Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Приятелю ,пробвай и в тази тема http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=683 , дано някой ти помогне ,все пак си в чужд град .Ако не помогне някой аз лично ще запаля колата(Щот джипа е счупен) и ще дойда от Карнобат до Варна с двама души да те бутна 30 м .СРАМ ВАРНАЛИЙ !!!!!!!! КОЛЕГИ !!!
    Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Работата е там че ако бяхме на разходка щяхме да се дърпаме цял ден.А сега няма кои да ме дръпне да направим една разходка.Живи и здрави все пак идва края на света.
      Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Благодаря на Варненци отзоваха се на помощ дано всичко да е наред
        БЛАГОДАРСКО И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Колегата вече е на сухо и топло местенце.Като му отидем на гости тогава ще черпи

Забеуешка: Ще използвам случая да благодаря на Великите Вн. Офроудъри че помогнаха на колегата и не оставиха на обикновенните разходкаджии като мен да го мъчим с изтормозената си помощ и нулевите ни познания за справяне в такава ситуация. Съжалявам ,че не съм върниениец.Това вече е и ... ирония и ... интрига
          Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 21-12-12, 11:57.
          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
          Защото така ми харесва...
          Телефон: НЯМАМ
          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от soundbway Преглед на мнение
            Благодаря на Варненци отзоваха се на помощ дано всичко да е наред
            БЛАГОДАРСКО И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ
            Колега,почти всички сме си написали в подписа телефоните,така че друг път да знаеш направо да звъниш.Не влизаме в темата през 1 час,за да видим кой какво е писал,аз лично като видях днес
            сутринта,веднага ти се обадих,ама Неразбралия вече ме беше изпреварил и те бе изтеглил
            NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
            ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от GEORGI Y60 Преглед на мнение
              Колега,почти всички сме си написали в подписа телефоните,така че друг път да знаеш направо да звъниш.Не влизаме в темата през 1 час,за да видим кой какво е писал,аз лично като видях днес
              сутринта,веднага ти се обадих,ама Неразбралия вече ме беше изпреварил и те бе изтеглил
              Гоше не се сърди ,ама колегата от два дена моли за помощ не от един час, а за теб не се съмнявам че би помогнал ,все пак караш най якия Старозагорски НИСАН

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                Гоше не се сърди ,ама колегата от два дена моли за помощ не от един час, а за теб не се съмнявам че би помогнал ,все пак караш най якия Старозагорски НИСАН
                Да , само дето поста не е в правилната тема . Когато влизам в тема за разходки не очаквам някой да е молил за помощ . Още повече ако някой "ВАРНИЕНИЕЦ" закъса нейде разполага с поне дузина телефона на приятели все " велики офроудъри" .
                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                WJ 4.7

Коментар

Джими какви 2 дена бе брат ? Откакто е писал,че му трябва помощ,до изтеглянето му са изминали точно 23 часа
                  п.п. За НИСАНА си прав
                  NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Прочетох поста на колегата, но нямах възможност да помогна. Бях доста ангажиран да помагам на приятели и за семейни нужди с джипа. А и джипа на жоро имаше нужда от помощ. Честно казано не мислех, че 2 дена няма да се намери кой да помогне. Нека това бъде малък урок за Варненци да се видим за какво ставаме "великите..." Съжелявам наистина!

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                      Прочетох поста на колегата, но нямах възможност да помогна. Бях доста ангажиран да помагам на приятели и за семейни нужди с джипа. А и джипа на жоро имаше нужда от помощ. Честно казано не мислех, че 2 дена няма да се намери кой да помогне. Нека това бъде малък урок за Варненци да се видим за какво ставаме "великите..." Съжелявам наистина!
                      Джипа е счупен по вина на собсвеника,че не го е обслужил на време.Това си е негов проблем.Никой от варненската група не му е виновен.По същата причина трябва да теглим 30% от автомобилите във Варна.И темата е разходки.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                        Джипа е счупен по вина на собсвеника,че не го е обслужил на време.Това си е негов проблем.Никой от варненската група не му е виновен.По същата причина трябва да теглим 30% от автомобилите във Варна.И темата е разходки.
                        Е това е най верния пост ПО ТЪП ПОСТ НЯМА В ЦЕЛИЯ ФОРУМ .Направо не знам да се смея ли да плача ли? Проблема бил негов ................баси ............срам

пп Само за едно си прав :-И темата е разходки........................... Човек до човека отива ,не дай си боже ТИ да се счупиш близо нас .............. Извинявам се ама кръвта нещо ми кипна ,не знам защо

пп Може би съм малко емоционален ,абе ................... ще го запомня това мнение
                        Последно редактирано от jimito; 21-12-12, 18:32.

Коментар

Аз не разбрах- хем пред сервиза, хем закъсал ? В рамките на 200 м няма ли поне 3 сервиза ?

Коментар

Първоначално публикуван от Traum Преглед на мнение
                            Аз не разбрах- хем пред сервиза, хем закъсал ? В рамките на 200 м няма ли поне 3 сервиза ?

Карай ,вашия колега Неразбралчо е разбрал ,не му мисли много......

Коментар

Е това е най верния пост ПО ТЪП ПОСТ НЯМА В ЦЕЛИЯ ФОРУМ .Направо не знам да се смея ли да плача ли? Проблема бил негов ................баси ............срам

пп Само за едно си прав :-И темата е разходки........................... Човек до човека отива ,не дай си боже ТИ да се счупиш близо нас .............. Извинявам се ама кръвта нещо ми кипна ,не знам защо

пп Може би съм малко емоционален ,абе ................... ще го запомня това мнение
                              Той не се е погрижил сам за машината,че хората ли да мислят за нея.И запомни тази фраза "помогни си сам за да ти помогнат другите".Ако беше закъсал за пари,храна или вода щеше да му се помогне,ама от негова немарливост това е негов проблем.На базата проблемите във Варненска област това е най-малкия проблем.
                              Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                              АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Венци В Преглед на мнение
                                Той не се е погрижил сам за машината,че хората ли да мислят за нея.И запомни тази фраза "помогни си сам за да ти помогнат другите".Ако беше закъсал за пари,храна или вода щеше да му се помогне,ама от негова немарливост това е негов проблем.На базата проблемите във Варненска област това е най-малкия проблем.
                                Ок ,като закъсам за пари ще ти се обадя избива ме на смях

Знам знам но акумулатора е заминал сутринта го топлехме изпарителя 5 литра вряла вода му наливах но имам чувството че газта не идва до клапана.На нем зора ми е да до вкараме в гаража на омега такси там е топло и ще станат нещата.

пп Колегата да не е Нострадамус, че да предвиди кога ще му се пре.... е тръбопровода или клапана на газта ? Той кара само на газ и до сега е нямал проблем нито в студ нито в мраз ,НЯМА КАРБУРАТОР има само една клапа от на рено инжекцион .Ама тука става въпрос за човечност а не като пострада някой да си ЗАБИВАМЕ ГЛАВАТА В ПЯСЪКА и да казваме ами САМ СИ Е ВИНОВЕН, ДА СЕ ОПРАВЯ САМ .Е затова от нашата нация не става и за чеп за каца .ЦИГАНИТЕ СА ПО ЗАДРУЖНИ . СПИРАМ УЖАС

Последно редактирано от jimito; 21-12-12, 19:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X