Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

За довечера имате ли някаква организация ?
    GSM 0877 08 99 19
    Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

ехооооооооооооооооооооо

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
        За довечера имате ли някаква организация ?
        за каква организация говорим на 8-март повече вино и пържоли или( оргия)

Коментар

То нали знаеш, който както си го направи. Но понеже сега съм на ваша територия, мисълта ми беше дали ще се събирате някъде групово и да се черпите за здравето на жените.
          GSM 0877 08 99 19

Коментар

Първоначално публикуван от barzashki Преглед на мнение
            То нали знаеш, който както си го направи. Но понеже сега съм на ваша територия, мисълта ми беше дали ще се събирате някъде групово и да се черпите за здравето на жените.
            Брат не ти ли стана ясно че във Варна всеки се спасява по единично.Няма такава сплотеност,а може би и кризата си казва своето.

Коментар

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
              Брат не ти ли стана ясно че във Варна всеки се спасява по единично.Няма такава сплотеност
              На 19.02.2012г бях с вас на разходката, даже се возих при колегата с фронтерата и малко при Каската със Самурая, даже и двамата дойдоха да ме вземат от пожарната. Видял съм и друго добро от вашата група. Не съм останал с такова обеждение за вас, но и не казвам, че ви познавам добре. Първите ми впечатления за Варненската група са много добри. Не си мисли, че ние в Ловеч сме много по добре. Ако реша да организирвам разходка почват едни моленици, обещания и накрая минаваме през моето село да ги почерпая. От една седмица и звъня да се организираме за Трявна и всека казва, ще видим.
              Я кажете вие каква организация имате за 7 и 8 април. Отивам си да взема джипката и съм там.
              GSM 0877 08 99 19

Коментар

Брат не ти ли стана ясно че във Варна всеки се спасява по единично.Няма такава сплотеност,а може би и кризата си казва своето.
                Не говори така за другите, може да даваш мнение за себе си. Последните епизодични герои се оказаха най мрънкащите и заради това се чувстват като отритнати. То си е така де и има защо
                Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                Дий Снайдер

Коментар

Организация много бързо може да се сформира, ама нали повечето са семейни и днес прекарват празника със СОБСТВЕНИТЕ си жени
                  А за тези които сме без жени, днес си е обикновен ден.
                  Бързите организации стават по телефона. В сервиза при Banjo не стоим пред компютрите, а под джипките. Все има нещо за пипване тук-там.
                  Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                  http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                    Организация много бързо може да се сформира, ама нали повечето са семейни и днес прекарват празника със СОБСТВЕНИТЕ си жени
                    Моята прекарва празника с приятелки.
                    Управи ли газовото? Аз намерих един газаджия, който бил приятел с Скитника и утре му го карам да му слагат смесител.
                    П.С.
                    От както се запознахме постоянно виждам самурая. Явно доста често пътищата ни се засичат...

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Не говори така за другите, може да даваш мнение за себе си. Последните епизодични герои се оказаха най мрънкащите и заради това се чувстват като отритнати. То си е така де и има защо
                      Колега поне кажи кои са героите,не така с недомлъвки само не е културно.Аз също искам да ги разбера кои са.ПОЗДРАВИ

Коментар

Първоначално публикуван от damyan82 Преглед на мнение
                        Моята прекарва празника с приятелки.
                        Управи ли газовото? Аз намерих един газаджия, който бил приятел с Скитника и утре му го карам да му слагат смесител.
                        П.С.
                        От както се запознахме постоянно виждам самурая. Явно доста често пътищата ни се засичат...
                        Много го карам... за това ми беше газовото.

Коментар

Аз охте се надявам на две по-прави джанти (някои беше обещал да пита )да си турна убаите гуметки ... не ,че и с мъгливките немога ама те мноо ми бъркат в джобчето
                          >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                          Защото така ми харесва...
                          Телефон: НЯМАМ
                          Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Колега поне кажи кои са героите,не така с недомлъвки само не е културно.Аз също искам да ги разбера кои са.ПОЗДРАВИ
                            Здрасти menajer1980, На някои хора май им стана скучно и си търсят кой да им "чепка вълната" Поздрави
                            Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Аз наклях джипката, и тъй като СТЕ несериозни и не пишете - карах сам.
                              Голяма скука.

Коментар

И аз за съжаление днес карах сам,но имам снимки.Те са от трасето на''Трофи 2007'',част от което днес успях да мина по роудбук.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:pic_9.JPG
Прегледи:1
Размер:233.0 КБ
ID:5354900
                                GSM 0888 611 289; 0877 611 289

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X