Една групичка от Аксаково ходихме да "покараме" ама то стана съвсем неорганзрано. От софрата в гората 7 разнородн джпки. Wrangler без лифт, но поне имаше лебетка, Patrol нисък като пистов автомобил, 2 Pajero-та с лебетки проблеми в стартерите, една витара с хубави гуми, Лада Niva с гуми КОБРА съмнително техническо състояние и аз със Samuraя със асфалтовите гуми. Трагедия.
Обаче... на първата среща със снега резултата беше 7:0 за преспите. Избрахме друг маршрут... 300 метра изкачване за около 1 час. Комбинация от изкачване, дълбок лепкав сняг и страничен наклон.... за щастие залитанията към дърветата се разминаха без щети. Оказа се, че конските сили на двигателя гумите са без значение, трябва да има поне 5-6 мъжки сили зад джипа да бутат. После избрахме по-леки маршрути
Чакам да ми пратят снимки, че нямах снимачна техника.
Четох за течни вериги ... някой от вас пробвал ли е ?
Много четеш. Излез и покарай. А относно твоя въпрос се порових малко. Tук си пише - до 10-тина метра.
С хубави гуми и акъл, вериги не ти трябват. Особено в много тежки условия, където боксуваш, вероятноста да скъсаш веригите и да си направиш калниците на дъвкани от акула са много големи.
Последно редактирано от Kaskadiora; 08-02-10, 16:13.
Много четеш. Излез и покарай.
С хубави гуми и акъл, вериги не ти трябват. Особено в много тежки условия, където боксуваш, вероятноста да скъсаш веригите и да си направиш калниците на дъвкани от акула са много големи.
Чукча не читател, чукча писател ТЕЧНИ, бре, ТЕЧНИ......
За останалото си адски много прав.
Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Чукча не читател, чукча писател ТЕЧНИ, бре, ТЕЧНИ......
За останалото си адски много прав.
Това е един ГАДЕН силиконов спрей, с който постигаш някакво по-добро сцепление за момента, но идеята е като стъпиш на асфалт, този слой да се изтърка, без да нарани сухия асфалт.
Една групичка от Аксаково ходихме да "покараме" ама то стана съвсем неорганзрано. От софрата в гората 7 разнородн джпки. Wrangler без лифт, но поне имаше лебетка, Patrol нисък като пистов автомобил, 2 Pajero-та с лебетки проблеми в стартерите, една витара с хубави гуми, Лада Niva с гуми КОБРА съмнително техническо състояние и аз със Samuraя със асфалтовите гуми. Трагедия.
Обаче... на първата среща със снега резултата беше 7:0 за преспите. Избрахме друг маршрут... 300 метра изкачване за около 1 час. Комбинация от изкачване, дълбок лепкав сняг и страничен наклон.... за щастие залитанията към дърветата се разминаха без щети. Оказа се, че конските сили на двигателя гумите са без значение, трябва да има поне 5-6 мъжки сили зад джипа да бутат. После избрахме по-леки маршрути
Чакам да ми пратят снимки, че нямах снимачна техника.
Да той Владо ми се обади ама нали никой не се обади преди това бях почнал с пържолите и виното... Да сме здрави...
Коментар