Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Ставаме трима за неделя. Aко има още някой да не го е страх да заповяда OMV чайка 9:30 !!!

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
      Да се съберем на OMV -Чайка , неделя 20.12.09 , 9.30 ч. ?
      колеги за коя посока евентуално
      http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
      0896415228

Коментар

Днеска се размазахме тотално...Върнахме се мокри като кокошки...Абсолютна КАЛ!!! Падна голямо дърпане.

Пламката го раздаваше дърпач и за награда му счупиш мигача

Коментар

Aз съм доволен от днешната кал : ))
          Прикачени файлове

Коментар

Долу горе стана нещо като разходка,но атмосферните условия не бяха благосклонни към нас.Голямо дърпане падна.Главен влекач беше Пламен и за награда се върна с един мигач по-малко.Така е като не използват професионални средства.Иначе ластичното въже на Пламен е много добро.
            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
            АСК Ален Мак

Коментар

Днес се накиснахме яко! Както никога досега.Невероятна киша - гъста , лепкава , мазна...И студена.Студенаааааа!..Все едно че карахме в огромна купа полуразтопен венециански сладолед !...Ако бях един кооператор щях да се радвам - какво хубаво жито ще порастне напролет ! Само че тъй като бях зает най-вече да затъвам в калта , изобщо не мислех за житото...Всъщност , това което мислех при поредното ми затъване не мога да го напиша - хем не е удобно , хем е твърде дълго !! Пък и модератора ще ми откъсне ушите !
              Поздравления за всички участници в днешната разходка , които не се отказаха да излязат от сигурния , но скучен асфалт ида се забавляват въпреки гадното време...или може би точно заради него !
              Специални благодарности на Светльо( skitnik) и Пламен (черното роки) за помоща!
              И само две снимки от мен -вече в гаража , защото от затъване не ми остана време да снимам

Коментар

добре е било

Коментар

И аз покарах в неделя - тръгнах за Пловдив със Самурая.
                  Уж тръгнах по асфалт, обаче след Провадия вече си бях на чист пресен сняг. На Айтоски проход попаднах на няколко малки свлачища, като това от вашите снимки. За мой късмет имаше джип на Гражданска Защита и фадрома. В най-ниските точки придошлата река беше затлачила мостовете и минаваше през пътя. Не беще проблем (за джип или камион) около 60см. но влачеше клони и камъни. Автомобилите.... стояха от двете страни и шофьорите гледаха загасналите си двигатели. По-късно всичкото мокро стана на ЛЕД. Почнаха се и инцидентите. 1 автобус буквално беше издухан от пътя и легна върху крайпътните дървета. Опитах се да спра, за да питам за пострадали. Оказа се, че ми трябваха около 200 метра за да спра от 70км/ч. Вятър и лед - гадна комбинация. Срещу вятъра вървях с "лунната стъпка" на Майкъл Джексън, направо щеше да ме отвее. Пострадали нямаше, само уплашени. След няколко километра .... ТИР - напреки на пътя. Джиповете и SUV-ове обикаляха през нивата, обаче автомобилите нямат шанс. Там си трябваше 4х4 или 4WD особено на връщане от нивата на асфалта. След това още няколко леки излитания от пътя, имаше ПОЖАРНА, кран, екипи на Г.З. , частни репатраци .... и ПОЛИЦИЯ, които накрая затвориха отсечката от Петолъчката до Карнобат, за да могат да разчистят и да опесачат. От Стара Загора нататък - ПРОЛЕТ. Някой дървета още с листа, едни зелени поляни.... няма и следа от сняг или дъжд. Направо Друга България.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

26,27 ? Ще покара ме ли?

Коментар

Верно бе!
                      Да направим едно Коледно каляне - исках да кажа КАРАНЕ.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Верно бе!
                        Да направим едно Коледно каляне - исках да кажа КАРАНЕ.
                        А един пикник с малко каране преди това?
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Ако намеря някой майстор да ми махне края на аспуха, може и да участвам.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Neим вярвай ! Всички майстори са долни мръсници
                            Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Ще има ли разходка последно???
                              Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                                Neим вярвай ! Всички майстори са долни мръсници
                                Майсторе,
                                Имам нужда от 1 заварка. Явно съм надебелял и строших задната стойка на седалката. За 10 мин. работа е, обаче трябва СО.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X