Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Организиране на OFF ROAD разходка около Варна

Ква стана тя ... вече и ,,разходкаджия" да си трябва да отговаряш на изисквания .. сега остана някой да седне да напише Закон за движение извън пътя и да започне да издава разрешителни. БЛАГОДАРЯ на колегите от цялата страна с които съм карал по един или друг повод , че не са ми казали ,че като нямам " Подготвен високо проходим автомобил" да си седя в къщи пред телевизора .Нека всеки сам си реши на тези разходки дали мястото на джипа му е в гората да го драска или на асвалта и да лъщи,а недоволните да си седят по тапите на състезанията и да си недоволстват.

ПП: Не съм си прежалил джипката затова уточнявайте занапред разходките за прежалени или непрежалени жипки ще са за да си правя сметка на другия ден с кво ще ходя на работа
    >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
    Защото така ми харесва...
    Телефон: НЯМАМ
    Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
      За 12 години каране по горите съм имал най-интересните разходки когато съм бил само с един или най-много два автомобила но с качествена компания от шепа приятели с моето мислене и купона винаги е бил на МАКС. Най-тъпите разходки са били когато сме се събирали повече от пет автомобила защото винаги някой е закъсвал неподготвен и другите почват да нервничат. В едни от последните организирани разходки в които съм участвал хората тръгваха неподготвени в главите си за шофиране в горски и други условия. Не може да тръгнеш с колата в която жената вози детето на училище да я вкараш в трънките и да искаш да няма щети по външния вид. Всеки знае че "В гората всичко излишно само пада" а Подготвен високо проходим автомобил по нашите изисквания е:
      1. Да има издраскана от клоните боя
      2. Да има прежалени гуми
      3. Да липсват декоративните лайсни
      4. Да има достатъчно дълго въже /ако закъсаш накъде да могат да те издърпат/
      5. Да има минимум две сигурни уши за теглене /по едно от пред и от зад/
      6. Последното е да си оставите в къщи лошото настроение след като си огънал вратата,прага,тавана и т.н. купона да продължи.
      7.Задължително трябва да си със "Самурай"
      Grand Cherokee 2.7 CRD '03 Overland

Коментар

Не е задължително за Самурая, но помага.
        Винаги ще има някой неразбрал. Обаче за всички да си знаят, гората си иска и си взема своето.
        Та дай си го доброволно, че дори и без кола, но поне да се явиш на работа.
        В гората всеки решава дали да влезе, но как ще излезе...горска му работа.
        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от capesize Преглед на мнение
          7.Задължително трябва да си със "Самурай"
          Защо пък точно Самурай? Тук марката няма никакво значение, но един надежден автомобил е голямо предимство. Всеки сам избира марката и модела и го подготвя според знанията и уменията си.

P.S. Пламен много добре го обясни и те съветвам да помислиш над думите му.
          Последно редактирано от banjo; 05-10-11, 23:50.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

[QUOTE=Kaskadiora;1637696]Banjo, стягай двигателя, че на 16-ти сме в Любен Каравелово. 14-16км. любителско трасе. Записвания на място. Ама повече информация нямам.[/QUOTE Ей КАСКА жие живи ли сте бе,бях забравил че има хора които излизат да карат.Кажи сега какво е това за 16ти.Ако съм в България може да се вкл. ако е удобно разбира се поздрави на всички.

Коментар

Велико,гледай да си в България че Любен Каравелово не е за изтърване. И от малцинствата има участници и шоуто е неповторимо. Дано и рекичката е пълноводна.
              http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Повечко клюки за Л. Каравелово има в темата за самостоятелни състезания или ЦЪК
                Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Връщам си думите назад.
                  http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Малко инфо за трасето как е?
                    Тежко ли е ще се наложи ли да слагам бутонките?

Коментар

Първоначално публикуван от menajer1980 Преглед на мнение
                      Малко инфо за трасето как е?
                      Тежко ли е ще се наложи ли да слагам бутонките?
                      Слагай и бутонките и гумените чорапи!!!!!!
                      Поздрави на всички.
                      100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Вали.Вали,Вали !!! Толкова дълго го чакам този момент ,че чак ми се иска още сега да отида да си освиня джипа на фарове
                        >>MI SUBI HI >< ShoguN<< 3.0 V6 24, автоматик , къса база
                        Защото така ми харесва...
                        Телефон: НЯМАМ
                        Когато немогат да стигнат нивото ти,хората започват да те плюят

Коментар

колеги трябва ми колани,къде мога да намеря.моля дайте ми инфо.
                          100-ГОДИШНИНАТА НА АРМЕНСКИЯ ГЕНОЦИД.

ПОМНЯ И ОСЪЖДАМ. ПОМНЯ И ИЗИСКВАМ. ЖИВЕЯ И ПОМНЯ. ЖИВЕЯ И ИЗИСКВАМ“.

Коментар

Какви колани по точно!?
                            Не знам за какво е малкия лост на Джипа ми!!!

А това е поздрав за всички ФЕНОВЕ-http://vbox7.com/play:3dc959bd

Коментар

Първоначално публикуван от niki armeneca Преглед на мнение
                              колеги трябва ми колани,къде мога да намеря.моля дайте ми инфо.
                              Последно купих от "гарвана". Не ми е любим магазин(откак нагло вдигнаха цената на веригите) ама там най тънко намерих каска, та и колан купих.
                              Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Първоначално публикуван от Ne_Razbral_4o Преглед на мнение
                                Вали.Вали,Вали !!! Толкова дълго го чакам този момент ,че чак ми се иска още сега да отида да си освиня джипа на фарове
                                Еее?
                                Поразтъпка ли?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6226605020_253bd140ba_z.jpg
Прегледи:1
Размер:308.4 КБ
ID:5310343
                                Прикачени файлове
                                Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X