Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Видя ли Дамяне, че като има желание има и начин
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Жалко, че днес те нямаше в сервиза да полафим за минутка и да се посмеем...
      Донесох количка, но незнам кой успя да си пийне. Друг ден пак, ще мина, но ме съмнява, че може да си зает и затова се въздържам.

Коментар

• Re: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Като гледах последния клип с дърпането на заседналия джип, се сетих за едно друго видео което гледах в тубата. Това което ми направи впечатление в него клип беше, че колегите бяха хвърлили по две три хавлии, върху всяко въже с което теглиха (то там беше лудница,с 3 лебетки го вадиха един джип). Идеята е, ако се скъса някъде въжето, хавлията да обере енергията от камшичния удар, и така въжето да не нарани околните. Стори ми се като просто, и логично приспособление.

Коментар

Правя опити да си сваля броните но ми създават проблем... май мястото за демонтаж е някоя "лека" offroad разходка и хондичката ми и ще заприлича кандидат за металекс

Коментар

Първоначално публикуван от niksanvn Преглед на мнение
            Правя опити да си сваля броните но ми създават проблем... май мястото за демонтаж е някоя "лека" offroad разходка и хондичката ми и ще заприлича кандидат за металекс
            Ето ти жокер как става,не отнема много време и никакъв труд.http://www.vbox7.com/play:adce91fe8b
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

ХАХАХА Това определено си струва да го гледам поне още 50-тина пъти . Много е добро !

Коментар

Първоначално публикуван от niksanvn Преглед на мнение
                Или се челосай с това от аватара ми.
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
                  Багажа е нагласен. Утре отново пътувам за Варна. В неделя ако има разходка съм пак със вас.
                  Хайде измислете за утре нещо, че ще се развали материала да лежи в багажника.
                  GSM 0877 08 99 19
                  Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Днес аз съм ПАС. Ще ставам "газар", т.е. монтирам газово на джипката.
                    Banjo също има малко домашна работа която все отлага.
                    Но ако скоро свърша мога да дойда да доизпека някоя мръвка на тлееща скара.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Аз също търся компания да се окаляме леко

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                        Днес аз съм ПАС. Ще ставам "газар", т.е. монтирам газово на джипката.
                        Banjo също има малко домашна работа която все отлага.
                        Но ако скоро свърша мога да дойда да доизпека някоя мръвка на тлееща скара.
                        Забелязах, че го караш на бензин, но си казах сигурно така върви повече...

Приятна разходка ви пожелавам ако се наканите.

Коментар

Баси газовото скъса ми нервите, но запали.... остава и да върви.
                          Толкова псуване не бях псувал отдавна....
                          Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                          http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Каска,една хубава джипка имаше и я развали с газово,безсрамнико. Метан що не и сложи?
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Те тези (джипки) на газ маи вървят по добре особенно ако няма профилактика на карбуратора такаче наи вероятно не е збъркал че слага газ може и да тругне повече.Поздрави
                              Suzuki samurai sj 413 jx gsm.0897876505 Ямбол

www.youtube.com /ASK Yambol 4x4 extreme

Коментар

Семинар – Разбор 4х4Н – 2011

Организаторите на „4х4 Шумен трофи“ Ви каним на „Семинар – Разбор на 4х4 Шумен трофи 2011″, който ще се проведе на 24 и 25 Март 2012г. в скаутският лагер над гр. Шумен.
                                Лагера разполага с достатъчно голяма леглова база за нощуване.
                                Към семинара ще се проведе и практическо обучение свързано с навигация по пътна книга , GPS, движение по азимути, каране по траяли / затворени специални етапи/, методи за самоизвличане / self recovery techniques/ .
                                За контакти : телефоните на организаторите ТУК
                                Повече информация относно програмата на семинара ще бъде публикувана на 19.03.2012г.
                                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X