Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Супер организирани сме

Коментар

Първоначално публикуван от Morskia Преглед на мнение
      Супер организирани сме
      Една групичка от Аксаково ходихме да "покараме" ама то стана съвсем неорганзрано. От софрата в гората 7 разнородн джпки. Wrangler без лифт, но поне имаше лебетка, Patrol нисък като пистов автомобил, 2 Pajero-та с лебетки проблеми в стартерите, една витара с хубави гуми, Лада Niva с гуми КОБРА съмнително техническо състояние и аз със Samuraя със асфалтовите гуми. Трагедия.
      Обаче... на първата среща със снега резултата беше 7:0 за преспите. Избрахме друг маршрут... 300 метра изкачване за около 1 час. Комбинация от изкачване, дълбок лепкав сняг и страничен наклон.... за щастие залитанията към дърветата се разминаха без щети. Оказа се, че конските сили на двигателя гумите са без значение, трябва да има поне 5-6 мъжки сили зад джипа да бутат. После избрахме по-леки маршрути
      Чакам да ми пратят снимки, че нямах снимачна техника.
      Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
      http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Четох за течни вериги ... някой от вас пробвал ли е ?
        Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Първоначално публикуван от iai-bg Преглед на мнение
          Четох за течни вериги ... някой от вас пробвал ли е ?
          Много четеш. Излез и покарай. А относно твоя въпрос се порових малко.
          Tук си пише - до 10-тина метра.
          С хубави гуми и акъл, вериги не ти трябват. Особено в много тежки условия, където боксуваш, вероятноста да скъсаш веригите и да си направиш калниците на дъвкани от акула са много големи.
          Последно редактирано от Kaskadiora; 08-02-10, 16:13.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
            Много четеш. Излез и покарай.
            С хубави гуми и акъл, вериги не ти трябват. Особено в много тежки условия, където боксуваш, вероятноста да скъсаш веригите и да си направиш калниците на дъвкани от акула са много големи.
            Чукча не читател, чукча писател ТЕЧНИ, бре, ТЕЧНИ......

За останалото си адски много прав.
            Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
            Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              Чукча не читател, чукча писател ТЕЧНИ, бре, ТЕЧНИ......

За останалото си адски много прав.
              Това е един ГАДЕН силиконов спрей, с който постигаш някакво по-добро сцепление за момента, но идеята е като стъпиш на асфалт, този слой да се изтърка, без да нарани сухия асфалт.

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                Една групичка от Аксаково ходихме да "покараме" ама то стана съвсем неорганзрано. От софрата в гората 7 разнородн джпки. Wrangler без лифт, но поне имаше лебетка, Patrol нисък като пистов автомобил, 2 Pajero-та с лебетки проблеми в стартерите, една витара с хубави гуми, Лада Niva с гуми КОБРА съмнително техническо състояние и аз със Samuraя със асфалтовите гуми. Трагедия.
                Обаче... на първата среща със снега резултата беше 7:0 за преспите. Избрахме друг маршрут... 300 метра изкачване за около 1 час. Комбинация от изкачване, дълбок лепкав сняг и страничен наклон.... за щастие залитанията към дърветата се разминаха без щети. Оказа се, че конските сили на двигателя гумите са без значение, трябва да има поне 5-6 мъжки сили зад джипа да бутат. После избрахме по-леки маршрути
                Чакам да ми пратят снимки, че нямах снимачна техника.
                Да той Владо ми се обади ама нали никой не се обади преди това бях почнал с пържолите и виното... Да сме здрави...

Коментар

Да той Владо ми се обади ама нали никой не се обади преди това бях почнал с пържолите и виното... Да сме здрави...
                  жалко 4е не доиде беше много интересна разходка.

Коментар

Тия течни вериги са основно за лед.Вършат добра работа изпробвано на лед. На сняг нищо няма да свършат.
                    Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Сложих КОБРИТЕ .... мале направо друг джип стана. Бях забравил какво могат тез търкалета дори на сняг и лед.

Коментар

Абе тази наша тема маи замря. Няма ли мераклии за разходки??
                        Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Стопли се и извадихме моторите
                          Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Малее ние сме такава разпасана команда не е истина...Аз минах вече на соло акции - Ако се взривя някъде ще свиркам за помощ - каквото и да е

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
                              Стопли се и извадихме моторите
                              Кое се е стоплило бре???
                              Направих 1 кръгче с TENERE-то и ми измръзна .... всичко.

Малее ние сме такава разпасана команда не е истина...Аз минах вече на соло акции - Ако се взривя някъде ще свиркам за помощ - каквото и да е
                              Свиркай!
                              В Самурайката си нося одеало и "Русенско варено". Знам ли колко ще чакам спасилните "Екипи"
                              Последно редактирано от Kaskadiora; 22-02-10, 15:23.

Коментар

За неделя го дават 15 градуса ще карате ли мотори или да спретнем една лека разходка с малко скара и червено вино?
                                Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X