Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Нямам пари ... затова и не ги раздавам за да ми вярвате .Питай някой изряден дето номера му е занитен на предния капак и е с тръбни брони къде минава преглед и бегом НА КАНАЛА
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Тази вечер беше навалял сняг в по-високите части. Над телевизионната кула имаше над 5см сняг и отдолу много кал от проливния дъжд през нощта. За уикенда май вече ще се е стоплило, но дано някой друг освен мен да е успял да се наслади днес на обсановката. Аз и приятлката ми отидохме непланирано и импулсивно като сутринта видяхме от булевард осми приморски полк, че горе дърветата са снежни. Ето малко снимки:
      Прикачени файлове
      Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
      Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Подготвяйте си джипките за разходка в неделя 09.12.2012.
        Който е свободен и има желание да се окаля ,да ми се обади или потвърди присъствието си тук в темата ,за да уточним час на тръгване и маршрут
        NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
        ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Намерил съм си LSD диференциал заден ( с блокаж ) , обаче се оказва ,че е с различно предавателно число и сега трябва да се сменя и предния. Въпреки това се надявам за неделя да съм готов. Всички необходими възли и агрегати са налични.Задния диф вече е сменен. Просто влязох в някакъв безкраен филм....
          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
          Стефан Арзатов

Коментар

Струва ми се, че нещо не си разбрал. "LSD диференциал (с блокаж)" LSD означава limited slip differential или иначе казано диференциал с ограничено преплъзване. Така че:
            - думата диференциал се съдържа в абревиатурата и не е нужна.
            - LSD не е блокаж, блокажа се нарича блокаж или Differential locker, diff lock и т.н. LSD ограничава/лимитира, а не блокира.
            Блокажите са два вида Automatic Differential Lock(-ing) (ADL), чието име говори достатъчно и Selectable lockers (с копче) към който тип принадлежи известния ни ARB air locker.
            Причината да спамя темата с тези обяснения е за да те подсетя да прочетеш повече по въпроса и да изчистиш неяснотите, за да знаеш какво точно ще ти слагат майсторите и да не излезеш излъган накрая. (Разбира се има варианта, в който и аз съм се излъгал и всъшност ти говоря глупости, но нека ме поправят ако е така)
            Така или иначе това което разбрах от поста ти е, че ще караме в неделя, така че това е важното.
            Поздрави!
            Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch

Коментар

Приемате ли още един кандидат за разходка в неделя със заводска фронтера А и кални гуми?

Коментар

Заповядай,надявам се че не ти пука за боята
                Напиши в подписа си телефон за връзка !

Коментар

Като заговорихме за боята... Хайде без самурайски пътеки. Трънаците не са интересни! Ще има достатъчно калища след тия дъждове, баири и т.н.

Коментар

Телефона го пуснах като лично съобщение. Относно боята - да речем че ще я преживея, само да не пада с големи парчета ламарина

Коментар

Ех и на мен ми се иска да покарам не по асфалт, но нямам още подходящи гуми
                      Nissan Patrol Y60

Коментар

Дааа, калничко си е.
                        Иначе и аз бих се разходил, но с тези АТ-та нямам шанс.

Коментар

Прав си за блокажа и за LSD има разлика, но нали вършат почти еднакви неща.За мен беше важно да прибавя още едно колело, което да не боксува в калта и да ми помогне когато трябва. Между другото много хубави снимки си качил. Като в приказка.
                          Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                          Стефан Арзатов

Коментар

Здравейте, пишете ме и мен. Часът и мястото на срещата известни ли са?
                            П.п Няма ли да притесним някоя ловна дружинка по горите и да имаме кахъри?

Коментар

Първоначално публикуван от kunchevi Преглед на мнение
                              Здравейте, пишете ме и мен. Часът и мястото на срещата известни ли са?
                              П.п Няма ли да притесним някоя ловна дружинка по горите и да имаме кахъри?
                              Най-вероятно в неделя в 9:00 на паркинга на Пикадили център.
                              В събота ще напиша каква е последната уговорка.
                              Ако може някакъв телефон за връзка да ми кажете

Коментар

В събота ще ходя до Бургас да погледаме с Таргата,за неделя съм на 50%.
                                Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                                АСК Ален Мак

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X