Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Например моето диско само бави леките джипки и състезателните коли и става тъпичко всички да се кланят на някой неподтотвен за гората.Не е ли така?
    ЛУД УМОРА НЯМА
    0897865200

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
      колега този черен самораи жив ли е още
      Ако говориш за самурая на Богито, незнам дали е жив той доколкото знам е продаден не съм сигорна ,а и той няма как да ти отговори щото май няма интернет ,питай ако много те интересува за това каскадиора
      http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от krasito Преглед на мнение
        Ако говориш за самурая на Богито, незнам дали е жив той доколкото знам е продаден не съм сигорна ,а и той няма как да ти отговори щото май няма интернет ,питай ако много те интересува за това каскадиора
        преди беше в мои приятел още със софиска регестрация и се забавлявахме с него и заради това се интересувам дали е още в движение
        http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
        0896415228

Коментар

Здравейте колеги,днес се събрахме само четири джипки и си направихме страхотна разходка с по леки препядствия ето и малко снимки от мен. От мен толкова.

Коментар

Весо кои бяхте дай подробности и снимки
            Последно редактирано от ЦОНКО; 15-02-09, 20:04.
            [FONT=Comic Sans MS]
            [/FONT]

Коментар

Няколко снимки с разрешение на автора Огнян.
              За съжаление от първата , по-интересна част - между Трите Воденици и Долище няма снимки.От Долище се качихме до Меча Поляна , обядвахме и продължихме на север по тесен горски път.

Освен тесен горския път беше и пълен с изненади. На такава " тясна изненада " се натъкна водача- два успоредни горски пътя , и двата тесни , но единия -верния , а другия -не.Преминаването от грешния на правилния път беше малко приключение с използване на лебедка.

Резачката също влезе в действие.
              Ферозата на Пламен Дичев застана между двата пътя и трябваше да помагаме с бутане

Овразите между нивите са забавни и безопасни препятствия.

Снимки на групата .

Коментар

Нещо неми се получи със снимките,ще пробвам пак да кача,бяхме Жоро(Nisanterano),Английското Паджеро с Гумите за мъглакоето се справи доста добре и една Фероза.
                Прикачени файлове

Коментар

Хайде малко снимки и от мен през първата част на 15 февруари !
                  Прикачени файлове

Коментар

ако има нещо за неделя два джипа са на линия е и през седмицата може стига да има желаещи за калене
                    http://www.vbox7.com/play:f7388cc7</a>
                    0896415228

Коментар

Първоначално публикуван от галин георгиев Преглед на мнение
                      ако има нещо за неделя два джипа са на линия е и през седмицата може стига да има желаещи за калене
                      Още ли има неразбралиВяка неделя в 10.00ч. сбирка на ОМВ Чайка,кафе,технически преглед(който не носи вино и мезе отпада),план за деня и атака,така ще е докато офроуд клубовете нямат собствено място за сбирки,после ще видим...
                      Последно редактирано от ЦОНКО; 16-02-09, 21:25.
                      [FONT=Comic Sans MS]
                      [/FONT]

Коментар

Аз съм ЗА на Цонко идеята е добра
                        ЛУД УМОРА НЯМА
                        0897865200

Коментар

Първоначално публикуван от dido-diskoto Преглед на мнение
                          Аз съм ЗА на Цонко идеята е добра
                          Тя тази идея не е лоша, но ти купи ли си ИСТИНСКИЯТ джип, или още ще идваш с онзи ''параход" Пускам ти няколко снимки на една и съща ситуация с различни джипки. Изводите си прави сам. Това е зад чешмата на с. Куманово.
                          Прикачени файлове
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от nisanterano Преглед на мнение
                            Много от далече ги носите тези храни и напитки. Не сте ли се замисляли, "ВЪЗМОЖНО ли е да се стигне до там с джип?"
                            Ето и правилния ФОТО-отговор: За 1 САМУРАЙ няма невъзможни места.
                            P.S. Тук все още нямам лебетка
                            Прикачени файлове
                            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                              Много от далече ги носите тези храни и напитки. Не сте ли се замисляли, "ВЪЗМОЖНО ли е да се стигне до там с джип?"
                              Ето и правилния ФОТО-отговор: За 1 САМУРАЙ няма невъзможни места.
                              P.S. Тук все още нямам лебетка
                              КАСКАДЬОР видя ли си снимката стр.15 заради теб съм я качаила надявам се да ти хареса трима луди шофьора и три луди джипки
                              http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Първоначално публикуван от tsonko Преглед на мнение
                                Още ли има неразбралиВяка неделя в 10.00ч. сбирка на ОМВ Чайка,кафе,технически преглед(който не носи вино и мезе отпада),план за деня и атака,така ще е докато офроуд клубовете нямат собствено място за сбирки,после ще видим...
                                И аз съм съгласен с Цонко , пък тук ще побликуваме снимки от разходките , но все пак няма да е лошо и да се знае долу-горе кои са желаещите за да се изчака някой ако закъснее (все пак не всички си знаем телефоните )
                                ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                                WJ 4.7

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X