Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

... бих добавил "смяна на спукана гума" с права лопата вместо крик
    Последно редактирано от cveti; 03-03-09, 13:09.

Коментар

През този тунел не минаваше ли трасето на Варненското офроуд състезание 2007г.?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanZ Преглед на мнение
        През този тунел не минаваше ли трасето на Варненското офроуд състезание 2007г.?
        Същия е. Но този път само го показах на колегите, като местна забележителност. Може би следващия път и през него.
        Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
        NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Поздравленията за рожденния ден са преместени в нова тема.
          nisanterano има рожден ден!
          Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
          A2 (+)

Коментар

Още малко снимки от понеделник

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
              Разходката свърши преди малко и въобще не се проведе по предваритения план. До скарата не стигнахме. Събрахме се 4 джипа . Тръгнахме си навреме, първата половина си мина по графика и всичко се очертаваше да е супер. Но не предвидихме две неща. Колко много е калта около Самотино и колко много са изорали пътищата румънците, които търсят нефт и газ около Варна. И започна веселбата. Кал, кал и много кал и глина. Лебедки ( доста ), спукани гуми, изкъртен праг, пукната предна броня и един рожденик, който за малко да си изкара целият ден в калта. И накрая приклю§ихме с обилен снеговалеж ( какъвто липсваше в прогнозата за времето ).
              Надявам се колегите да не ми сърдят ( много ) за малко тежкото трасе. Поздрави на Жоро ( nisanterano) за рожденния му ден изкаран в гората.
              Има доста снимки ( имахме и оператори този път ) но само малко да ги намаля и ще ги кача.
              Следващия път обещавам само магистрали без никаква кал и коловози.
              Браво много добре сте си изкарали,само не разбрах рожденника отсрами ли сеАз лично бих се надявал докато се сменя гумата да видя на предния капак бутилка Финландия и буркан с краставичкиЗакъснели поздрави за рожденния му ден и от мен.Имам идея за неделя да завъртим около Куманово-Осеново-Кранево-Осеново-Кичево .Между Осеново и Кичево ниско в боровата гора има прекрасни условия за пикник с чешма и обособени места, ако Жоро(като планшетист на групата) има подобен трак да го пусне
              Последно редактирано от ЦОНКО; 05-03-09, 22:08.
              [FONT=Comic Sans MS]
              [/FONT]

Коментар

Неделя е 8-ми март...... По удачно ако е в събота....
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Колеги , през следващите почивни дни - 7 и 8 март вероятно ще пропусна разходките в гората ...Трябва да обърнем внимание на половинките ....иначе няма разходки !

Коментар

Вземете си жените в гората ,и проблема е решен ,вместо да я заведете в мола я заведеде да глътне чист въздух ,и да и опечете една пържолка,и ето ти празника.
                    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Моята жена каза : - НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!!!!

Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Моята жена каза : - НЕ, БЛАГОДАРЯ!!!!!!

И сега какво стана, дойде до Варна и няма да видиш нашата лечебна кал. Кажи на благоверната, че от калта се опъва кожата... ама не и казвай че съм дал този съвет.

Коментар

И сега каква стана тя аз тъкмо си направих жипката и то празник. Ще има ли разходка има ли мераклии или няма,щото на мен лично ми се ходи.Ако има такава пишете.

Коментар

Първоначално публикуван от Pursie Преглед на мнение
                            И сега какво стана, дойде до Варна и няма да видиш нашата лечебна кал. Кажи на благоверната, че от калта се опъва кожата... ама не и казвай че съм дал този съвет.
                            Дойдох не ДО, а направо ВЪВ Варна, тъй че за кал има време. А благоверната ще я прилъжем, ако не утре, та вдругиден

Коментар

A моята жена каза : " Може , ама ако карам аз !" , така че ако има и други желаещи , може да направим нещо по-кратичко , примерно без да замръкваме.

Коментар

Аз ще съм там от 10:00 до 10:30.
                                Паджерото с гуми за мъгла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X