Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
    Зависи какво броиш като щети? Те варират от извадена полуоска до леко издрана броня.
    Освен боята не си давам друго.
    И сам си карам понякога, но заобикалям локвите, че няма кой да ме дърпа.

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_ Преглед на мнение
      Мини през сервиза някой ден ! имаш обещани пружини някакви !

Още утре, че до днеск, общо взето бях без МПС
      Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
      Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
        Има и такива разходки. Случват се .... понякога
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Има лек, лебедка се казва
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

абе лебетка добре ама като нема публика ко

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
              Има лек, лебедка се казва
              В някои ситуации се оказва от неподходящата страна сам човек не може да се наслади напълно
              Още една Витара винаги е добре дошла

Коментар

Усещам как доволно потривате ръце и искате да гледате как си троша витарката. Я да взема да си карам ендурото, че то поне минава отвсякъде без никакви щети
                Може да дойда някой път аз да ви се радвам как си трошите ламарините
                А витарката - за пикници

Коментар

Колеги, има ли някакви предложения за утре? Предлагам ако ще се излиза да е събота, че нали неделя е празник.

Коментар

Нещо за утре? Мераклии....

Коментар

Днес 20.04.2009г. се позабавлявах в гората около Трите воденици. Е остана малко боя от джипа по дърветата и едно стъкло но това си бе моя грешка. Пускам ви трака
                      Прикачени файлове
                      Последно редактирано от banjo; 20-04-09, 23:40.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

.... Я да взема да си карам ендурото, че то поне минава отвсякъде без никакви щети
                        ??? Ко речи ???
                        Джиповете се търкалят таван-гуми-таван-гуми малко криви ламарини, няколко строшени стъкла, но палиш и заминаваш.
                        А с мотора.... на гъз - на врат - на гъз - на врат... там някакви колене и лакти не ги броим за щети, щото не се продават в магазините.
                        Първоначално публикуван от mater Преглед на мнение
                        Днес 20.04.2009г. се позабавлявах в гората около Трите воденици. Е остана малко боя от джипа по дърветата ....
                        По това време на годината дръвчетата трябва да се намажат с ВАР, а не с металик. Е "жена" ти еколог, не ти ли ги обясни тея неща. Или не беше с нея Палавникоооо.....
                        Последно редактирано от Kaskadiora; 21-04-09, 04:27.
                        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Усещам как доволно потривате ръце и искате да гледате как си троша витарката. Я да взема да си карам ендурото, че то поне минава отвсякъде без никакви щети
                          Може да дойда някой път аз да ви се радвам как си трошите ламарините
                          А витарката - за пикници
                          Еее комши недей така. Джипката е на жена ми и е семеен автомобил. Аз го позлвам за разходка, за палатка, за пикник и за риболов. Като не искам да го троша заобикалям. Така, че смело.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                            По това време на годината дръвчетата трябва да се намажат с ВАР, а не с металик. Е "жена" ти еколог, не ти ли ги обясни тея неща. Или не беше с нея Палавникоооо.....
                            То само боя да беше ами и стъкла.
                            Че бях с еколога бях,ама така се притесни милата. Понеже ми навигираше по това време и си помисли ,че тя е виновна за огънатите ламарини и счупеното стъкло ,а виновника бях аз.
                            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                            Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                              Еее комши недей така. Джипката е на жена ми и е семеен автомобил. Аз го позлвам за разходка, за палатка, за пикник и за риболов. Като не искам да го троша заобикалям. Така, че смело.
                              С теб може да дойда да карам джипка.

А с каскадьора ще ходя ама с ендурото, да видим когато той прави гуми-таван, дали аз ще правя гъз-врат или ще чопля семки

Коментар

За тази седмица нещо ще се организира ли?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X