще е червено и късо
                              Тошко си взе поука от последната разходка и си поръча лебедка,дано до неделя да успее да я монтира.
                              Колкото до барбекюто-ако сме пак 15-20 човека,ще отнеме много време докато материала се изпече и няма да остане време за каране.
                              В събота ще се чуя с разходкаджиите на които имам телефоните и ще напиша каква е уговорката за неделя .
                              NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                              ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Хаха, верно ли. Тошко мирен не може да седи
                                Моята лебедка също вече е в гаража, но не бързам с монтажа, искам да го изпипам.
                                Надявам се този уикенд да си карам мотора, но по-нататък ще измисля някое по-усукано трасенце, който иска да дойде.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X