Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Да разкажа на кратко за случилото се малко след награждаването по молба на Ванко краневския.
    Не ни стигнаха три дневното каране на състезанието изминатите около 800км,ходенето за гъби и какво ли още не .Решихме да отидем и за миди /друга дума неможах да измисля за случилото се /.
    Какво се случи опитвайки се да минем през реката титаник се окопа както трябва

след няколко опита се счупиха някой неща като каре и кутия,видяхме че няма да стане нашата работа
    и използвахме първият си жокер обади се на приятел,най близко беше Ванко краневския който веднага се озова на помощ за което много му благодаря.
    След няколко опита да ни изкара от там и тойотата му се окопа.

След доста мъдрене и мислене Ванко докара и на Станислав джипа /познат на всички като мъката/
    той пък нямаше предно но имаше лебедка.

След няколко неуспешни опити да ни изтегли с лебедката тя се счупи.И какво стана сле два часа си мислите,три закъсали джипа в Батова река.Решихме да
    използваме последният си жокер да се обадим и на трактора
    Докато правим жалки опити да изтеглим титаник той си потъваше и пълнеше с вода

След известно време дойде и спасителя да ни спасява.

Един по един ни изкара като тапи

И всички си тръгнахме по живо по здраво
    Равносметката от трите дни три счупени витари ,едно терано и една чужда лебедка и си мисля че от Номад трябва да си
    прекръстим фирмата на мазохисти
    Това с няколко думи .
    Последно редактирано от krasito; 09-05-11, 19:25.
    http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Не е малко студено за гмуркане.
      878511557

Коментар

Аз тъкмо се чудех как да събера пари да ви я платя и тя цената и взе да пада,с тея темпове,ще поизчакам още малко
        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Ще поизчакаш още малко,сега ще я стегне и ще е готова за нови подвизи,на пазара няма да ходи скоро.
          http://lh6.ggpht.com/_nwJHDgN9VrQ/Si...128/suzuki.jpg

Коментар

Вие сте ми любимите отдавна не се бях смял така чистосърдечно.
            Като Ви е дошло малко ралито, да се бяхте записали на ТРОФИто.
            А може и на 2-те. Стартираш в 9:00 за рали - финишираш, стартираш последен на Трофи и настигаш другите
            krasito много набързо я разказа историята.
            Говорих с Десо и той я разказа много по ЦВЕТНО
            Трактора не можал да Ви извади, почнал да затъва, .... После дошъл и Ви дърпал, не напред, а НАГОРЕ. за да се отлепите от дъното и чак тогава изкарал колата от реката .... бе голяма емоция е била - СПОР НЯМА.
            Последно редактирано от Kaskadiora; 12-05-11, 16:34.
            Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
            http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Имам предложение за събота или неделя.
              да вземем роудбука за ден 2 от ТРОФИто и да покараме малко по трасето.
              По снимките и клиповете виждам, че предна лява вежда на джипа ми е паднала някъде между екстрем 4 и екстрем 5.
              Когато не се гони време и не се преодоляват екстреми, трасето минава през много свежо зелени гори и е много живописно и приятно. Който е "ЗА" - да пише, за да измислим място на срещата.

Коментар

Много ти е добра идеята, карането по роудбук, но не на състезание е изключително удоволствие, дори наслада. Чак когато не се бориш за време осъзнаваш какво се случва и къде се движиш.
                ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

за неделя съм навит пишете ако се събирате

Коментар

Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнение
                    Имам предложение за събота или неделя.
                    да вземем роудбука за ден 2 от ТРОФИто и да покараме малко по трасето.
                    По снимките и клиповете виждам, че предна лява вежда на джипа ми е паднала някъде между екстрем 4 и екстрем 5.
                    Когато не се гони време и не се преодоляват екстреми, трасето минава през много свежо зелени гори и е много живописно и приятно. Който е "ЗА" - да пише, за да измислим място на срещата.
                    Недей моля те,не вкарвай хората в приключение. Помниш ли как неможахме да минем 14км. с пътя до гората за един ден. Моля те не влизай в това приключение че недоволните "зрители от Трофито" пак ще отворят приказка. Не ги води в гората ,нека карат по твърдия път ,моля те.
                    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Недей моля те,не вкарвай хората в приключение. Помниш ли как неможахме да минем 14км. с пътя до гората за един ден. Моля те не влизай в това приключение че недоволните "зрители от Трофито" пак ще отворят приказка. Не ги води в гората ,нека карат по твърдия път ,моля те.
                      Аз трябва да си намеря веждата и евентуално .... стопа (ако някой не е минал през него) а преходите между екстрем 4 и 5 не са много сложни, освен ако не ги караш със всичката газ. Там лебетки не съм ползвал, значи е проходимо.
                      То и на "падналия мост" минах, като по магистрала, ама чух, че някой са опъвали простирите.

Коментар

То и на "падналия мост" минах, като по магистрала, ама чух, че някой са опъвали простирите.
                        Сложи фланци по 25 см, за да докараш ширината и пробвай пак. Без маневра назад.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Опасенията ми да не счупя ресор.... се сбъднаха - СЧУПИХ.

Оказа се, че задните нямат дублиращ лист и просто си седнах на земята. Добрах се куцукайки до най близкия асфалт и се почнаха мъките: вдигане на крик и оглед,

Махнах излишните... парчета и ... НЕЩО трябва да се подложи над листите

За подложка си избрах едно младо и жилаво салкъмче (акация)

Отрязах си колкото ми трябва и почна финната обработка:

още няколко малки снимки...Натиснете снимката за да я уголемите

Име:026.JPG
Прегледи:1
Размер:167.9 КБ
ID:5278137 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:024.JPG
Размер:157.2 КБ
ID:5278135 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:028.JPG
Размер:147.4 КБ
ID:5278133
                          и крайният резултат:

Ами така минах над 80 км. И после някой да не каже, че самурая вози ДЪРВЕНО
                          А тоя зеления мина да провери как съм свършил работата. Баси големия гущер (за България) Като малък крокодил направо
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от Kaskadiora; 14-05-11, 21:37.

Коментар

Искам да благодаря на колегите които днес мe искaраха като тапа от кълната локвичка при Паша дере иначе пак трябваше да си ползвам ръчната лебеТка тип: две въжета и въртене на щанга между тях ( това го правих сутринта доста по на юг ).Следващия път ако пак не бързате да се топнете в някоя миризливо-кална локвичка може и да се запознем
                            В крайна сметка си направих доста добра разходка ... и кучето спи като умряло от целодневното возене и аз доволен че успях да разгледам местноста между Камчия и Варна ,а и успях да си направя ресорите еднакви ( сега и на заден ляв втория ми лист е счупен )
                            >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                            Защото така ми харесва...
                            Телефон: НЯМАМ
                            Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                              Искам да благодаря на колегите които днес мe искaраха като тапа от кълната локвичка при Паша дере ........може и да се запознем
                              Колега, едно от най-важните правила в ОФ-РОУДА е да не се кара САМ.
                              Не че не го правим правим понякога, но за сега доброто оборудване ме е спасявало: Лебетка, Hi-Jack, нож, брадва, въжета, и КОНСЕРВА "русенско варено" + 2 мобилни телефона на два оператора със зарядни за кола.... Случвало ми се е да ползвам ВСИЧКО
                              Така че...започни оборудването поне с телефони на колеги от форума и другото... малко по малко.

Коментар

Колега, едно от най-важните правила в ОФ-РОУДА е да не се кара САМ.
                                Не че не го правим правим понякога, но за сега доброто оборудване ме е спасявало: Лебетка, Hi-Jack, нож, брадва, въжета, и КОНСЕРВА "русенско варено" + 2 мобилни телефона на два оператора със зарядни за кола.... Случвало ми се е да ползвам ВСИЧКО
                                Така че...започни оборудването поне с телефони на колеги от форума и другото... малко по малко.
                                Този съвет важи и за мен.И аз съм мераклия, но съм много слаб още, а и непознавам никого засега.Дебна кога ще се събирате ей така да дойда да се запознаем...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X