Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
      Да знаете пък на мен какво ми се случи днес. Обадиха ми се с дългоочакваното - ДЖИПА ТИ Е ГОТОВ. Отивам аз, взимам го и познайте къде отивам да го пробвам.... в Кичево. Нали уж вече има LSD и е едва ли не непобедим.С нетърпение се пъхам в първия черен път който ми се изпречва и газ.Голям кеф....ОБАЧЕ ...бях ненаситен и реших да покажа на жената колко ми е добър джипа и какъв ненадминат офроудър съм, та връщам се в града взимам я заедно с детето и... пак там.Набутвам се не къде да е, а в една разорана нива, а през това време заваля силен дъжд - пък то си беше кално и без него.И с две думи закъсах в нивата - ни напред,ни назад.Дълго мислих на кого да се обадя,нали вече познавам колкото си искаш колеги с подготвени машини и накрая отсъдих, ще звъня на майстора. Идва той, ДЕСО /НОМАДА/, измъква ме от калта /да е жив и здрав/ и ми казва ако искам да покараме в калта и да се изкефим максимално.То на мен колко ми трябва - веднага се навих и газ,той напред,а аз след него.Трябва да ви кажа,че бяхме като малки деца...ОБАЧЕ...като тръгна нашия през едни баири,канавки,спускания и така нататък и...като се окопах в едно дере между две-три дървета и....понеже стана много дълго...лебедки...колани...паднал акумулатор заради подгряваща седалка...кабели...ток...и счупено задно ляво стъкло...ударена дясна врата...и още незнам какво...кални до уши и нали се сещате = пак съм в бокса.Утре започвам да звъня по автоморги и джамбази.Надявам се за ден-два да съм готов и пак да съм в джаза.Забравих да ви кажа,че докато аз и Десо бяхме на лебедката,жената се качи да дава газ и като се питахме защо не се въртят и не боксуват гумите, а лебедката се мъчи да умре,жената мислела,че трябва да е с опъната ръчна спирачка и след това пита - АМИ ВИЕ ЗАЩО НЕ МИ КАЗАХТЕ ???
      Другия път недей да ходиш да си играеш сам в калта !

Винаги можеш да разчиташ на един Патрол,че ще дойде да те "спаси"
      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
        Някой днес ако е ходил към пашата и е видял как една фероза се влачи на лебедка по байра и отзад е закачила една калибра без предна броня с две русоляви и прости същества вътре ,които решили да погледат морето в това сухо време,... да знае че не съм бил аз и двете кифли изобщо не ги познавам
        калибрата да не беше червена?
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Благодаря за предложението.Между другото първо за твоят Патрол се сетих.
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Не тази беше черна преди да почна да буксувам пред нея, а червена вадих лятото от дупката до лимана ама и нейната броня се оказа калпава. Днес и монтирах здрава броня...здрава,здрава ама жълта...утре ще и махам квадратчетата и ще я клепам черен мат да е в тон със задната и да не се забелязва от самолет
            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
            Защото така ми харесва...
            Телефон: НЯМАМ
            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Честит първи сняг на всички съфорумци и наздраве.
              Стефан Арзатов

Коментар

Благодаря и подобно ,ама да питам ти на предния първи сняг де беше...да не си го проспал под джипката докато прави ЛСД-то

Коментар

Аз съм си организирал разходка не около Варна, а във Варна - голямо шоу а на бензиностанцията чаках 30 мин.

Коментар

Който иска да си изпробва възможностите на джипката, да заповяда в жк Изгрев,Доволно много сняг, нище не е минавало от 12 часа, преспички, навявания и др. Приятна зимна картинка.Вятър 15-20 м/с.
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00888.jpg
Прегледи:1
Размер:150.5 КБ
ID:5436191Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00889.jpg
Размер:119.8 КБ
ID:5436192Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00890.jpg
Размер:129.4 КБ
ID:5436193

Сутринта към 6.50 ч. си организирах една разходка към работа и после 30 мин с лопата. С дачията не стана(не е почистен пътя), ще пробвам после със Сузито.
                    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                      Благодаря и подобно ,ама да питам ти на предния първи сняг де беше...да не си го проспал под джипката докато прави ЛСД-то
                      Не шавам от къщи.Без причина ... разбира се Че то сняг ли беше???
                      Последно редактирано от Чавдар (V93); 20-12-12, 10:30. Причина: Корекция на цитат
                      Стефан Арзатов

Коментар

Здравеите колеги от Варна снега и не изчистените пътища не са проблем са самурая но имам сериозен проблем не мога да го запаля понеже сам на газ.снощи паркирах до сервиза на омега такси яко има някои с малко свободно време да го дръпнем да запали ще сам много благодарен.Разбира се ще направим една бърза разходка с почерпка.Благодаря педварително
                        Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

С дърпане няма да стане, ако си само на газ трябва да стоплиш изпарителя, за по-дълго.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Знам знам но акумулатора е заминал сутринта го топлехме изпарителя 5 литра вряла вода му наливах но имам чувството че газта не идва до клапана.На нем зора ми е да до вкараме в гаража на омега такси там е топло и ще станат нещата.

Коментар

Две фотки на Баба Яга от днес покрай Кичево нищо ,че пътя беше затворен

тука камерата на жиесема зе да сгъва и за третата вече абсоиутно се смачка... неможах да си снимам джипа как го бях скрил до резервната гума в една пряспа.Мислех да звъня на Веско да дойде да снима ама се сетих ,че той е пешуходец

Коментар

Колеги вчера никаква не я свърших а за коледа ми се искаше да се прибера до Ямбол.Днес времето е по благоприятно и дано някои да се надъха да удари едно рамо да го дръпнем тоя самураи 30м. му трябват и тежи само 960 кг. Благодаря предварително

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X