Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

За леко "изкаляне" съм готов. Харесва ми фацата на Лорда ми както си е така с булбара и степенките и не ми се разделя с тях някак си...
    Land Lord Discovery II TD5 + Garmin Oregon 450 + Norica Marvik Gold + Sprint Apolon + Liverpool fan.
    LZ2РSD

Коментар

Ох и на мен как ми се кара...

Коментар

и в крайна сметка нищо не се уговорихте
        Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
        Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Първоначално публикуван от MMB Преглед на мнение
          и в крайна сметка нищо не се уговорихте
          Аз писах още в четвъртък да се организираме да покараме,но 2 дни абсолютно никой не ми се обади или не потвърди тук ,че ще дойде,така че...............
          NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
          ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Еми още по-добре, че не се уговорихме за днес, защото като гледам прогнозата днес ще повали през целия ден до вечерта малко дъжд, сняг или каквото има, така че утре ще е идеално кално, мокро и гадно за нас Среща на пикадили над окръжна болница в 10:00 (защото уговорка в 9:00 ще откаже половината желаещи, имайки предвид, че е неделя сутрин, а събота вечер е време за наздравици). Храна за обяд най-добре да си вземем готова от пикадилито, а барбекюто да го оставим за по приятни, слънчеви и топли дни от утрешния, за да има повече време да покараме.
            Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch

Коментар

Те и снега и калта ще откажат останалата половина и най-много да сме пак обичайните заподозрени.Фотковците ще се превърнат в спамери защото качват снимки само на едни и същи жипки.Наздраве на всички четящи

ПП: Кой не си види джипа тук от ружда да не се отърве,гумаджиите приятели да му станат и на бензиностанциите се вода да му наливат
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Уговорката остава, който му се кара е добре дошъл. Надявам се да се съберем хора и да си направим веселото.

Коментар

Ех, сега ако не съм в бокса....
                  Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                  Стефан Арзатов

Коментар

Някои са в бокса, някои са в Африка (васето) и накрая днес бяхме само 3 джипа: аз, венци и една хубава офроуд машина.. обаче със сликове кой модел бяха.. а да, мисля че тези http://sintecrc.com/imagens/1-10-a-TIRE.jpg
                    Шегата настрана ама добре си прекарахме, времето беше прекрасно, слънчево, топло, тихо, а гората цялата в сняг. Ето и малко сними:
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06429.jpg
Прегледи:1
Размер:148.5 КБ
ID:5443511Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06451.jpg
Размер:134.9 КБ
ID:5443512Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06476.jpg
Размер:153.5 КБ
ID:5443513
                    даже и публика си имаше неразбралия, докато се опитваше да вземе за сетен път байра
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06484.jpg
Размер:147.7 КБ
ID:5443514Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06508.jpg
Размер:205.0 КБ
ID:5443515Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06516.jpg
Размер:293.1 КБ
ID:5443516Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06523.jpg
Размер:187.9 КБ
ID:5443517Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06530.jpg
Размер:199.1 КБ
ID:5443518Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC06542.jpg
Размер:145.7 КБ
ID:5443519

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                      Те и снега и калта ще откажат останалата половина и най-много да сме пак обичайните заподозрени.Фотковците ще се превърнат в спамери защото качват снимки само на едни и същи жипки.Наздраве на всички четящи

ПП: Кой не си види джипа тук от ружда да не се отърве,гумаджиите приятели да му станат и на бензиностанциите се вода да му наливат
                      Здрасти и от мен!
                      Петьо, какъв е тоя червен камион дето го караш бре??? Явно доста дълго време си чел надписа на задната врата на моя и затова си решил и ти да си купиш такъвНатиснете снимката за да я уголемите

Име:ne razbraliq.jpg
Размер:388.2 КБ
ID:5443637Шегата на страна, да ти е честита новата придобивка.За уикенда ако ще се събирате ударете една шайба. Имаш ми тел.
                      Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Здравей и добре дошъл отново Явно този надпис е заразен ,а и нали все ти ми беше тракторчето та реших и аз да си взема едно ,но с тия гуми е само за пред кафето...засега.Тази снимка от историята ли я извади

Жоре да не подценяваме сликовете ...може би имах по големи шансове да издрапам с тях от колкото с тия моите плюнки.За каране като днешното даже и не съм си помислял че може да има...колкото карах с бронята напред ,толкова и дрифтирах с вратите напред ,че може и повече.Добре че аверката ти не беше взела присърце запечатването на излагациите ми днес ,че сега щеше да е голям смях и срам
                        Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 13-01-13, 20:16.
                        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                        Защото така ми харесва...
                        Телефон: НЯМАМ
                        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Подготвяйте си джипките за разходка в неделя 20.01.2013г.
                          В събота ще напиша каква е уговорката.
                          п.п. Ако на някой му се кара И в събота,нека да ми се обади,ще организираме нещо,че имам да наваксвам ,миналата седмица пропуснах разходката.
                          NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                          ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Като гледам прогнозата ще е идеално... петък и събота ще вали и в неделя на разходка и BBQ.
                            То уговорка е ясно каква е - неделя в 10 часа (че да не разваляме събота-вечер на колегите) на пикадили-окръжна болница

Коментар

Наканих се да кача и видео най-сетне:

Коментар

Не ви ли омръзва да ходите на едни и същи места? Другото което ми е чудно как ви се мръзне в студовете и каляте в гьоча?
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X