Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

е, може пак същото предложение да си остане, предполагам, че пак всички, които бяха казали ще дойдат, пък все някой ще знае тракове в тази местност, така че пак същото място, час, хора и дестинация
    Suzuki Jimny; +4'' Black Raptor / Pro comp; Maxxis Bighorn 30/9.5R15; 9500lbs Winch
    Георги Кандиларов 0889/705-106

Коментар

Една пътна книга за района ми се намира ама без лебедки не става. Последното ми минаване от там бе интересно а на другия автомобил му падна кардана/ не заради трасето/. С една лебедка няма да стане.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

Идеално се получи! За следващият път и аз, ще съм на линия, че утре съм на работа...

Коментар

Е,в крайна сметка, каква е уговорката за утре?

Коментар

За утре ще има ли организация.
            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
            АСК Ален Мак

Коментар

За неразбралите като мен за утре организацията е 10:00ч. сборен пункт бензиностанция Лукойл в кв.Аспарухово.На път за там който не си е купил нищо до тогава (пак като мене) може да свие една пряка преди това у леуу за да си напазари от Пени-то

Ще се кара ... защото гледам дрешките взеха да ви отесняват и е препоръчително да си вземете храна колкото да не умрете от глад
              Последно редактирано от Ne_Razbral_4o; 02-02-13, 18:42.
              >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
              Защото така ми харесва...
              Телефон: НЯМАМ
              Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

На линия съм чакам ви на уговорената среща.И още веднъж се извинявам

Коментар

Днес се събрахме 9 джипа и стана много хубава разходка,кал имаше в изобилие тези които не дойдоха могат само да съжаляват.
                  Другите може би още продължават да карат,ние с Весо се прибрахме по-рано
                  Снимки и видео очаквайте по-късно
                  NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                  ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

Все повече ме надъхвате за джип

Коментар

Първоначално публикуван от niksanvn Преглед на мнение
                      Все повече ме надъхвате за джип
                      Имай нагласата след почти всяка разходка да възстановяваш щети !
                      Днес отново не минахме без тях.....
                      NISSAN PATROL Y60 2,8TD DOBINSONS+3" SILVERSTONE X-TREME 33X10,5X15
                      ГЕОРГИ ГЕОРГИЕВ 0887/69-50-11 0898/780-418

Коментар

е това е ясно... то си е един "филм" , поръчал съм "пуканки", намерил съм си място... остава само да натисна "play"

Коментар

Аз тръгнах около 15,30 0т с.Звездица с Георги(ММВ) и ни отсвириха,че сме със Суфове.До сега съм мил Паджерото и сега се прибрах.Сядам да пия ракия и чакам снимковия материал.На Веско да му е честита Витарата има вече кръщене.Наздраве.
                          Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                          АСК Ален Мак

Коментар

Вчера и аз видях Боровската гора за малко и ми направи впечатление, че има ужасно много кал. Представям си какво е било днес. Аиде и аз чакам снимките.

Коментар

Хайде де Вес. Изчака ми се чакането да я видя витарата в действие. Малиййййй, как ще черпиш на събора, само да няма арести после. ХИ, хи, хи.
                              GSM 0877 08 99 19
                              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Надявам се днешната разходка да се е харесала на всички участници.Само щатният фотограф Веско може малко да ми се сърди но не вярвам да е такъв човек обещах му софт разходка но се оказа софт с елементи на хард.И както винаги най хубавото остана за накрая Венци и MMB могат само да съжаляват че не продължиха с нас прибрахме се преди около 30 минути.Чакаме снимките въпреки че както винаги мен никога ме няма на тях но ще ми е интересно да видя другите участници.Успех на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X