Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Честит ви първи сняг яка разходка ще е ама Весо003 още не си е оправил рокито

Коментар

Сега се връщам от лов - положението е повече от международно! Пътя за и към Суворово и Вълчидол е затворен! Наложи се да вадя доста коли за да може да се приберем - Ако продължава да вали така и да духа утре сутринта ще е непроходимо! Нагледах се на пичове с коли - дето си мислят че карат КА за чистене или най-малко Зил 131 За Captivata няма да коментирам от помагач стана да му помагам...

Коментар

Казвайте утре какво да правим?

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
          Казвайте утре какво да правим?
          Как какво ? Да си поиграем в снега , разбира се ! Откога го чакаме тоя сняг!

Коментар

Момчета ви е сте луди в тоя сняг да ходите на разходка успех

Коментар

Има ли организация за неделя? И ако има в какъв час ще се проведе и от каде ?

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                Как какво ? Да си поиграем в снега , разбира се ! Откога го чакаме тоя сняг!
                по добре на пътна момощ да си поиграеме поне ще сме полезни на някои

Коментар

Първоначално публикуван от dgerito Преглед на мнение
                  по добре на пътна момощ да си поиграеме поне ще сме полезни на някои
                  Абсолютно си прав , днес ходих до Сопот и се върнах току що . По пътищата е голяма веселба, особенно от Сливен насам , на тва отгоре бях и с Корсата на жената , изгледа ми се гледалото .
                  ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                  WJ 4.7

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
                    Абсолютно си прав , днес ходих до Сопот и се върнах току що . По пътищата е голяма веселба, особенно от Сливен насам , на тва отгоре бях и с Корсата на жената , изгледа ми се гледалото .
                    Стига плака.И по лоши случки е имало.
                    Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                    АСК Ален Мак

Коментар

Морски, 8:00 проверявам форума...да знам кво правим

Коментар

Здравейте, днес събота се разходихме 2 витари, чероки и самурай. Опитахме да се качим от хлебозавода на платото...навяванията са изумителни. Поне платото го качихме / с няколко лебедки/, но аз ударих пряспа/камък и изкривих джанта, гумата изпусна... и се върнах във Варна на вулканизатор. Ако някой утре се ще се пробва да знае, че качването до платото днес го пробихме... не гарантирам, че няма да бъде навято орново

Коментар

mmmmm - чухме се с nissan terranoto - отложихме мероприятието...аз след малко тръгвам към Каменар,Долище по работа ще видя какво е положението...

Коментар

Първоначално публикуван от acarida Преглед на мнение
                            Честит ви първи сняг яка разходка ще е ама Весо003 още не си е оправил рокито
                            Аз,че несъм го оправил не съм,ама ти кога ще си купиш една жипка,че данете разхождам като багаж само.

Коментар

Аз все пак не издържах днес , не ме свърташе на едно място , пък и без друго трябваше да спра водата на вилата на Аврен....Абе с една дума натоварихме се на Тераното - жената , децата , кучката Зоя и тръгнахме.По пътя изтеглих набързо едно пикапче закъсало в пряспа до шосето.На платото преди селото реших да минем направо през нивата...Резултата - по-долу в снимките.Накратко казано - добре , че днес не забихме с джипките вдън гори тилилейски.Щеше да падне голямо бутане , дърпане и развиване на лебедки...
                              С малко маневри се измъкнах от пряспата и чинно се върнах на асфалта .

Коментар

Весо нали знаеш че имам терано 2 ама още не сам го прижалил за гората иначе за кал и сняг няма проблеми.За о6те 1 4x4 ще изчакам още малко да паднат цените.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X